Puiuti de Randunici 2008!! (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Eu va scriu doar in cursul saptamanii, cand sunt la servici, caci de acasa nu prea mai intru. Si bebelina mea a inceput sa faca nazuri la biberon, papa ce papa dupa care se joaca cu tetina si o arunca cu limba afara. Eu ma gandeam ca poate e si din cauza caldurii. Dar azi o sa ii schimb tetinele cu unele noi. Puiutii vostrii cat papa la o masa si cate mese au pe zi????? (randunicilor care dau bibe).
Referitor la batista bebelusului...eu sunt foarte multumita de ea...isi merita banii.

Bianca Maria
Minunea mea!

http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw

Mergi la inceput

Clau eu am pediatra de la Medlife...si ea mi-a spus ca unul din cele mai bune ceaiuri pentru bebelusi este ceaiul de fenicul. Inca nu l-am cumparat, dar o sa i-l iau azi. Sper sa-l gasesc.

Bianca Maria
Minunea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Pucca, ceaiul de fenicul e cel de la Milupa. si eu am vrut sa-i iau azi si nu l-am gasit prin zona si cum trebuia neaparat sa-i iau ceai pe caldurile astea, am luat chimen si anason de la Humana. Dar data viitoare iau si eu fenicul.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

nu vrea sa manance si . ce sa-i mai fac?
a mancat dimi 40 ml acum 60... e prima data cand plang langa ea ca nu stiu ce are si nu mananca! ea e vesela, vorbareatza dar nu papa! trage un pic din bibe si apoi il impinge cu limba afara si dak incerc sa-i dau se pune pe un plans... ma dispera!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Amira nu dispera...si a mea face la fel. Azi noapte a papat 130ml, dimineatza doar 40ml, si la o ora inca 60ml. Eu tind sa cred ca de la caldura face asa.

Bianca Maria
Minunea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata, neata
Pana acum am mesterit cu internetul ca nu mergea, facea figuri de aseara.Dar am reusitApoi m-am chinuit o groaza sa ma loghez, din cauza de Mitzubishi Colt bleah!
Si iata-ma victorioasa dupa o caruta de nervi dis de morning.
Vin sa va confirm /reamintesc urmatoarele:
Lunydaca iti faci pasaport nou, ca al tau oricum trebuia schimbat, si pui cu ocazia asta si Mufarina in pasaport, atunci poti sa mergi la sectia de politie de care apartii.Poate tu nu i-ai spus aleia explicit ca trebuie sa schimbi oricum pasaportul.In Iorga mergi NUMAI daca ai un pasaport valabil , deci nu ai nici un motiv sa-l schimbi pentru ca nu se schimba la cerere,si vrei sa pui si copilul in acest pasaport.OK?
Si da, asa a zis doctorul ca abia la 4 luni jumatate e normal sa se intoarca, si asa zice si nea Capraru.Capraru, mai indulgent zice ca 25% dintre copii nu reusesc sa se intoarca nici la sfarsitul lunii a 5-a desi sunt perfect normali si dezvoltati neuropsihomotor.
Claufrumos carut, sa-l stapaniti sanatosi! Bravo pt primul dintisor, dar esti sigura? Sa vina si doctorul sa confirme totusi, ca mie mi se pare f f f devreme.Si lui Razvanel tot asa repede i-au iesit dintisorii?
Naty, eu zic sa tii mereu cont de varsta corectata a Iuliei si asa sa judeci fiecare progres al ei.Tot in Cararu scrie ca abia intre 2 si 3 luni, deci abia acum cred ca are ea virsta asta reala, copilul isi tine bine capul.In plus, IUlia a fost si chinuita un pic la inceput si te rog frumos sa tii cont de faptul ca e o luptatoare, ca si-a dorit sa EXISTE, sa ai incredere ca va fi un OM MARE si F NORMAL.Decit sa te gandesti la prostii, mai bine mergi imediat la doctor ca sa te linistesti si tu si ca sa nu mai gandesti prostioare!Spre binele amandorura, zic!Si nu mai lua mot-a-mot chestiile cu "copilul vorbeste", copilul se joaca" etc.E un mod de exprimare pentru ca nu exista in vocabular alte expresii adecvate pentru acest gen de manifestari.Ce sa zica lumea:copilul tipa?pai nu tipa...Canta?aaa pai nu canta.Vorbeste?aaaa pai nu vorbeste....Se agita pe acolo, cum ar veni. Da din maini si se mira = se joaca...eu asa ma gandesc.
Acum, cu aerul conditionat.
Credeti-ma ca e adevarat ca NUMAI LA ROMANI exista mitul asta cu curentul si AC, chiar am auzit asta din gura multor straini mirati ca noi de ferim de AER! E doar AER, zic ei! Si copiii chiar n-au nimic nici daca stau pe jos, nici daca ling pe jos, nici daca stau cu capu'n aer direct...N-au nimic probabil pentru ca la inceutul inceputului chiar stateau pe jos, n-aveau paturi!Asa ma gandesc si referitor la sucul de fructe si legume, ca odata de mult le mancau crude ca nu se inventase focul!Dar ma rog...
Acum sa nu credeti ca eu chiar pot sa aplic toate astea.Nici eu nu las copilul chiar in bataia aerului conditionat, chiar sa linga de pe jos sau chiar ii dau acu' niste capsuni sa pape.Dar asta pentru ca si eu am fost crescuta "prost" , am "mitu-n sange".Ce v-am spus este ce am vazut ca fac toti oamenii care traiesc in alte tari.
Revin cu vesti un picutz mai tarziu.
fetele cucuietele!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

pucca mercic frumos de incurajari! deci si a ta e la fel! bai, chiar nu stiu ce sa mai cred! am incercat ieri sa-i dau milumil, am crezut ca nu i-o mai place humana...pe draku'! a lipait putin si gata! i-am schimbat pozitia de supt in toate felurile, biberonul rasucir=t si pararasucit...nu stiu ce sa mai zic! in casa e ok, nu e cald, nu stiu ce ar putea sa o deranjeze!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Amira nu dispera, si a mea cateodata nu prea mananca, mamanca la vreo 5 ore cate 120 ml, sau chiar 90 ml sigur e din cauza caldurii

Pucca mersi de raspuns dar cat e???

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

ali batista e in jur de 450-500 mii, cel putin eu asa am luat-o!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Amira , putin, eu ma gandeam ca e peste 1mil- 1mil jumate

Cuscra[/b] bine ai revenit, si eu ma lupt sa ma loghez din cauza recamei , ce face ginerica al meu???

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput