Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 19
creem spune:
Neata!
aseara n-am maia vut net, asa ca ...sa va zic si eu:
-nici noi nu ne ridicam in fundulet,, de fapt noi nici nu stam in fundulet, dar nu-mi fac griji ca asa mi-a zis Anka![]()
-in schimb mergem taras, escaladam pernele, piscina...nu mai pot sa merg nici la toaleta
-bubite de la caldure: la gat, ceafa, subtioara, incheeturi maini picioare
cu toate ca o tin si dezbracata sau doar cu body tip maieu (asa iesim si afara)
- de iesit dupa ora 6, cand e mai bine cat de cat, ieri am fost pe faleza la cazino si batea un vant...dar in rest frumos...i-am dat cu apa de mare pe pioruse
dar era cam rece.
-in casa stam cu AC, dar il indreptam spre in jos ca sa nu ne bata direct in cap
trimit mesajul asta..ca l-am inceput cam demult
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
creem spune:
Petronela...eu stiu ca e obligatoriu scaunul de bebe la masina si in Ro. Lapte Mellin n-am vazut pe niciaieri, mai bine iti iei de acolo provizii. Sotul de ce nu vine cu voi cu avionul, si vine cu masina? Bagaje multe?
Alina...ati inceput sa iesiti afara, nu? ca nu mai tin minte cat mai aveati de stat in casa
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
creem spune:
Eu nu i-am facut iaurt in casa..ii dau tnuva. Nici branza nu ii mai fac, i-am facut doar o data si nu i-a placut..nici mie..ii cumpar milli albastru inchis, almette cu iaurt sau smantana (scrie pe ele ca sunt facute doar cu lapte).
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
creem spune:
ati plecat deja?
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
creem spune:
Pussi...nici a mea nu bea din nici un fel de canita cu cioc, avem trei diferite...in schimb ii place sa bea direct din ceasca...insa iti dai seama ce se uda...dar perseveram...mai ia cate o gura de apa, mai face buruburu si uite asa...ne schimbam si de hainute. BIne ca e vara....pana la toamna sper sa invete sa bea fara sa se mai ude
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
adyanna spune:
Buna fetele!
Wow, e sauna free afara!
Am ajuns acasa aratand de parca as fi iesit din piscina!
Petro nu exista marcile alea de lapte in RO. Dar de ce nu iei la tine de acolo? Sau stati mai mult in Ro? Aici exista Nan de Nestle, Humana, Milumil, Aptamil, Novalac, Bebelac. Noi suntem pe Nan si sunt foarte multumita de el.
Nici noi nu ne ridicam in fundulet singure, dar daca o asez eu sta destul de mult singura nesprijinita.
Am si eu o intrebare pentru fetele care au plecat cu bebeii din tara! Pentru tarile din UE este necesar pasaportul? Adica pentru bebe? Sau se poate si fara?
Am o prietena care vrea sa plece cu bebe in Bulgaria in concediu si nu stie dc ii trebuie sau nu.
Multumesc anticipat!
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
creem spune:
Petro...ce faceai in poze acolo? spargeai baloanele? defapt...tu esti in poze? Pupam miresica
Pussi..noi nu avem iaurt din ala Faget
eu tot mai caut ceva mai bun si natural. PApam tnuva...dar poate ca e vreunul si mai bun![]()
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
pet.cost2005 spune:
Nu, nu ... sunt inca aici ...
In fine, obligatoriu sau nu, il iau pe ala mai mic scaunul si gata ... sunt in regula oricum ...
Pai sotul vine cu masina pt. ca avem nevoie de ea in Ro ... cu ce ne deplasam? Sa imprumutam de la unul, de la altul, aparte ca nu e genul sotul, da' nici sa stai sa o tot ceri o luna intreaga. O data, de 2 ori merge ... Si de bagaje ... mai mult pt. fata ca noi, cu 2 schimburi o rezolvam.
Ne dati si noua un vot aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">pe1 si pe2 ?? Multumim !!!!
Petronela si
Nasturica
dany26 spune:
dragi mamici mi-e atre mila de bb mei ca de o sapt aproape il dor rau gingiile (de fapt de vreo 3 dar acum e mai rau)si e f marait si plange uneori,inclusiv noaptea iar cand apuca jucariile in gura face ca un catel...
i-am dat nurofen si panadol inainte de culcare sau dimineatza ...dar nu par sa aiba vreun efect calmant....voi le dati ceva?ce mai e bun pt asa ceva???in afara de calgel care nici el nu are efect....
culmea e ca nu se vee nimic alb....
multumesc anticipat
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
pet.cost2005 spune:
creem - da, eu sunt aia si spargeam baloanele ... aveam ciuda pe ele si daca tot le-am platit
. Glumesc ... Pai cum tema concursului e sa fie poze originale, nu clasicele pozitii de nunta, am ales-o pe aia ... aaaa mai am si nasa in rochie eleganta si cu adidasi (spre dimineata), da' trebuia sa fie musai mireasa in poze.
Ce te "invidiez" pt. marea si plimbarile cu bb pe faleza
... tre' sa fie fain tare!!!
Cred cam sa ii iau de aici atunci laptele ... de aia am intrebat, am testat piata virtual
.
dany - eu pt. dinti i-am dat fiole homeopatice camilia ... acu' nu stiu daca se gasesc in Ro ... de la alea parca s-a mai calmat. De la gelul ala, pauza.
Ne dati si noua un vot aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">pe1 si pe2 ?? Multumim !!!!
Petronela si
Nasturica