Tunisia, Turcia sau Grecia?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mergi la ceva agentii serioase si cauta ofertele "last minute"

ai sanse sa gasesti ceva bun in pretul dorit de tine si sa mergi unde nici nu visezi

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Flavia, multumesc ca ai deschis subiectul, si noi ne-am trezit abia acum ca vrem sa mergem cu copiii la mare; copiii mei au 1 an si 3 ani.

Buli, te rog frumos, daca stii agentii serioase care au oferta 'last minute', zi-mi si mie, ramin datoare.

Am sunat in ultimele 2 zile la citeva agentii, si toate mi-au zis ca nu mai au nimic-nimic. Iar ofertele pentru familii sint atit de putine... la multe hoteluri romanii nu au decit camere single sau double, desi pe site-urile hotelurilor apar si family rooms sau apartments (cica romanii nu prea cauta de-astea, si incercau sa ma convinga sa stam 4 suflete intr-o camera).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Ioana, eu am rugat pe cineva sa-mi caute, dar dupa cum vezi nu sintem din acelasi oras ...

incearca sa dai o cautare pe google si sa selectezi din agentiile in care ai tu incredere.
depinde de buget, preferinte etc

eu gasisem ceva bunut parca in insula corfu

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buli, multumesc; nu conteaza orasul, ca pot plati online, totul e sa gasesc pe cineva sa-mi ofere serviciile de care am nevoie. E greu cu google si cu increderea.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Ioana, daca aflu ceva interesant iti scriu ...detaliaza-mi un pic cam ce vrei, la ce bani...cate zile, perioada...eu voi da o tura pe la agentiile din Cluj (probabil maine) si daca au ceva oferte interesante iti scriu...
Numai bine!

mamica a 2 prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Ioana ,la hotelurile care se respecta,camerele sint foarte mari.Vorba lui Rares:n-ar putea fi si asa si la noi acasa?
Noi am avut in camera un pat dublu si un pat de o persoana.Declari din start citi copii ai si ei ofera camerele aferente.Cind era mai mic ,am avut pregatit in camera un pat tarc.
Luna septembrie cred ca e o luna foarte buna de mers in oricare din aceste tari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Eu votez pentru Tunisia. Am fost acolo si stiu ce spun. Si am fost singura cu un copil de 3 ani. Nu mi se pare prea departe, am zburat din Cluj, insa din Bucuresti e chiar mai putin, 2 ore si jumatate de zbor. Ca sa te incadrezi in buget, ai putea opta pentru un hotel de 3 stele, ex. Marabout, unde au si locuri de joaca amenajate pentru copii, piscine, si raportul pret/calitate foarte OK.
Mai mult, la sfarsitul lui august preturile incep sa scada (eu am fost exact in aceasta perioada, sf.aug.- inc.sept.)

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CornelB spune:

in mod categoric si eu recomand Tunisia, la acest buget beneficiezi de conditii NET superioare fata de cele la care te-ai putea intinde - cu transport cu avionul - in Turcia; mira-m-as chiar sa gasesti ceva, doar avionul singur o sa te coste in jur de 1000 de euro!!
Nici chiar daca adaugi acei 400 de euro nu as recomanda Turcia, avand in vedere ca mergeti cu copii mici sub nici o forma nu v-as recomanda hotelurile care s-ar incadra in 1.4000 euro!!

Cat priveste departea mai mare -- e o FALSA problema, gandeste-te ca zborul dureaza doar cu aprox 30 de minute mai mult, comparativ cu zborul spre Antalya; noi am fost cu copil de 4.5 ani, foarte agitat de felul lui :) -- nu am avut nici o problema pe avion.

@Criss75: Marabout este un hotel EXCELENT la nr de stele pe care le are, insa un buget de 1.000 euro [sau mai mult] se poate intinde spre 4 stele; recomand unul din hotelurile Iberostar; am fost la Avveroes, conditii foarte bune catre excelente.

---------

Mergi la inceput