Puiuti de Randunici 2008!! (41)
Raspunsuri - Pagina 5
RalucasS spune:
Venit si noi de la gratarel, facurt baita , papat si acum trebuie sa adormim.
Azi am dat si eu drumul la aer in casa, la 26 de gr, sa bata in sus si la ventilatie minima, si pana acum e totul ok....iar cand lucas a dat sa adoarma i-am pus o paturica pe el si a dormit dus 3 ore la pranz...mai bine la racoare cu o paturica, decat pe caldurile astea sa curga apele
luny spune:
helloooo!! am 'aterizat' si noi de la aer curat pe la 7, taaaree bine a fost, gratar senzational de bun, baie in piscina, bebe ok in deplasare!!!
OLGA super intalnirea cu strainezii, in creierii muntilor!
naty "unde Naty SIGUR n-ar fi avut nici o jena sa-si expuna suncile, dat fiind ca nimic nu e mai important decat o balaceala"! te tot citez, dar pe principiul asta am mers si eu azi, prima data cu suncile din dotare e mai greu, si gata, a trecut greul!..ce misto-s ochelarii, si mama ne ameninta cu o pereche pt Mufy!
clau, ce bine te-ai distrat! bine ca te-ai linistit cu lapticul, nu ai de ce sa te simti vinovata nicio secunda, faci ceea ce trebuie!
revin mai tarziu, mai am de citit din urma!..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Clau, nici n-am mai scris, acum vreo saptamana fiind Iulia seara f agitata si plansa si muscandu-si in disperare pumn, haine, ce apuca, am studiat-o impreuna cu randunoiul si am concluzionat clar ca-i iese un incisiv de jos; gingia era tare, inflamata si palida. I-am dat 3 ml de Panadol dupa care s-a linistit ca prin farmec, dar a doua zi disparusera si semnele de eruptie de pe gingie. Ea continua sa manance pumnul, dar mai mult il linge/suge, nu-l mai musca. Deci cred ca tot tentativa de eruptie a fost dar s-a oprit.
Asa ca as zice sa-i dai si tu Panadol, daca ii iese, ii iese, daca da inapoi, asta e, dar macar sa se linisteasca.
Nu-i prea devreme, scrie peste tot ca dintii pot aparea de la 3-4 luni si cum Rebecuta e oricum precoce in multe privinte...
Luny, Raluca, sa va fie de bine!
Gudinde, da, mi-am amintit...Eu n-am umblat decat cu cele cu manseta (e corect ) care se umfla automat si, ti-am zis, sunt bune. Nu vad insa de ce n-ar fi bune si celelalte, ba dimpotriva, logic ar fi sa fie mai acurate.
Am fost in Tineretului, f frumos dar enorm de multa lume, randunoiul si-a luat...ghiciti ce?? inghetata!! . Siiii...l-am convins sa incercam, daca gasim locuri, sa mergem w-e viitor la Paltinu, langa Campina, unde avem niste cunostinte cu o pensiune. E super frumos acolo, sunt un fel de casute individuale, deci n-am deranja cu urlete pe nimeni, plus o bucatarie proprie a turistilor, deci n-as avea probleme nici cu bibe, etc. Plus cateva grade in minus si aer de deal-munte...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ariel_7000 spune:
butucel, problema ta in legatura cu alaptatul era ca ai laptele "apa chioara"??? ia studiaza tu problema asta: fara pauza dintre cuvinte, stii tu cum:))
http://www.bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=MI105
mi-am adus aminte ca asa facea o prietena a mea. se mulgea si adauga aptamil in laptic.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
RalucasS spune:
Ariel, de unde gasesc si eu salteluta de apa , ca a ta, ca e bestiala si bine mai sta bb in ea....
luny spune:
gata, Mufa imbaiat, alimentat si nani, e rupt de oboseala dupa azi!!
gudi ca nu am apucat demult sa te pup!
clau, bai, ce chestie, jur ca si eu m-am gandit la dintisor, ca Vio!sa stii ca am mai auzit de dinti asa repede, nu e anormal! 2 fete frumoase!
descarc poze!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gbutucica spune:
Ariel , sarumina , studiez, desi am unele retineri in a folosi produse milupa, dar vb si cu sotu si iau o decizie, sarumina inca o data
Acu ca piticu din doare doarme , dupa o plimbare racoroasa, o baie bengoasa si o masa copioasa. si eu mai foorumez oleaca.
luny , sa va fie de bine gratareala si aerisirea
Clau io , pai trebe sa-i dea dintii rEBECAI SA AIBE CU CEL MUSCA DE NAS PE ANDREI. [PUP]si stiu ca ESTE un gel care se da pe gingii inainte de eruptie, acu nustiu cum se cheama dar imi storc neuronul si iti zic.
Naty te plimbasi , maica, si plimbasi si Cleopatra necantareatza???
Tuchitza, la Jolidon ai incercat costume de baie???( eu am vazut un costum destul de fain cu boxer in Auchan. si bafta la gasit.
oare ce-am mai citit
vad io
pina atunci pupici
Edit: Ralucas si tie sa-ti fie de bine gratareala.
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
amira_roxana spune:
heeeeiiii, ce ati mai ciripit! vad ca mai iese lumea din butoi, e de bine! butucica, ai grija sa nu mai intri iar!
clau, m-ai dat gata cu rebeccutza cu dintzisor!
nicol, ali multzam de urari!
nicol sa stapanitzi sanatosi masinutza!
naty ce dulce e iulia cu ochelari si rochitza!
Amira iar e in pauza de masa, vb lui ariel, traiasca fotosinteza! cred ca de la caldura, nu prea are chef de papat! d-abia astept sa incep diversificarea asta o data! in sfarsit, m-am lamurit si eu cum face tuchi legume la sterilizator, noroc cu mimo!
ma duc sa-i fac baie la copchil, si apoi bag nani, ca mi-e somn!
noapte buna!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
CristinaGoji spune:
Am venit si noi de la Tarnita, culcat copkiii extra-somnorosi si bantui pe forum.
Tuchita - lasa ca ne intersectam noi data viitoare, doar ca demult n-am mai facut-o Medicina ti-o trebuit? n-ai putut sa fii si tu casnica, asa cum is eu de ceva vreme incoace Eu am vazut la Adidas costume de baie super cu boxeri sau intregi cu pantaloni scurti separat. Eu din asta mi-am luat vara trecuta, tot pe motiv de sunculite apetisante.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
gbutucica spune:
Cristina era vb ca stai cu bota pe suncile noastre nu sa te dAI MARE cu ale tale , vrei sa ne iei locul facinduti reclama\. super la Tarnita.
Roxana voi avea grija sa nu mai intru curind in butoi.
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu