Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 4
Victo spune:
noi, noi ultimii la capit dintisori si par in cap..;);)..da asa mai seamana copilul meu a bebelus..parca dupa ce le ies dintii..sunt altfel..nu stiu..intelegeti voi..tot frumosi, ca doar sunt ai nostri, dar parca isi pierd din inocenta..nu mai rad asa stirb..cu toata gingia ..
eu ii dau iaurt facut in casa, de la 7 luni. nu il dau direct din frigider, il scot inainte cu vreo ora si il tin la temp camerei (pana acum aveam 22 de grade..acu vad ca s-a incalzit..am ajuns la 24)
ramo, eu ii dau para de la borcanel.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
pussi spune:
cu iaurtul eu le dau Danonino, vad ca nu mai da nimeni...il scot din frigi inainte cu 1/2 ore
ralucis luni, marti si miercuri sunt reduceri!
victo stai linistita, nici Elena mea n-are nimic, nici par, nici dinti!
andra, creem si Ana a cazut, stand in fund pe spate sia dat cu capsorul de parchet![]()
va las, ca s-au intors de la plimbare
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
rodicamarza spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Felicitam Raducu pentru realizare!
Am reusit in sfarsit sa resize & upload poze de la balaceala. De aici incolo!
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA
ARALIA ai piscina identica cu a noastra.dar banuiesc ca ai pus in ea apa calda nu? ca mie mi-era teama sa o bag in piscina asa mica.azi am intrat cuea dar am tinut-o pe saltea la umbra bineinteles
paula mica(26.12.2007)
creem spune:
Buna seara!
Am adormit-o pe puiuta mica...saracuta de ea...nu mai vroia sa se dezlipeasca de tzatzi...cum ma simtea ca vreau sa plec, cum incepea sa planga.
Cred ca s-a speriat azi rau...uffff
Sa va povestesc acum...ca a trecut ceva timp si m-am mai linistit.
Am lasat-o dormind, ca de obicei, in pat, imprejmuita de perne si plapumi, stiind ca nu poate sa le escaladeze. Ea s-a trezit, si, contrar obiceiului ei nu m-a strigat ci a ....escaladat pernele. A cazut si s-a lovit si de noptiera si de sertar..ca era deschis
. Eu eram la calc...pe forum
cand am auzit un urlet...deja mi-am imaginat ce s-a intamplat. Am gasit-o cu fata in jos, incercand sa ridice capul si tot dadea cu el de sertarul de la noptiera
Acum are niste cucuie.....vai de ea!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
cristi07 spune:
super dulce Alexia!
nu era de ajuns ca era gimansta,acum o faci si inotatoare! cred ca s-a distrat!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
creem spune:
Si am uitat sa va spun ca ieri am dat-o si cu capul de plafonul masinii..ca plangea si vroiam s-o linistesc si...am "linistit-o" de a plans pana acasa
Si lovituri a mai avut si cu capul de parchet ca iese din piscina si bang! cu capul de parchet sau de mobila
De maine incepe o noua saptamana asa ca...numai vreau lovituri si alte chestii din astea!
Noiutati: am primit o rama foto digitala! abia astept sa ii asez pozicile acolo ! (stiu ca zicea cineva de asa ceva si vreau sa ma laud si io putin
)
Voi pe unde umblati?
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by creem
Si am uitat sa va spun ca ieri am dat-o si cu capul de plafonul masinii..ca plangea si vroiam s-o linistesc si...am "linistit-o" de a plans pana acasa
Si lovituri a mai avut si cu capul de parchet ca iese din piscina si bang! cu capul de parchet sau de mobila
De maine incepe o noua saptamana asa ca...numai vreau lovituri si alte chestii din astea!
Noiutati: am primit o rama foto digitala! abia astept sa ii asez pozicile acolo ! (stiu ca zicea cineva de asa ceva si vreau sa ma laud si io putin)
Voi pe unde umblati?
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
fetita accidentata!Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Ank83 spune:
Creem ....pupam fetita lovita.....
Incarc si eu poze si va trimit sa ne vedeti in actiune.Numai o parte ca restul sunt la tata si el nu este acasa
.. Dar macar asa ca si asa m-a tras Mihuta de urechi ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
Ank83 spune:
incepand de aici avem cateva poze de la balaceala ...
si de aici de la ziua velisolui mai male ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
mariussimiuc spune:
quote:
MIHA,lumineaza-ma soro si pe mine,ce naiba inseamna sintagma"frisca lichida" pe care o tot gasesc eu in retete...
Smantana dulce pt frisca...La Dorna,de exemplu. Sau vegetala,Hulala,Megle sau Milli...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...