Gravidute si mamici de Cluj - 83
Raspunsuri - Pagina 13
soanso spune:
salutare dragelor,
remember us???
eu am terminat masterul e clar ca nu voi mai face veci pururea alta scolarizare ,nu e de batranetile mele scoala
.
Suntem bine ,Sorana creste ,e din ce in ce mai neastamparata,neascultatoare si tot ce incepe cu ne in fata!!!!!
nu sta locului mai mult de 1 minut,alearga,fuge intruna e plina de julituri in genunchi ,nu vrea sa manance mai nimik tota ziua ,ii dau mancare cu povesti,poezii,cantecele sau daca ii promit ceva ce ii convine ei.
astept cu narabdare concediul.vom merge la mare la noi in August 7-13 si pb doua zile pe la Brasov ,porma la mama la Zalau vreo saptamana.
Victo,sper sa va acomodati la noua casuta si cu zona ...
Meli,sanatate piticei si bafta la examene.
elenuta 23 ,te cred ca va prieste la tara ,noi am fost la mama la Zalau ,sta la casa ,a dormit Sorana cate 3 ore deamiaz,a mancart mult mai bine decat in Cluj in primii doi ani cat am stat acasa mergeam foarte des cate o saptamana la mama iar tati ramanea in Cluj singurel,dar ne sacrificam pt copii si pt binele lor.
mami_alexia ,felicitari pt sesiune,esti de admirat si copil si familie si invatat ...stiu ca nu e usor sa le faci pe toate ...
la Clujana e intradevar apa calda si am inteles ca au renovat peacolo,innainte de a merge la mare si noi vom da o raita peacolo sa ne bronzam nitel.
va pupic si va urez racoare
SOSO (20 dec 2005)
mami_alexia spune:
Victo, sa va bucurati de casuta!
Soanso, felicitari pt master!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
antoni spune:
am apucat sa stau si eu jos o secunda sa va scriu,hihi.am fost la medic, e tare urat in gat,zice doctorita ca e ceva viral, si nu sca[pam de antibiotice, dracu sa le ia, scuze.deci, ata e, bine ca in final a primit si ceva medicament ca era din ce in ce mai nasol, ea care niciodata nu-mi refuza de tot mancatul, acum pur si simplu nu mai vrea. sper sa aiba efect cat mai repede si sa inceapa sa pape, macar sa bea ca suntem la limita cu deshidratatyl.nu mai are putere, nu "vorbeste", numai sta si se tot culca. e horor sa-ti vezi asa copilul. si cand ma gandesc ca asa m-au trimis acasa ieri de la urgente de pe motilor.ca cica s-o hidratez. pai draga, de asta am venbit ca nu pot.na, asta e.mai sunt si din astia.
eu acum am fost cu sanii la control,e tpotul ok, sunt efectiv indragostita de ei, hihi. asa ma bucur, daca ar fi s-o iau de la inceput, cred ca in secunda asta m-as duce, hihi.
eu va las scumpelor, am putin si-mi vin colegele si ma duc inapoi la oradea, dar cum vin acasa si pot, mai intru, am o perioada tare nasoala acum, examene si licenta, piti bolnava si tata care a luat-o razbna. na, dar trec toate-sper.
va pupic, sa aveti o saptamana usoara si frumoasa, celor care sunteti in concediu ca doresc unul de vis, celor care mai aveti de invatat si asa , sa aveti multa putere, si ne auzim mai incolo.
si legat de piti, lasati-ma sa ma mandresc si eu un pic, hihi, zice mama, tata, papa, caca,face tai si si zice,, si daca o intreb cum face cioara, pisica, catelul, mi le zice.fuge deja singura, de umblat lejer s-a saturat,hihi, e comoara lui mama!
mersi inca odata de sfaturi si incurajari, stiti voi cat de mult conteaza
Meli+
Timea-Larisa
nrl spune:
salutari si de la noi
eu va citesc, dar cu scrisul mai greu... sunt intr-o criza de timp continua. azi dimineata am dormit pana la 10, a fost un miracol ca a dormit andrei atata si ca in timpul noptii mi-a cazut telefonul din pat si s-a dezmembrat ![]()
Lore, imi pare rau de masina ta, la noi in firma s-a intamplat de 2 ori deja sa se 'pupe' asa masini de ale noastre
La Clujeana apa e incalzita, filtrata si tratata, eu zic ca merita sa incercati
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
Andree27 spune:
Fetelor va scriu pe fuga.Vreau sa va intreb daca stiti pe cineva care face masaje anticelulitice si daca vine acasa si cat costa??
Si cred ca Alex zicea de o tipa care pune permanent la gene si vine acasa.Imi poti spune te rog pretul?
Va pup si merci mult!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
elenuta23 spune:
ciao fetelor
azi am fost tare harnicuta, dimineata am iesit la plimbare pana la 10 ,30 apoi am intrat in casa la somnik, iar eu am afcut curat in camera lui Drgaos pana a dormit, apoi am facut mancarica iar la 6 a iesit Clau afara cu Drgaos si eu am facut curatenie generala, am spalat toate geamurile plus la balcon, care ii foarte mare, curatenie generala in camere adica 3 la numar, in 2 bai si debara, is franta mai am putin si termin
maine veniti in babes????hai sa facem o gasca sa ne vedem dupa 5, cine vine???
eu
andreea
ioana mami de sara
am pus poze de la tara , de aici
http://entertainment.webshots.com/photo/2174231030103538248TssSjh
si am facut album de poze si cu intalnirea de joi pt cine nu a vazut
http://community.webshots.com/user/23elenuta
va pupik si va doresc o seara placuta
poze
varsta lui Dragos
sara2007 spune:
buna seara la toata lumea...
buna ideea cu clujana....mergem?nu prea sunt multe doritoare...de ce oare?mai ales ca-i calda is filtrata apa..e mai scump cred decat la sun...dar dac ae mai bine hai sa mergem acolo.
meli..drum bun si ai grija de tine,totul v-a trece.intotdeaun adupa ploaie vine soare.
soanso bine ai revenit..n-ai mai scris de mult.
nrl....la fel.nici tu n-ai chef si timp de strand???please
ioana
sara2007 spune:
elenuta superbe pozele..alea cu puii mi-au placut tare mult...cum zice dragos la pui,ca sara zice puu
fetelor...vineri de la 4 jum...intalnire la strand la clujana ..cine vrea sa vina.ne-am pus de acord eu si nrl..mami de andrei.
va doresc noapte buna..
ioana
ALEX29 spune:
ANDREEA 27 nr pt masaj :0743497373-Sandra ,spune i ca eu ti am dat nr
iar pretul pt gene permanente la salon e 40 ...inca nu mi am facut acasa ,dar maine vine la epilat si o voi intreba
poate reusesc sa vin maine in Babes ..
n buna
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
magdutza24 spune:
fetelor ajutati ma cu nr de tel de la dr Vasilescu de la Recuperare ca sa i fac programare la pitic
somn usor
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24