MONTIGNAC (104) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Androix-si zici ca nemancatul dupa ora 18 da roade?! Ia sa incerc si eu ca nu se mai poate. Eu mancam tot timpul pe la 9 seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

sanse eu pantaloni treisfert spun la aia care sunt peste genunchi si nu pana jos
nu am gasit inca ... merg acuma sa mai probez inca odata o pereche care mi-au placut, sunt sub genunchi, albastrii deschisi (asta nu-mi placea, voiam negrii sau inchisi oricum la culoare)si mai subtirei, si nu mulati si nici largi

sa va spun, sa nu va spun ..... hai ca va spun ca nu pot sa nu ma laud , desi mi-e frica sa nu pun in concediu la loc, voiam sa nu va spun (ieri aveam doar cateva sute de grame date de aceea nu am raportat, da cu rusii si constipatia pe cap) si azi era sa lesin cand am vazut de bucurie ... azi dim aveam 72.5, deci am scazut brusc 1.5 kg , ciudat organismul meu nu? dupa 6 saptamani de stagnare

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Andanii-eu zic ca tipul asta de pantaloni (sub genunchi) te fac mai slaba. Mie asa imi da senzatia cand port genul asta de pantaloni.
72.5-FELICITARI-mama ce ambitie ai avut!!!!

Mergi la inceput

o sa pun poze dupa ce ii iau , si mie mi se pare ca imi stau bine asa sub genunchi mai lungi si nu prea largi ... decat deasupra de genunchi si largi ... parca as fi o buburuza cu scurti si largi

ralu mersic , da mai am 2.5 pana la 70, si apoi as mai vrea macar pana la 65, da asta pana la craciun mi-am propus , perioade lungi imi fixez si tot nu sunt in stare , am zis ca ating 70-ul pena la 1 iulie si vedeti sunt doar la 72.5 .... asta e , continuam .... nu ne demoralizam, viata merge inainte si lupta cu kg la fel nu ??? important e ca slabesc si nu ma ingras... cand ma uit la mine inainte mi-e sila sper sa ma ajute dumnezeu sa nu mai ajung niciodata acolo si sa am puterea sa ma mentin asa frumos cu miscare si mancat sanatos
oricum fara voi, fara incurajarile voastre nu as fi reusit niciodata ... va multumesc din tot sufletul ca sunteti alaturi de mine si ma sustineti cand cad si ma ridicati ... va pup pe toate

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

s-au topit 17.5 kg, mai am 2.5 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Andanii, ce surpriza ne facusi!!!!

BRAVOOOOOO!!!!!!

Telurile mai usor de atins nu te demoralizeaza...eu am de nu stiu cand 70 ca target dar nu sper sa ajung acolo...poate si de aia nu ajung. Dar eu m-am invatat asa de tare cu regimul asta ca mi-au intrat in sange regulile si rareori ma abat voit. Mai bine asa...

De pantaloni acum...renunta te rog la negru...e vara si cu caldurile astea...e adevarat ca cica te arata mai slaba ...dar sa-ti zic ceva-eu nu am nimic negru, am vrut sa-mi iau o fusta si m-am gandit ca nu sunt la varsta la care sa ma ascund dupa culori inchise.Eu si iarna sunt "colorata"...negrul nu-l suport...mai bine maro (iarna) decat o non culoare ca negru. Am reusit cu chiu cu vai sa o dezvat si pe cumnata mea de negru si are numai 22 de ani...sa vezi acu ce de galbinaturi si-a luat...imi vine sa o pup...

Deci, fara negru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Andani,felicitari!Catd espre pantaloni,eu am 3sferturi rozsi fuste albe,bluze prazulii si roz si bleu si lila!Eu vara nene,doar n-o sa ma imbrac in negru,cedaca am fundul mare!
Nu stiu,eu una nu am complexe nene,nu ma intereseaza ce zic altii,eu ma imbrac sa-mi fie mie bine!Evident ca nu sunt exagerata!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Oau!!!! Felicitari Andanii!!!!

Acuma, si au am renuntat la negru-gri-bleumarin (numai asa ma imbracam cind eram mai tinerica) si am trecut pe verde, rosu, galben, turcoaz, portocaliu, azuriu...la pantaloni am ramas insa la negru si maro. mi se pare ca-mi fac si fundu mai mic, insa ii si pot combina cu oricare din culorile vii de mai sus..

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Andani,felicitari!Catd espre pantaloni,eu am 3sferturi rozsi fuste albe,bluze prazulii si roz si bleu si lila!Eu vara nene,doar n-o sa ma imbrac in negru,cedaca am fundul mare!
Nu stiu,eu una nu am complexe nene,nu ma intereseaza ce zic altii,eu ma imbrac sa-mi fie mie bine!Evident ca nu sunt exagerata!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Apropos de asta, dimineata imi beam eu ness-u pe balcon si e una care-si plimba cainele prin fata blocului pe la mine...are frate un ditamai posterior si azi era in pantaloni albi...asa ca de ce ne-ar fi rusine?!...daca aveai Andanii suta de kile te luam de urechi...dar asa...alatura-te clubului coloratelor...

Te pup oricum orice ti-ai cumpara.

Mergi la inceput

mi-am cumparat in sfarsit o pereche rapid, cea de care va spuneam blugi albastru deschis , sunt aproape lungi , o mana si ceva de jos doar .... si parca elastici putin dar nu mulati pe picior, o sa va pun poze cand ma intorc din concediu cu ei, acuma deja sunt in criza de timp , mai am o gramada de treburi de rezolvat si dum dimineata plecam , nu mai am timp prea mult de jucat pe aici
va pup pe toate , poate o sa am net acolo si mai intru sa va salut ... sa fiti cuminti pana ma intorc, practic pe 13 ar trebui sa ajung pentru ca pe 14 deja merg la lucru

sa ne citim mai slabe peste doua saptamani da ?????? si sa fie trei capitole de citit din urma , sa am ce lectura

ANDANII

s-au topit 17.5 kg, mai am 2.5 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Andanii, felicitari si concediu placut!

Si eu era sa lesin azi cand m-am suit pe cantar, dar cu atata nemancat din cauza caldurii si din motive de post tare mi-e frica sa nu fie apa si masa musculara ce pierd eu cu atata repeziciune. Oricum mi-am propus ca asta cu nemancatul dupa 18 sa devina un obicei indiferent de ora la care ma culc. De cand am copii mi-am facut prostul obicei de a considera orele de dupa ce ii culc ca un timp folosit pentru mine, sau pentru mine si sotul meu, if iu nau uat ai min astfel ca de 3 ani de zile ma culc mai mereu dupa miezul noptii. Asa ca ma consolam ca nu poate fi chiar atat de rau daca iau cina pe la 21. Ei, gata nu mai vreau sa ma mint singura.

Ma intreba cineva cum de am ales Marocul ca destinatie de vacanta, scuze nu mai stiu cine Cand se difuza a nu stiu cata oara clona mi-a venit aceasta mareata idee pe care sotul meu a respins-o din start: "ce dreq sa cautam noi in maroc, e un jeg acolo..." am lasat-o moarta si iata ca nasul nostru are un contract de munca in casablanca si ne-a invitat acolo o saptamana. Vine si sotia lui, avem masina si ne-am facut un traseu super ca nici nu cred ca voi ajunge la plaja prea mult ca o sa fim mai mult pe drumuri Sunt curioasa sa vad cat mai multe orase ca sa-l intreb pe Mihai unde e jegul ala de care se plangea.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput