Gravidute si mamici de Cluj - 83

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA va astept cu drag pe amandoua ,,,,si pe cine mai vrea sa vina
ANA intradevar nu se ajunge la suma aia ,dar sincer la a doua nastere as prefera sa aleg un loc mai decent si mai curat decat la Stanca ..dar pana peste 1 an sau 2,cand vrem urmat bebe ,se mai pot schimba multe
ANCA lasa ca poate pica vreo intalnire la care poti veni si tu ,de obicei sunt joia

noapte buna

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna seara la toata lumea....

adriana si la faza aia care-ai povestit-o tu......brrr,l-a si mancat apoi cainelesi eu ma urmarit filmul...asa si eu,cum zicea elena,de mult n-am mai urmarit un film.intotdeauna seara ma pun la calc,se face tarziu si apoi fuga in pat langa sara.aseara chiar m-a relaxat filmul ala.e o scumpa alexia tunsa asa...azi m-am intalnit cu ei,adica adriana,sotul si zambareata alexia,in polus.eu eram la niste cumparaturi.am avut ceva timp ca sara a stta cu taica-so,a fost dupa masa lui si eu am profitat ca de mult vroiam sa-mi i-ua ceva de vara.

in legatura cu soarele ma gandesc ca nu-i chiar asa periculos totusi..mi-ma adus aminte ca doar anul trecut am fost f mult la mare in italia,cum eram acolo.sara avea doar 2-3 luni si manca exclusiv numa san.n-a patit nimica.dar ii drept ca nu prea stateam la plaja ,ne luma intotdeauna umbrela.dar totuis stateam si in soare.n-o sa merg la solar dra la soare o sa stau,cat pot...ca si asa cu sara nu prea pot.

ioana.....lasa ca isi v-a da p drumul si atunci n-o sa-l mai poti opri..

alex...da,asa ne-am inteles...sper sa ajungem.eu cred ca mai repede de 5 nu o sa ajung.sper sa nu fie nici o problema.

adriana...bafta multa in continuare si mult succes in ceea ce ti-ai propus,imi aduc si eu aminte cum toceam,nu cred ca as mia putea acuma.

v-am pupat pe toate..noapte buna.

aaa.....nu stiti careva ce as putea sa-mi fac la par....mi-e f subtire firul si se murdareste a doua zi dupa ce il spal,mi-l prin atunci si nu arata nici cum.asa m-am saturta de el.acum aparca incepe sa si pice,poate si de la alaptat...n-are nici un volum,nici o culoare.de vreo 5 nai eu merg la un stilist in piata mihai viteazu,merg de 2 ori pe na numai mult ca nu-mi permite bugetul mai mult.eram intotdeauna multumita de el,dar acum aultima data am platit si 2 mil si nu s-a prea vazut mare lucru.si de-acum av-a fi mai greu cu banii la stilisti.in concluzie stiti careva un coafor bun si mai ieftin si ceva tratamente pt par,pt volum...culoare,sa arate cat de cat.mersi

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna dimineata
alex..sper sa venim si noi....nu stiu unde sa vin :)

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza! Mai fetelor, cand mergeti la strand? Ca m-ar interesa si pe mine..sa o duc pe Alexia sa vada apa si alti copii jucandu-se in apa..ca nu mai stiu cum sa o fac sa-i treaca frica. Am ajuns la concluzia ca rosu in gat din cauza bailor l-a facut..ea tipa cat o tin plamanii cand ii facem baie.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Dupa cum spunea Ioana, ne-am intalnit aeara in Polus..doar ca nu era sa o recunosc..arata atat de bine, am crezut ca e vreo colega de la facultate. Si tot fugitiv ne-am intalnit si cu Bex si micuta Craina care statea foarte cuminte in caruciorul ei. Voi aveti copii foarte cuminti..la varsta Carinei, Alexia trebuia sa vada tot ce se intampla in jurul ei, nu cumva sa piarda ceva, nici vorba sa stea intinsa in carucior.

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Hello

ne-am intors si noi de pe la bunici si am intrat sa va salutam

m-am uitat la pozele Anei din Turcia, o delicoasa papusica

in rest, totul; ok progreseaza puiul cu mersul si dintisorul 2 e deja vizibil, cu mancare ...numai sa fie ...asa ca nu ma plang:)

Adrina, e foarte dulce si haioasa Alexia tunsa. ei sa stii ca mi-a facut cu mana!!!super scumpa a fost

Geany, am ramas datoare cu o expicatie...din pacate o sa fim fara Cari, asa ca toreadorul o sa o intalneasca mai degraba aici;)

Cat despre Patrick...stiu ca e un baietel foarte serios...asa ca nu imi fac griji;)

va pupam si va dorim o zi frumoasa, noi o sa ne vedem azi cu Tiadris si Daria, daca nu intervine ceva in program

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Bex, n-am vazut cand a facut cu mana Alexia dar nu ma mir, face PA la toata lumea.

Si am tot uitat sa va spun..vorbeste pe limba ei dar incepem sa intelegem ce vorbeste. De exemplu in urma cu cateva zile vorbea ea ceva, in lumea si in legea ei. Eu , ca s-o stimulez, ii spun sa spuna BEBE, MAMA, TATA. Dar acum insist, "spune BEBE".Nu ma baga in seama, o las in pace. Dupa 30 sec o aud "UITE BEBE"(sau, ma rog "UTE BEBE"). Ma intorc la ea, si ea arata cu degetul spre un bebelus de la tv.Mama, mama..ce mandra m-am mai simtit. Iar acum spune un cuvant ceva de genul "HAIDE". Nu e haide in sensul pe care il stim noi dar inca nu inteleg ce vrea sa spuna.

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut gagici
L-am tuns iar aseara pe P, atit de repede ii creste parul... am aplicat metoda lui Geany, tuns in timpul baitei... si a iesit aproape perfect.
In timp ce a fost bolnav a inceput sa faca istericale de cite ori il schimbam, il spalam, adica in momentul in care il scoteam din apa... acum incepe sa isi revina, se mai isnterizeaza, dar mai rar si de scurta durata.
O zi buna cu o ploicica dupa masa!

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare la toata lumea.
Ioana sa pui poze cu P tuns!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ioana de sara..la ce stilist ai mers tu in m. vit, la vali cumva?
din pacate, eu nu stiu coafor ieftin si bun..
eu m-am tuns luni..si am dat 80 de lei, cu bacsis cu tot..deci..nu e ieftin deloc tipu meu..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput