Strumfi de un an (iul-aug 2007) (85)
Raspunsuri - Pagina 5
Anya20 spune:
la multi ani MRS. HOOK!!! sa fii sanatoasa, sa te bucuri de o viata fericita impreuna cu miss si mr. hook!
. sa fii mereu la fel de vesela si sa ne molipsesti cu buna dispozitie si optimism.
la multi ani, mihnea!
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Luna1 spune:
La multi ani Mihnea! Sa fii sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai! Iar mami sa mai treaca pe la noi ca ne e dor de ea. 
La multi ani si Karliguta! Mai mai ai facut 20 ani?![]()
Modoveanca nu ne deranjezi chiar eu te astept mai des pe aici. Cand ne vedem? Nu pot sa iau carutul azi ca imi da al meu cu el in cap.
Adica mai am unul sport plus Quinny buzz pe care il folosesc frecvent deci pe ala nu vreau sa-l vand, plus am luat un tarc de 70 lire de l-am folosit doua luni doar deci iti dai seama. Trebuie lucrat la sot, aratat, fascinat, vandut din ce nu folosim sa vada omul ca nu sunt asa cheltuitoare.![]()
Carla nu ai cum sa faci filmulet cu Saby cu tumbele? Cred ca e tare haioasa.
Anto noi cu Cosmin ii tragem jaluzelele si doarme la fel si Adelise insa asa sunt ei mai somnorosi. Si Cosmin stie ca de se culca dupa 9 ma rog de el dimineata sa se trezeasca. Cu zbieratul sa stii ca si eu am zis la fel, gingiile si criza de anxietate de separare insa noi am mai trecut o data prin ea la 8 luni cand statea agatata de mine ca maimuta. Si acum mai sta vrea in brate sau sta cu ochii pe mine si ma urmareste peste tot insa uite aseara a venit rupta de la bunici la 8 a facut baie, la 8,30 era in patut semi-adormita, m-a vazut ca plec dar n-a plans s-a culcat si s-a mai trezit la 7,30 dimineata. Nu mi-a venit sa cred. Insa era rupta ca bunicii lunea si martea stau numai de ea si se joaca non-stop ori eu nu am timp numai de asta.
Carutul da e exact la fel cu singura diferenta ca al nostru nu are bara aia in fata, are doar curele. Se pliaza micut si e destul de usor insa cum spuneam se lasa pe spate doar din curelusa aia de la spate si nu prea sta la 90 grade. AH, si cand e lasat total pe spate nu ai acces la cosul de cumparaturi.
In rest foarte usor de pliat, de desfacut, e ok cum spuneam insa cand vad ce puteam cumpara cu aceeasi bani cu geanta de schimb, cu spatar rigid in trei trepte, cu saculet de iarna etc ma cam apuca nervii.
Valen transmite-i salutari Dianei si o mai asteptam pe aici.
Fug dar sunt in preajma.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Antoanela23 spune:
La Multi Ani, Dna Karli! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de sot si printesa, forever and ever.
Moldoveanca, nici pe mine nu ma deranjezi
.
Luna, pai si noi tragem jaluzelele, Sonia adoarme in jur de 8-8:30. Dar distractia e pana ajunge musiu V in dormitor. Eu stiu clar unde/cine e problema, stiu si cam care ar fi leacul, dar pusul in practica e problema.
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
CarlaV spune:
Luna, pot sa fac si filmulet. Saby nu face singura tumbe, ci se pune in cap si asteapta sa o luam pe sus (cu capul in jos) sau sa o ajutam sa se dea peste cap. Daca incearca singura cade intr-o parte. Mie mi-e frica sa o las sa incerce singura, ca sa nu-si suprasolicite coloana cervicala.
La cate face si la cum doarme in spagat cred ca trebuia sa o botez Nadia
.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Editez ca sa modific un cuvant si sa spun ca si ma-sa facea spagatul cu cateva zile inainte sa nasca, deci Saby e MiniMe.
CarlaV spune:
Gata, aveti poze din luna a 12-a incepand de aici
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Acum sunt si explicatii la poze.
Am mai spus mai demult, dar repet: scuze ca sunt in engleza, avem multi prieteni straini si ne-am gandit ca mai repede inteleg romanii engleza decat strainii romaneste.
Luna1 spune:
Carla foarte frumoase pozicile. Foarte frumos si modelul. Sa-ti traisca.
EU fac prezenta in continuare: musetto, nikole , ilenuta ne mai cititi? Ce va fac pruncii frumosi?
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
andicu spune:
La multi ani , Mihnea!!!

Miillyy, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa aiba parte numai de bucurii in viata! 
Karli draga, sa traiesti, sa fii sanatoasa, fericita, implinita si cum au zis si fetele, sa-ti pastrezi veselia si frumusetea sufletului,gandirii si a scrisului!! La multi ani! 

Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Am implinit 11 luni! 

www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi

X-ray spune:
dragele mele inca nu-mi vine sa cred ca am cateva minute libere.mi-a fost dor de voi...am citit din urma dar recunosc ca fff "pe sarite"
inainte de toate as dori sa urez si virtual La multi ani arinei,dar si mariei si micutelor lui kity nic si amameda,sa li se implineasca toate dorntele si multa-multa sanatate!
la multi ani sonia,sa cresti mare ca esti frumoasa foc,sa ai parte de multa sansa in viatza si sa-i bucuri o vesnicie pe ai tai.
la multi ani rodica si numai bucurii sa ai parte de la adeluta,sunteti o familie tare faina si sa mai faci unul ca e pacat(dar ma astepti pe mine asa-i?)
si nu in ultimul rand la multi ani mihnea!ma bucur ca azi a reusit si mami tau "sa iasa din barlog"
.dragul meu super baietel sa cresti mare si sanatos ca frumos esti,sa ai parte numai de realizari si impliniri,sa ai deasupra tot timpul o stea norocoasa si la anul sa vina si o surioara(cu fratioru' lui eli ...)si cu mult drag azi iti trimite soacra-ta un milion de
.si daca l-ati vedea cum danseaza ,eu am ras cu lacrimi,e demential!
si nu in ultimul rand va multumesc din suflet pt urarile si cuvintele voastre frumoase,am plans de bucurie si le-am transmis elisei care binenteles ca zice "da-da" adica mai vreau....
eu ma declar o femeie fericita si tot ce ma rog la Dumnezeu este sa ne tina asa,cat de cat sanatosi, impliniti si mulumiti de viata.am facut si ziua elisei, de pe 12 o tinem din chef in chef ,avem o gasca de 5 pitici nascuti asa unul dupa altul si acum au venit chefurile de un an.cand am timp pun poze ca la noi a fost nebunieeee!elisa a ales cardul si pixul...ce o mai fi si asta
...si mai am atatea in cap sa scriu dar nici nu mai stiu cu ce sa incep...adica revin la inceput imi era dor de voi
la toata lumea.
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Luna1 spune:
Alina bine ai revenit! Astept pozici cu Elisa! 
Fetelor v-ati hotarat ce faceti cu vaccinul ROR? Intreb ca eu eram in dubii dar aseara la stiri aici au anuntat ca e epidemie de measles (rujeola) si ca sunt se apreciaza sute si poate chiar peste o mie de cazuri. Nu continui stirea ca e macabra, aratau statistic cate cazuri sunt mortale brrr. Eu una am avertizat-o pe soacra-mea sa nu o mai tina intre copii pe Adelise si sincer desi mi-era frica abia astept vaccinul. Mi-as fi dorit sa-l pot lua separat insa am vorbit cu dr si nicio sansa.
Voi ce-ati hotarat? Incurajati-ma!