Strumfi de un an (iul-aug 2007) (85)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Auzi doamna Jadi al mare iti seamana leit iar cel mic mai spre tac'so asa. Sa nu tunzi baitul ca mor dupa buclele lui. Si tu ce mananci de ai slabit asa? Hai sa-ti triasca familia frumoasa foc si sanatate multa.

Cu Lissy am avut noroc ca nu vomita decat lactate si mancarea, asa ca i-am bagat suc la greu sa-l bea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Luna, multumesc pt compliment atat tie cat si celorlalte fete! Si tu esti foarte frumoasa...Te admir mereu in poze.Ce am remarcat atat la tine,precum si la Alina/Anya este silueta ... eu inca mai am vreo 5 kg pozitionate strategic care nu vor sa plece (desi eu nu vreau sa le retin ).

M. si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Pt ca sefu e in Irlanda si eu n-am chef de munca citesc bancuri si mor de ras:

Situatie imposibila??????

Intuneric... gonesti cu masina cu o viteza constanta... in stanga ta este o prapastie, in dreapta ta, paralel cu tine merge o autospeciala de pompieri cu aceeasi viteza ca tine.

In fata ta galopeaza un elefant la fel de repede care este mai mare decat masina ta si nu poti sa-l depasesti. In spatele tau te urmareste un elicopter foarte aproape de sol. Elefantul si elicopterul isi mentin viteza. Ce faci, ca sa scapi din situatia asta?

Raspunsul: Sa te dai jos din carusel si altadata sa nu mai bei ca porcul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Monica, intrarea in Mamaia e 3 sau 4 lei-24 h.

Luna, sanatate multa puiutilor si insanatosire grabnica!
Anya, f frumos ati sarbatorit! partea cu inelul a fost super! ce sot ai, sa-ti traiasca!
Jadi, frumoase poze! juniorul e un papusel! va dorim multa sanatate!

Oana, imi pare rau ca treci prin asemenea stari! probabil ca ai ajuns la epuizare si iti cedeaza psihicul...eu cred ca e normal! iti doresc sa gandesti pozitiv, sa vezi partea frumoasa a lucrurilor si sa te gandesti ca trece, puiul creste si o sa-ti amintesti cu melancolie si cu placere toata perioada asta cand era puiul mic!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2008)

www.tickercentral.com/view/9fgr/b.png" target="_blank">Birthday Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

schimb eu capitolul azi...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

capitol nou aici

karligutza
sunt mamica Adelutei