Puiuti de Randunici 2008!! (41)
Raspunsuri - Pagina 10
clauclau spune:
Bubu, foarte frumosi pantofiorii roz, sa-i stapanesti sanatoasa. Cred ca si rochia e super. Si nu e deloc dragut ca-i da dintisorul Rebeccai acum cand abia a scapat de colici. Saraca, trebuia sa aiba o pauza...
Luny, tu ti-ai facut de cap zilele astea,hmmm? Ai pus poze, ca eu n-am vazut??? I-am luat si eu Rebeccai carucior Hauck, dar sport, este asa de usor, cred ca are 3 kg. Sunt incantata de el...Stiu ca Mufa are HAuck si la fel ziceai de el, ca esti multumita, nu?
Naty, sunt curioasa si eu daca o sa-i erupa acum sau stagneaza!Cert e ca vreau sa nu o mai doara asa de tare...
Giani, bine ca ai iesit din butoi ca nu-ti sade bine acolo. Ce face Andreiutu?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
natynic spune:
Neata!
Clau, multumim de cafea. Pare destul de clar ca-i iese dintisorul Rebecai; asta e, nu-i obligatoriu sa-i iasa repede si ceilalti, poate va face pauza. Acuma, repet, la Iulia s-a oprit tentativa de eruptie dar eu i-am dat Panadol si sigur are legatura si cu asta. Nu te feri sa-i dai, nu are ce rau sa-i faca si in mod cert ii va calma durerea. 
Eu mananc si o stergem repede la o ora-doua prin Botanica, pana nu vine caldura. Dupa-amiaza imi vine un kinetoterapeut (recomandat) sa o vada pe Iulia pt problema cu gatul/capul.
Ma tem ca nu va merge cu Exluton
...Imi tot creste glicemia, de cateva zile de cand am inceput sa-l iau, fara alta explicatie. Iar daca nu merge cu asta, putine sanse cu alte anticonceptionale. Sa mor daca stiu ce sa fac!!
Superbe rochiile alea de la Debenhams, toate! Dar cine are timp de umblat pe acolo?...Ca eu nici cu dosarul pt indemnizatie n-am rezolvat. La primarie il duci, Ariel, la primaria de sector (pt tine, a lu ontanu
)
Ioana, daca esti pe receptie, i-auzi ce zic fetele astea ca e misto si usor caruciorul sport Hauck! Nu cauti tu prea departe fara sa vezi ce ai chiar sub nas? ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
www.magazine-online.ro/magazine/poza.php?produs=26520_2" target="_blank">Acesta este caruciorul sport pe care l-am luat.
POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Naty, o sa-i dau cu siguranta panadol daca mai are crize. N-o so las sa sufere asa saracuta!
Plimbare placuta, mergeti repede ca deja e foarte cald afara. Acum am inchis geamurile si dau drumul la AC ca nu se mai poate.
POZE
POVESTEA NASTERII
natynic spune:
Iulia doarme f adanc, asa ca mai stau maxim 30 minute sa n-o trezesc si apoi plecam.
E fain carutul, Clau; si se lasa mai pe spate? De fapt Rebecutei am vazut ca-i place sus ![]()
Apropo de CIC: stie cineva, o fi la fel ca la alocatie, adica daca optezi sa-ti vireze banii intr-un cont acesta trebuie sa fie la o banca anume? Ca in zadar sun sau dau mail la primarie, e IMPOSIBIL sa aflu si eu dinainte niste informatii si m-am saturat sa merg degeaba pana acolo, cand si asa abia gasesc cate o ocazie sa o las pe Iulia cu cineva si sa pot alerga pt tampeniile astea.
Mihuta
...nu stiu cum sa te intreb, ca-s cam jenata...Am vazut si eu cum arata un centru de activitati. Adica vrei sa spui ca Andra sta pe jos acolo (adica sta in fund?)si...se joaca? Cum se joaca? Ca iar incep sa cred ca Iulia e retardata
...In orice caz, probabil vineri mergem la neurolog.
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Naty, da, se lasa pe spate complet, o sa-i fac o poza si asa si o pun. Stiu ca banca trebuie sa fie BCR si mai sunt inca 2 acceptate, dar nu mai tin minte exact, cred ca Raiffeisen si Bancpost sau BRD, nu mai stiu...Dar BCR cu siguranta!
POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Uite Naty si la orizontala aici
Cum poti sa zici asa de Iulia, sunt sigura ca e perfect dezvoltata!!! Stai linistita. Si nu cred ca Mihutza a vrut sa zica sa sta in fundulet Andra, ca-i prea mica! Cred ca sta pe spate intinsa si mai da cu manutele in jucarele...
POZE
POVESTEA NASTERII
luny spune:
neata!
sunt rupta de somn...s-a trezit Mufa de la 5,30 din ora-n ora..
clau e super caruciorul! si eu sunt ff multumita de el, dar e greeeu, asta e neajunsul! cat a costat asta sport?
merge careva in Carol? e umbra acolo si tare respirabil pana mai spre pranz, as pleca intr-o ora..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
Neata si de la mine!
Clau o sa iau si eu o gura din cafeaua ta ca sunt cam zombi in dimineata asta.
Ma duc sa citesc de ieri ca nu prea am apucat.
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
natynic spune:
Clau (vad ca e chat-ul nostru
), stiu ca poate-s eu nebuna, dar cand va aud mereu ca ziceti cum se joaca/cearta copiii cu jucarelele iar ea abia daca tenteaza sa intinda mana la zornaitoarea leaganului ma apuca frica sa nu aiba ceva. Iulia nu se joaca si de-aia nu inteleg ce inseamna expresia asta la varsta lor...
Felicitari pt leagan si sper sa se deschida/inchida usor ![]()
Fetelor, in ce parc ne vedem saptamana asta??? Carol, Circului, Botanica? Altceva? Hai, ziceti!
Naty
mamica
Iulia mea