Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 10
Gabriela82 spune:
DANA bafta la control, te asteptam cu vesti bune.
ROXANA felicitari! bb sanatos si refacere rapida
GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 6 zile
Marina_1609 spune:
ROXANA01 sa-ti traiasca baiatul!
32+ cu ANA SOFIA ???
http://community.webshots.com/user/electra_1609?vhost=community
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1
Gabriela82 spune:
am cam terminat si eu cu treaba pe ziua de azi, mai am de spalat o pilota dar mai pe seara.
ce-or face Sun si micuta Teo, n-au mai dat nici un semn.
ma duc sa ma odihnesc si eu putin.
GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 6 zile
Didi81 spune:
Ia uitati ce www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/13076/Fursecuri-cu-visine/" target="_blank">fursecuri am facut eu azi , sunt delicioase
Didi 36+
narcisa.s spune:
Am vazut pe listutza ca mai avem un pepenas????
Bravo DIANA!!!!!Bine ai venit Andrei!!!!Sa va dea Dumnezeu sanatate, la mami refacere usoara si mult laptic!!!!!
Si uite mai Biri, Mada si Sybille v-o ia inainte...Hai cu kupilu!!!
Sybille, scoatem majoretele?????Cred ca pentru tine si pentru Ankalaura!!Sa ne spuneti ce si cum!!!
Natiiiiiii, ce bine ca veniti acasa!!Doamne ajuta!!!Astept aceeasi veste de la Sun cu Teodora
Ingry bine ca te-au mai lasat mancarimile
Cris, pai noi oricum ne asemanam in multe privintze...Dar o sa fie bine, adica e bine dejaUite cum are grija Doamne Doamne de toate, analize bune, somn linistit...Hehehe, irmanzinha...
Violeta29, marim clubul!!!O prietena draga tare mi-a zis sa nu fim nelinistite pentru ca tot ce vom face vom face bine...Cum a zis si Biri, si Caprioara, o sa avem un alt fel de instinct.Doamne Doamne stie mai bine ca noi ce face
Dia, multumesc mult de aprecieri...Nu stiu care dintre fete spuneau ca inclusiv faptul ca suntem pe forumul asta demonstreaza grija pe care o avem fata de bb...Stiu ca este bine si va fii bine in continuare......Oricum faptul ca va am si pe voi pe forum m-a ajutat tare mult
Camy eu am avut ceva dureri in zona ombilicului dar cred ca erau din cauza muschilor abdominali care se intind acum...O sa treaca...Ai luat lustra cu avion???
Mada, pup fata, eu stiu ca ai dreptate si asta ma mai linisteste... O sa traim fiecare moment asa cum vine, cum spui tu, fara sa ne facem planuri sau sa ne gandim...Cand o fii, om vedea cum o fii, nu ne lasa Dumnezeu...Si in plus mai existati si voi pe forum...Hehehe
Boti cum a fost cu banca???
Kimmy, ai venit de la dr??Ce a zis??
Mickycris, sigur va fii bine.Ca n-avem incotro!!
Didi eu ma bucur ca la noi a venit pseudo iarna...Nu as vrea sa fiu in Ro acum, pe canicula asta...
Flo, bine ca si-a revenit Alex...Te-ai mai linistit si tu putin
Tecky sa pui pozici sa vedem...Si cercei cati aveti pana la urma???
Dana puiule ai venit de la dr???
Felicitari Roxana01 si refacere rapida!!!Sa fiti sanatosi!!!
Ma duc sa fac si eu un dusulache si sa curat prin bucatarie...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (34+)si Vil asteptand o
AMR 6
ankalaura spune:
Sunt un zombie Inca as vomita daca as mai avea ce... dar oricum e mai bine ca pana acum.
Ce ziceti? Sa ii spun medicului? Doctorita de familie cica sa ii spun. Dar parca nu l-as suna pentru asta, ca ma astept sa fie ceva trecator...
