Gravidute si mamici de Cluj - 83
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana13 spune:
Da tu Paula, legat ca bine ca traim in Ro, in filmu de aseara le taia, pe la 11-12 ani, la fete nu stiu ce de la p... ca sa devina femei, ziceau ei
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
..iii..mutilare genitala..da, stiu despre ce e vorba..am avut un curs despre asa ceva..Doamne fereste!
ideea e ca femeile sa nu resimta placere in timpul actului sexual, sa nu fie tentata sa umble cu alti barbati.
da eu ce nu pricep la mentalitatea aia..femeia aia, care a fost silita sa se marite la 11 ani..a facut copii cu omul ala..care se poarta ca si cu animalele cu ea..cum poate ea, peste alti 10 ani, cand ii creste fetita..sa faca acelasi lucru..asta nu pricep.
cred ca e aproape imposibil sa se impotriveasca traditiei..plus ca traiesc in saracie lucie..si astfel scapa de o gura de hranit.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ALEX29 spune:
neatza
IOANA 13 nu ne intalnim pt prezentare ci pur si simplu :intalnire cu mamici si bebei ,mai pove si noi sa ne treaca timpul 
MIHAELA multum tare mult pt info
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
anamica spune:
Hello,
Alex costul nasterii la Gynia e undeva pe la 3200 ron nastere cu epidurala si 3800 ron cezariana. Cu siguranta nu se ajunge la banii astia in spital de stat dar nici conditii nu sunt.
Paula prietena mea a nascut cu cezariana, a fost singura in salon si la terapie intensiva si pe sectie. Acolo la etajul 2 am vazut 5 saloane, care sunt dotate cu cate 2 paturi. Cred ca se gaseste loc, desi tot mai multa lume am vazut ca se orienteaza spre asa ceva.
Veniti in Babes azi?
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
dpop spune:
intrebare legata de gynia:
cati medici sunt, cine sunt, si cum adica vin altii sa nasti cu ei? adica io pot sa-i zic la dr meu ca veau sa nasc la clinica x, veniti acolo?
mami de irina
Victo spune:
fetelor..copilul meu a dormit de la 11 pana acum, la 12,30..e eveniment notabil la el..o ora jumate..nu am crezut ca apuc ziua asta..
am stat si pe forum..dupa cum vedeti..am pus si mancarea la foc..am spalat si vase..ohoho..
Victo spune:
diana, multam de info.
pt noi e destul de greu de ajuns in parcul babes..ca stau in zorilor..masina e la sotul..oricum, caruciorul nu intra in portbagaj..etc etc..
anca.b spune:
Diana, no problem! am fost pina la urma singura la stoma. pe baieti i-am lasat acasa cu buni. e din nou la mine, pina miine probabil.
Alex, distractie faina. deocamdata eu sint "legata" de domiciliu. poate de miine o sa fiu mai libera.
Ioana, nu e voie la solar daca alaptezi. nu din cauza ca ti s-ar "strica laptele" (hihihi - da' vacile umbla numai pe la umbra?) ci pt ca esti mai sensibila in perioada asta si predispusa la tot felul de afectiuni cutanate, sistemul imunitar nefiind la "capacitate maxima". mai amina si tu un pic, pina n-o sa mai alaptezi. poti sa stai, eventual, la plaja, dar numai dimineata devreme sau seara tiriu, cu mare atentie.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
elenuta23 spune:
ciao fetelor
la filmu de pe tr 1 ne-am uitat si noi, grea iubire dar si ce viata?/ ns daca as fi putut trai pe timpu ala si conditiile acele, dar fiecare tarieste in timpu lor.
alex poate venim si noi la intalnire sa vedem, maien trebuie sa ma vad cu mamai de sara si ns cum facem, poate venim impreuna la tine.
vand apartament cu 2 camere in floresti, 52 mp plus gradin de 32 mp, finisat, pret 55 000 euro,tel 0755291949, daca cunoasteti pe cineva interesat va rog sa imi spuneti
poze
varsta lui Dragos
Ioana13 spune:
Paula, nu cred ca ele simt ca sufera, sau oricum nu stiu ca exista si alta varianta si atunci nu se impotrivesc... sau daca o fac mor. Cum noi nu stim cum e viata si sexul extraterestrelor... ne multumim cu ce avem...
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)