Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 8
eladea2005 spune:
quote:
Originally posted by Ank83
incepand de aici avem cateva poze de la balaceala ...si de aici de la ziua velisolui mai male
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
super pozicile! si poza asta e mortala:
http://good-times.webshots.com/photo/2355375610102983850ZvauQN
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
pussi spune:
buna dimineata... 

pt. cele care nu ati baut!
Noi suntem afara de la 9!
ank super Raulito la Albina.. iar de ochisori n-am cuvinte. De la Simultan ii dai iaurt cu fructe sau normal.. n-am studiat ce lapte au, dar imi place cascavalul de la ei!
creem pupam si noi fata cucuiata!

vasari felicitari pt. ridicat, noi mai avem cale lunga pana acolo!
noi nu mai bem laptele cald.. decat rece! are ceva?
ieri am facut baita in piscinuta gonflabila...tare ne-a placut! Azi nu stiu cum repet operatiunea ca sunt singura.. dar de maine vine buni
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
creem spune:
Neata!
Multumim de incurajari!
O sa fiu cu ochii pea ea si cand doarme de acum!
Am vazut pozici cu balaceli
filmulete cu stat in picioare (Ce sumpa e Maria!!!!!
) si alte pozici!.
Ank....credeam ca vad si eu burtica...da...e micuta inca
Fug la fata si revin![]()
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Aralia spune:
quote:
Originally posted by adyannaquote:
Originally posted by cristi07
super dulce Alexia!
nu era de ajuns ca era gimansta,acum o faci si inotatoare! cred ca s-a distrat!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Subscriu! Super tare! Imi lasa impresia ca e un copil tare nastrusnic! Are o privire tare nazdravana!Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
Daaa, face tot soiul de chestii, dar singurica, ma cheama doar cand e intr-un impas...
Sambata dupa ce s-a balacit toata ziua a fost prima data dupa vreo 3-4 luni cand a adormit la mine in brate, in masina. Nu-i place sa stea in brate decat daca poate sa faca ceva acolo, ma foloseste pe post de suport..
Aralia
de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA
eladea2005 spune:
quote:
La multi ani:
Angelina
Karina
Daria
Floris
Poze Radu
LAAAAA MUUULTI AAAAAANI !!!!![PUP] MULTI DE LA NOI!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
pussi spune:
creem eu le-am pus pe jos, pe o plapuma... dar nu-mi place ca e lucuioasa si aluneca pe ea...am acoperit-o cu o patura, dar tot n-au stabilitate... mi-ar trebui o saltea de karate
, daca, cad sa nu se loveasca si sa aiba si aderenta!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
adra_bell spune:
Da. In alea de pe blog e tunsa doar la ceafa. M-am intalnit ieri cu o femeie care m-a intrebat ce am de gand cu parul copilului si daca o mai las mult sa sufere de caldura. Si m-am gandit ca are dreptate, deci azi-dimineta am tuns-o mai mult.
Vazut poze cu Alexia in piscina cum il calareste pe tati. Sa stii ca se vede in poze ca e lunguta!
quote:
neata!
Adra, ai tuns-o si mai mult decat in pozele de pe blog???
Alina, e super dulce piticuta ta...si ce canta e la xilofon...si cum face air surfing..
Poze Radu
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
creem spune:
Pussi, fata mea a cazut dupa ce s-a trezit...
Si eu pun plapuma pe jos, dar invelita in cearceaf...ca tine si mai racoare decat patura...incearca si tu...si nici nu mai aluneca asa de tare.
Nenorocul ei a fost ca atunci nu era nici o plapuma pe jos si alunecase si covorul mai departe de pat...asa ca a picat direct pe parchet
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
creem spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Da. In alea de pe blog e tunsa doar la ceafa. M-am intalnit ieri cu o femeie care m-a intrebat ce am de gand cu parul copilului si daca o mai las mult sa sufere de caldura. Si m-am gandit ca are dreptate, deci azi-dimineta am tuns-o mai mult.
Vazut poze cu Alexia in piscina cum il calareste pe tati. Sa stii ca se vede in poze ca e lunguta!quote:
neata!
Adra, ai tuns-o si mai mult decat in pozele de pe blog???
Alina, e super dulce piticuta ta...si ce canta e la xilofon...si cum face air surfing..
Poze Radu
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
O vedem si noi pe Eva tunsulici? Lasa ca o sa ii creasca ei carliontii...acum, pe caldura, e mai bine tunsa pentru ea!
Chiar vroiam sa va intreb cum supurta bebeii caldura? Ca noi am pus deja in functiune AC
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
adra_bell spune:
Ii fac poze mai incolo, doar asa temporar, ca o mai tund. Azi nu prea vroia sa stea si imi era frica ca se intoarce cu ochii in foarfeca.
A mea suporta greu caldura. a facut asa un fel de iritatie pe piept si manute, in casa este aerul pus dar afara e cald oricum, chiar si seara cand iesim noi, dupa 18.30.
Dimineata parca e mai bine, dar azi a adormit inainte sa o scot afara, deci plimbarea de dimineata e compromisa.
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)

si de
17.10.2007
cu