Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 65

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

[quote]Originally posted by fireyes

Aris, tie ti s-a recomandat FIV cu spermograma asta??? cine ti-a zis? mie mi se pare fantastica... la noi e tragic+endometrioza de la mine... si daca zici ca l-ai pus si pe naturiste serios, eu zic ca BB e pe drum...
Pana la urma unde ti-a gasit endo si cat de grav? eu banui din descrierea ta ca au fost ceva punctulete, daca ovarele si trompitele au scapat cu bine.
Te pup si-ti doresc sa te "refaci" rapid si total si sa ne anunti luna viitoare ca vei fi mami.

neatza,
nu mi s-a recomandat FIV si nici nu ma pregatesc de unul. probabil ca a fost o confuzie. mai avem multe incercari mai mult sau mai putzin naturale pana la fiv.dar nu exclud nici varianta asta, deshi am inteles ca endometrioza scade inclusiv shansele la fiv. ideea e ca nimeni nu zice ca nu poti sa faci un copil suferind de endometrioza, doar ca shansele sunt mai mici. asha ca ma inarmez cu rabdare si sunt bucuroasa ca am inceput macar suficient de devreme, si poate reushim si facem gemeni pentru ca sincer nu cred ca ash mai lua-o inca o data de la capat cu gauri in burta si injectii cu hormoni. deshi am zis toata viatza ca o sa fac doi copii ca sa nu fie singur acum m-ash multumi si cu unul ca pana la urma o sa aiba si verishori.
multumesc pentru urari.
va doresc tuturor ce imi doresc si mie, adica sa facem un copil cat mai repede sa scapam de stresul asta.

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Buna dimineata,

Nu e de bine. Eu de obicei sunt optimista dar acum simt ca m-au lasat puterile. De 3 ani mai tai ceva din mine ca sa fie bine, si tot timpul apare altceva. Acum trebuia sa fiu fericita ca am scapat. Dar se pare ca ovarele nu functioneaza normal si mi-a gasit si endometrioza. Iar trompele se vor infunda din nou, in timp. Oare cu ce am gresit?
Dupa laparo ma simt foarte rau, nici sa plang nu pot ca ma dor toate.

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lali, ce-ti mai fac outele, au crescut in grafic? Sotul, ai reusit sa il legi cu catusele rozalii?

Rocsy, scot artileria

Crisarh, cum e pana la urma? Au venit sau nu uratii? Sper sa fi fost totusi sangerarea de nidatie!

Ubiiii, ce mai faci draguta? Ai fost la Tutu? Ce-ti face burticuta?

Georgia, mai hai si pe la noi cu vesti proaspete!!!!

Aris, hai spune-ne si noua ce ti-a zis Tutu dupa laparo???

Mada, ma bucur ca te-a trezit cafeluta! Ce ne mai spui?

Magdita, eu nu prea mai am vesti nici bune nici rele. Suntem in prestatii asidue, o zi da una ba, pentru ca e perioada fertilaaaa. N-am mai facut nici teste de ovulatie nici glera cervicala n-am urmarit-o, am zis sa ne mai desprindem putin de ideea de bebi. Dar am facut spalaturi cu ceai de pelin si bicarbonat. Asta ca sa modific pH-ul vaginal, pentru ca cel al spermei sotului este 7,8 ...8. O veste nu tocmai buna ar fi ca pana in octombrie n-as mai putea ajunge la Tutu, din pricina de serviciu. Oricum le-as potrivi nu iese socoteala decat atunci. Poate le va potrivi altcineva pentru mine si voi merge la Tutu doar la control de sarcina! Eu sunt optimista!

Ca off topic, ne facem planuri de vacanta desi mai este o luna jumate pana plecam...Da ce-mi place sa visez la zilele frumoase care vor veni!

Pup toate fetele, burticoase sau nu,

Felix

Mergi la inceput

Ada, pup fetita pesimista! De ce spui ca se vor infunda din nou? Si ovarele, chiar daca nu functioneaza cum trebuie, are grija nenea Tutu sa iti dea pastilutele care trebuie si le face sa functioneze ca unse, o sa vezi! Hai sus de acolo de unde ai cazut, poveste-ne ceva frumos despre voi doi si uita un pic de durere, fie ea fizica sau sufleteasca!

Imi pare rau ca te doare burtica, ia ceva pilule (nurofen, algocalmin, ibuprofen) ca sa mai scada durerea!

felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

anadomnica, ti-am trimis azi pregnylul, asa ca in 2 zile sper sa-l ai si sa-ti fie cu folos.Tin pumnii si te pup.Sa ma anunti cand il primesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

quote:
Originally posted by ada_b

Buna dimineata,

Nu e de bine. Eu de obicei sunt optimista dar acum simt ca m-au lasat puterile. De 3 ani mai tai ceva din mine ca sa fie bine, si tot timpul apare altceva. Acum trebuia sa fiu fericita ca am scapat. Dar se pare ca ovarele nu functioneaza normal si mi-a gasit si endometrioza. Iar trompele se vor infunda din nou, in timp. Oare cu ce am gresit?
Dupa laparo ma simt foarte rau, nici sa plang nu pot ca ma dor toate.

Revin.

ada

Ada, in primul rand o mare imbratisare de la noi si un pupic dulce ca ai scapat de interventiile astea cu bine. Stiu ca in momentul asta te resimti, e normal, nu sunt totusi niste interventii usoare. Dar cu fiecare zi care trece te vei simti mai bine. Hai sa o luam pe rand :probabil la ovare ti-a facut o decorticare, ma gandesc pentru ca a vazut ca nu ovulai cum trebuie. Trompele ti le-a rezolvat, ceea ce e un lucru f bun. Iar de uter nu ne-ai zis nimic, deci presupun ca e de bine. Asa ca vestile sunt bune ! Despre endometrioza, stiu ce e , o am si eu, insa o tratez ca si cand nu as avea-o. Doar ca mi-am schimbat un pic stilul de viata : am grija mai multa ce mananc, ce beau si imi intaresc sistemul imunitar. Este un subiect aici pe forum,"Endometrioza..", sa intri si sa vezi cate reusite sunt !
Gandeste pozitiv, fii optimista si sunt convinsa ca ne vei da vestea cea mare in curand ! Dupa laparo, sansele sunt foarte mari sa ramai in primele luni! Recuperare cat mai usoara iti urez!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Felicicule, nici eu nu cred ca mai ajung pana in toamna, iar atunci sper sa ne intalnim la usa la Tutu gravidutze, ce zici? Le invitam la Tutu si pe Mada si pe Lali,tot gravidutze, ca asa ne-a fost vorba ultima data cand ne-am vazut !
De Rocsy nu zic nimic, ca ea reuseste acum , nu mai asteapta pana in toamna ca noi!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Magdita, ce mi-ar place sa ai dreptate! Sa ne vedem la usa la Tutu cu burtici mari! Sa il luam pe sus si pe el si pe Iosup! Parca o vad pe Lali cu burtica si cu casca inflorata pe cap. O sa se prapadeasca de ras Tutu!

Sa aveti spor la munca placuta pe care o depuneti si sa auzim de teste pozitive!

Va pupicesc,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Buna tuturor!

Eu nu mai sunt pacienta dr. T. Va rog mult sa ma scoateti si pe mine din lista Sa nu ramana asa o coditza pe acolo despre care nu se mai stie nimic.

Multumesc si mult spor la bb-ei!

Mergi la inceput