Bucurii de sept-oct 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Deci nu pot sa cred! Ai sunat acum si tu la ei?
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
alina, ce te mai mira ???? da, tocmai am sunat sa vad ce fac si imi spunea mama ca sunt in parc cu Ana si bunicele
![](icon_smile_wink.gif)
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Monique_new spune:
Ana-Maria felicitari.
Gety, eu cred ca pana la urma nu se mai suporta ei uzi sau cu kk la fund. Am observat la Cosmi zilele trecute cum a facut kk in pampers a venit sa-mi spuna si se tragea de el ca nu il suporta. Daca se scapa direct pe chilotel nici atat nu se suporta.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/itzy-bitzy/itzy-bitzy.jpg)
itzy-bitzy spune:
beyyy Lilina suntem niste figuri...Mey fetelor mi se intampla cu Lilina niste chestii care nu mi s-au intamplat cu nimeni...pe cuvant...si ei la fel...tot felul de coincidente incredibile...pana si numele nostru parca are ceva in comun ALINA - LILINA
O sa ziceti ca suntem nebune ...stiu...dar numai noi cred ca intelegem
Itzy-Bitzy
cu
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by Monique_new
Ana-Maria felicitari.
![](icon_smile.gif)
Itzy-Bitzy
cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/princess/princess.jpg)
princess spune:
Buna, fetelor!
Eu zilele astea nu m-am simtit deloc ok, suport foarte greu canicula, am senzatia ca ma sufoc, ametesc, am palpitatii...
Roxana, felicitari pentru familia frumoasa pe care o ai! Sa fiti sanatosi si fericiti! Pupici Victorasului si Dariutei care este atat de grijulie cu fratiorul ei!
Alina, sotul meu a depus banutii ieri, sper ca au ajuns, ar trebui sa iti apara pe extrasul de cont depunerea de la Bancpost Targoviste. Ati ales un cadou foarte dragut pt bebe si florile mi-au placut mult! Tu si Lilina meritati pupici pentru ca ati fost dragute si ne-ati "reprezentat" in fata Roxanei!
Am vizionat cu mare drag pozele cu Vladone, Ana Maria (draguta "tanara familie"!) si mamicile lor.
Sephora, ma bucur ca te simti mai bine, poate ai scapat de pietricica; bafta cu deschiderea magazinului si sa iti iasa planurile asa cum iti doresti!
Ce gospodine sunteti mai fetelor! V-ati pus toate pe prajiturit pe caldurile astea?
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
itzy-bitzy spune:
Princess... esti o dragutza...chiar ma intrebam ce-o fi cu tine de nu apari...ma gandeam ca ai plecat in "voyage". Ia niste Ca si Mg, ia-ti tensiunea, eventual mergi si la un cardiolog...
Despre banuti, inca nu am ajuns sa scot extrasul de cont...luni cred...si va spun atunci ce si cum...
Mersi oricum tuturor fiindca ati fost niste grozave...i-am facut o bucurie mare si ei ca si Cristinei, sunt convinsa.
Cris tu ce mai faci? Cum mai e Vladut la cresa?
Sandra unde esti bre sa ne faci capitol nou?
Gety ...pushcociul e la tasu-mare acum...insa Vladut e un strengar si il striga mereu cand il vede..."Tataieee" si el e topit cand il aude...de la mare a inceput
Itzy-Bitzy
cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
Roxana, uite www.price.ro/preturi_litaf_seat_2_go_97436.htm" target="_blank">dispozitivul pt.carucior de care iti spuneam, desi e cam scump
fetelor multumim pt.multumiri
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
![](images/user_woman.png)
mephala30 spune:
Gety, am admirat-o pe Maria si stii ce-am remarcat? Ca nu prea zambeste in poze, are asa o figura mereu ganditoare, tare interesanta de altfel.
Itzy, m-ai ravasit si pe mine putin cu relatarea ta...ma abtin de la comentarii, caci nu vreau sa-mi stric starea de bine.
