Gravidute si mamici de Cluj - 83
Raspunsuri - Pagina 22
ALEX29 spune:
ANDREEA27 m mult ,o voi suna maine sa vb cu ea
ANCA 
GEANY m am dus eu cu puiu si cu alte mamicutze:))..dar n am putut sta mult pt ca Tiadris are un program si daca nu il respect e tare aiurea pt ea ,pana la 8 lapticu ,baitza si pana la 10 sforaie :))chiar daca mi a dormit si la amiaza ,ce mai sunt o norocoasa cu somnurile astea ale ei 
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ELENA draga condoleante ,Dumnezeu sa l odihneasca ,fi tare puiutz
VELENAMARIA super ca stai intr o zona asa frumoasa ,in Babes merg cu masina :( dar promit ca de sapt viitoare reunutz la masina ,poate mai scap si eu de burtica
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
magdutza24 spune:
adab ai o fetitza superba sa va traiasca
unde ati fost cu fetitza la piscina ca vrem sa mergem si noi
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
adab spune:
Multumesc magda, adevaru e ca suntem tare mandri de printzesuca noastra.
AM fost acum 2 saptamani la Hajduszoboszlo, in Ungaria si la Debrecen. A cam plouat, dar a iesit pe ici colo si soarele. La Debrecen eram la aquaparcul acoperit.
Mai vrem sa mergem cat de curand tot acolo sau poate la Felix....am auzit ca s-a deschis un aqualand fain si acolo . Acuma ne e groaza sa nu prindem calduri prea mari.....cu bebe de 4 luni e cam greu.
Ada si Sara-Denisa (27.02.08)
http://community.webshots.com/user/adabutus
sara2007 spune:
elena draga...condoleante....nu am cuvinte..sa fi tare numai.asta pot sa-ti spun..
ioana
sara2007 spune:
adab..bine ai revenit si sa iti traiasca fetita...si pe-a mea tot sara o cheama..sara alessia.cred ca afost fain acolo la bai,multa lume am auizt ca merg acolo.sunt conditii bune pt copii?
geanina mersi...si noi mergem in 23 august la balaton,dar sper sa ne vedem.
alex a fost fain concertul?au venit si andreea si iulia?eu am iesit pana la urma pe-afara,n-am mai avut chef de aglomeratie si stat inauntru.daca ploua cred ca veneam.
azi noi ma fost la strand cu andreea,mama dariei si inca o prietena de-a fetelor din manastur..a fost f fain.apa intr-adevar e rece si am dus degeaba colacul...sara s-ar fi bagat si asa.am lasat-o numai cu picioarele si am stropit-o putin,s-a jucat pe margine cu jucariile.a fost fain.pacat ca nu ne-a permis vremea mai mult.ca la 3 a venit ploaia si atrebuit sa stam cam jum de ora sub umbrela toate...speram sa veniti mai multe altadata.
nopate buna....merg ca m-i se inchid ochii....ca azi noapte am dormit f aiurea si eu si sara.cam din 2 in 2 ore ma trezea,poate si mai repede sa simta sanul 2-3 min pana adormea si gata.somn iepuresc.cand avem cate-o nopate asa zic c-o intarc...apoi adoua zi uit de ce zic.sara doarme tun acuma de la 10 jum,pt ca nici somnul de amiaza nu s-i l-a facut calumea.a dormit acolo pe patura cam 45 de min...maine vom recupera somnul.dar odata pe sapt sau la doua sapt ne mai permitem
v-am pupat...pa pa
ioana
mami_alexia spune:
Ioana, ati fost la Clujeana sau la Sun?
Ada, am vazut pozele, aveti o fetita foarte frumoasa!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
ALEX29 spune:
NEATZA
ADA ai o superba de fetitza
cred ca te stiu de la NEOGYM 
TE rog cand ai timp trimite mi un pm cu ceva detalii legate de locul unde ati stat cand ati fost la Hoidusj.
tare mult vrem sa mergem si noi ,cred ca vom merge dupa ce venim de la Mare sau ..poate mai repede
IOANA(SARA) noi n am stat f mult pt ca Tiadris are un program si tin f mult la el ,asa ca la 8:15am fost acasa ,nu i am vaz pe cei de la Voltaj
a fost si Iulia,Andreea ,Nico
va pup si o zi super ,astazi mergem la gratar pt cine vrea sa vina va asteptam cu drag 0749210852
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007