Si na, cica nu imi dau alea 5 zile de nastere, ca au studiat ei problema si au ajuns la concluzia ca alea se dau pentru.... CITEZ...
"Prevederile din CCMUN 2007-2010 art. 61 c
c) nasterea unui copil - 5 zile + 10 zile daca a urmat un curs de
puericultura;
se refera la tatal copilului.
Aceste zile de concediu platite sunt acordate pt. ca acesta sa aiba
timpul necesar pentru toate formalitatzile care decurg dintr-o asemenea
fericita situatie, sa-l si duca acasa; daca are acel curs poate sa
asiste la primele infasari, primele baitze s.a.m.d."
Adica... de la casatorie... cumva... mireasa poate lipsi?? De unde concluzia ca se rfera la tata? Si daca ar fi asa, unde scrie care e momentul in care se iau aceste zile?? Nu scrie nicaieri ca IN TIMPUl!!! Drept dovada, ca cele 5 zile pentru casatorie se dau ori inainte ori dupa, nu??
Asa ca IMI IAU MEDICAL pana pe 1 iulie, si tot ca mine o sa fie!!!
Ma duc sa mai citesc din urma cat oi putea...
BAAAIIII, NU SCOATETI NICI O MAJORETA PENTRU MINE, CA NU NASC PANA LA 1 IULIE!!! CHIT CA O SA FIE NEVOIE SA STAU CU PICIOARELE IN SUS, LA ORIZONTALA, IN CE POZITIE VRETI VOI, SA NU PRESEZ BURTOIUL, SA NU SE RUPA NIMIC, CA AM EU NISTE SOCOTELI!
Anca mami de Eliza si 38+ cu Ligia Stefania
ankalaura spune:
BUN VENIT PE LUME, BB ANDREI!
Sa fii sanatos si in fiecare zi sa aduci fericire parintilor si surioarei tale!
Anca mami de Eliza si 38+ cu Ligia Stefania
tiberica spune:
Tecky asteptam sa vedem lucrusoarele. Sa le stapaniti sanatoase !
Didi tu imi faci pofta acum de fursecuri si cum sa ma apuc eu de gatit pe caldura asta...ca deabia am reusit sa fac un spanac si fripturica!
Nu mai suport... e asa de cald...si din cauza astmului nu pot utiliza aerul conditionat.
Roxana 01 sa-ti traiasca bb grasut !!!!
Ce bine ca nu mai am soacra ( Doamne Iarta-ma dar mi-a ajuns cat am fost nevoita sa o suport si sa ne certam...) iar mama nu vine decat daca o chem...hihihi
Fetelor va pup pe toate pentru incurajarea cu vecinul...ce pot sa spun: e neam prost...
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 36 +
Dai Vointa , Iei Putere!
vias spune:
ai gagici...mor de cald.......nimic nu ma mai ajuta..
In primul rand, felicitam mamica Roxana, de bb Victor Andrei , le uram sanatate...si refacere rapida!!!
Marina ca si tine...si eu am toate geamurile apartamentului pe partea unde rasare soarele, asa ca zilnic pana la ora 18-19:00 eu am soarele in cap...iar diminetile sunt criminale...cad soarele chiar este in capul nostru..
Dana si Kimmy bafta azi la dr, sa veniti cu vesti bune...
Didi m-ai OMORAT cu fursecurile tale...VREAU SI EU!!!!!
Narcisa inca nu am luat lustra ...dar o voi lua...este super faina...
Ankalaura sper sa-ti iasa socotelile si bebelina sa mai stea in burtica.....asa ca si tine...si eu am socotelile mele...bebe trebuie sa mai stea in burtica MACAR 2 SAPTAMANI!!!!
Acum merg sa gasesc un coltisor racoros....
Cami 36s+, cu ????????
pustai
anaxena spune:
am ajuns acasa
Ana-Maria39+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 1 zi
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!