Carmen, Iustin & Teodor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/princess/princess.jpg)
princess spune:
Adina, bine ai revenit din concediu! Cat de simpatici sunt baietii tai! Si strengari!
S-a discutat despre meniul copiilor. Rares papa cam asa: pe la 6 dimi un bibe cu laptic, pe la 9 o canita de cereale, in parc un covrig, biscuiti sau un sandvich, la 12 laptic, la 2 ciorbita sau friptura cu salata, fructe ceva mai tarziu, iar seara iaurt cu banana si bibele cu laptic.
Elenia, pupici lui Darius cel iubaret! Felicitari pentru prima declaratie de dragoste!
Floricel, trista experienta cu bona! Bine ca ai descoperit si ai actionat pana nu sarea calul si mai tare! Acomodare usoara la gradi printesei tale si felicitari pentru masinuta! Este o scumpa printesa ta si tu arati foarte bine!
Mirabela, sanatate multa!
Lexi, acum cred ca iti este mai usor daca ai ajutoare! A venit randul meu sa ma plang pentru ca Rares doarme foarte prost de vreo doua nopti, cred ca din cauza caldurii!Pup Maria nazdravana!
Am vazut pozele cu Cosminuta eleganta! Ii sta foarte bine cu parul prins! Ce tare v-ati distrat voi, fetele, in piscina!
Mamilili, spor la treburi! Pupici blondutului!
Alina, eu nu i-am dat lui Rares pana acum limonada, sincer nici nu m-am gandit la asta, dar o sa incerc sa vad daca ii place! ... La culcare il imbrac cu body maieu si doarme dezvelit!
Adriana, referitor la siropel, eu am mai folosit la Rares si Prospan care mi s-a parut a fi bun! Felicitari lui Dudu pentru olita!
Gety, rabdare mai mami cu olita! Dar la wc, cu reductor special, ai incercat? ... Rares s-a lasat de olita, dar zice pipi, deschide usa la baie, isi trage scaunelul (are un scaunel de plastic in baie ca sa ii fie mai usor) si eu vin dupa el si il ajut sa isi dea jos chiloteii; ce il incanta f tare este trasul apei, il ridic pe el si trage apa, apoi ne spalam pe manute; ii place ritualul asta! Dar la kk inca nu avem niciun rezultat! Si nici in timpul somnului nu il las fara pampers!
Burticilor, Xandrutza si Alexutza, voi cum suportati caldura?
Alina, dar presupun ca a pus-o buni sa faca, doar nu s-a tinut ea atatea ore, nu? Spun asta pt ca Rares bea f multa apa si face pipi tot timpul! ... Cat despre coincidentele tale cu Lilina si invers, cred ca asta este unul din motivele pentru care s-a legat asa o prietenie frumoasa intre voi!... O sa merg la dr mea de familie sa imi faca un consult, oricum nu imi plac deloc starile astea ale mele!
Da, Sandra, chiar ma miram ca am ajuns la atatea pagini in capitolul asta! Te asteptam!
La noi in bloc se gaureste, probabil ca Rares se va trezi desi nu si-a facut somnicul de pranz! ... Ce oameni! Mai ales ca pe scara sunt f multi copii mici!
Despre lipiciosul meu: l-am cantarit si are 11 kg, insa cred ca este stricat cantarul! Sa fi luat el 1 kg in 3 luni? tare m-as mira!
S-a trezit, exact ce intuiam! Vroiam sa va mai povestesc despre el, dar nu mai pot acum, insa am pus cateva poze recente:
www.flickr.com/photos/ialina74/2615669338/in/photostream/" target="_blank"> AICI
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
itzy-bitzy spune:
Au acceptat astia sa-i faca avort fetitei de 11 ani violata de unchiul ei...Nu mai pleaca in Anglia sa-l faca acolo...este in 21 de sapt...of Doamne!
Itzy-Bitzy
cu