Gravidute si mamici de Cluj - 83

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Meli m-am tot gandit ce ai putea sa faci...incearca sa ii dai eva nou sa manance....tu ii dai aceleasi lucruri in fiecare zi?De exemplu fa un gratar din piept de pui necondimentat...afara....incearca sa ii dai cu mana sa manance nu cu linguritza.da-i eventual si din ce mancati voi...sa vezi cum se comporta,chiar daca e condimentata.Deja e destul de mare.

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ciao fetelor

acuma am ajuns de la tara, a fost de vis, aer curat, copii multi k sunt in vacanta tot ce ivrei. peste o saptamana mergem si stam o luna de zile , atat de mult ii place la Dragos incat pt el fac acest lucru. va fi greu departe de tati dar merita k ii merge fffff bine acolo.

meli stai linistita nu te ingrijora si eu am avut o perioada de 3 saptamani in care nu a papat decat laptic cate 150 ml pe zi era cand a baut si numai 50 ml, pe langa k era slab nici nu papa, eu i-am dat calciu gluconat 5 fiole in 10 zile , adica 5 ml pe zi, iar de atunci nu mai am probleme cu el, sincer eram la fel de disperata k nu papa nimik nimik si de cand i-am dat a inceput sa pape bine, ii bun k isi intareste si oasele, nu neaparat pt pofta de mancare, are mai multe benefiicii ca asta.iti doresc multa rabdare

lore imi pare rau sa aud k ati patit asa cu masinile, bine k nu ati patit nimik, acuma ii o periaoda mai critica dar veti iesi rapid din ea.

in rest nu prea am citit k numai de putin timp am ajuns acasa, cat am despachetat, iam facut baita la D l-am pus la somnik si fac o pauza, iar acum merg sa fac si eu o baitza si somn.
va doresc o seara placuta

poze

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
MELI draga ...nu stiu ce sa te sfatuiesc ,multa sanatate ingerashului si bafta la examene
ADRIANA felicitari ,ce bine ca ai scapat
ELENA chiar azi ma gandeam sa merg sa stau si eu cu puiu meu la mami ,e super la casa ,nici nu se compara cu apartamentul ...

o seara frumoasa la toata lumea ,ne vedem maine in Babes

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Seara buna,

Si noi ne-am intors de pe drumuri, am fost la ai mei si tare ne-am mai rasfatat. Ana a facut o pasiune pentru un catelus micut, care ne-a condus pana la masina cand am plecat si ea tremura si tipa la el de placere. Intradevar e mult mai bine pentru copilasi la casa decat la bloc, noi de cate ori mergem acolo venim cu senzatia ca Ana a invatat foarte multe lucruri, ca se dezvolta acolo, stand toata ziua la aer mult mai bine.

Meli nu stiu ce sa iti zic...daca e rosu in gat posibil sa ii cauzeze lipsa poftei de mancare, iar daca e o doar o pasa proasta va trece si iar va papa piti normal. mamica ingrijorata si bafta la examene.
Lore, nu te supara dar nu va puteati pupa si voi acasa, nu in trafic Sincer imi pare rau de accident dar bine ca nu e nimik grav si ca puiutul e bine.
Anca voi cand ati patit cu masina? Inca un motiv in plus sa o schimbati...

Mai fetelor toate va refugiati in munti? cine mai ramane pe metereze, aici pe DC?

Somnic usor,

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

meli draga imi pare tare rau...te cred ca esti disperata.dar sa sti ca eu am fost deja de 3 ori la ped 2 si n-am stat mai mult de 30 de min sa astept.acuma tu sti....daca ai sau n-ai timp deloc.va tin pumnii sa fie totul ok iar tu sa termini cu brio...

elena bine ia revenit..

alex eu ii dau pe ea ori body tip maieu si pantaloni scurti,ori ma salopetele subtiri de vara cu pantalon scurt si maneca scrurta si tot e cald....transpira si o invelesc cu un cearceaf numai...

adriana zi cand ai vrea la strand?eu tare m-as duce marti sau joi...vineri..dupa masa de pe la 4 jum la 8 jum..vrei?

noapte buna va doresc

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

mersi fetelor de incurajari,azi ma duc la medic cu ea.sunteti niste scumpe,ce bine ca va am.

mami-alexia-da,iti dai seama?asta e.felicitari pt examene.ce bine de tine!

-legat de strand,daca e ok piti,si noi ne alaturam vineri.

va mai scriu cand vin de la medic.sa aveti o zi frumoasa!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Meli, sper sa fie bine Timea. Si oriunde te-ai duce acum cu ea, sa se uite in gat. Oricum, daca n-a facut febra, poate sa nu fie de la gat.

Ioana, am fost ieri la strand, la SUN. A fost foarte bine doar ca nu imi place ca e foarte aglomerat iar apa...rece pentru copii. Nu e incalzita, cea de la Clujana e incalzita? Ca vrem sa mergem sa vedem cum e si acolo, duminica viitoare. Una peste alta, eu si Adi ne-am bronzat iar acum ne vaitam de usturimi. (cu toata crema folosita, pe alocuri tot ne ustura). In schimb pe Alexia a protejat-o foarte bine crema de protectie si s-a bronzat pe manute si putin pe spate. Dar cea ma mare realizare a fost cu apa...stiti, celebra noastra frica de apa. Nu am bagat-o cu totul pentru ca, dupa cum spuneam, apa e rece. Dar, vazand atatia copii, s-a incumetat si ea, a mers prin apa(pe canalele alea cu apa, pentru cine stie) am stropit-o, a simtit apa fara sa faca scandal. Iar cand am ajuns acasa a facut prima baie fara plansete dupa 2 luni. A stat in picioare in cada,n-am fortat-o sa stea in fund si n-a mai plans. Deci , sunt foarte multumita!!!! Deocamdata nu mai mergem saptamana asta la strand ca nu mai pot sta la soare, si dupa cum spuneam, apa e rece...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Pe la ce ora va intalniti de obicei in Parcul Babes? Astazi nu ajung dar venim si noi sapatamana asta, doar sa imi spuneti pe la ce ora sunteti acolo.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!

Meli, imi pare rau de puiutza. sper ca ai vesti bune de la pediatru.

Adriana, felicitari pt sesiunea terminata mai mult decit onorabil. Si pentru escapada Alexiei in apa. o sa vezi ca de acum n=o sa-i mai fie frica.

Diana, vineri ne-am pocnit masina. a pus unu frina brusc in fata noasta, pe verde la semafor si l-am "pupat" in fund (adica ovi, ca eu nu eram cu el). s-a spart doar un far, nu e mare lucru...iar la cealalta masina (care era noua-nouta - atunci o scosese de la reprezentanta de pa calea turzii) nici nu se vede decit o zgirietura.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

meli imi pare rau de pitica..sa ne spui azi ce-ai rezolvat la nenea dr.

fetelor noi probabil vom disparea o vreme..intr-un mare final ne mutam..ma bucur si nu prea..ma bucur ca e casa mea..dar nu-mi place zona absolut deloc deocamdata..Lore stie de ce..si noi n-avem decat o masina..

eu acum urmez cursurile pt carnetul de soferi..de-abia astept sa termin si cumva sa ne luam inca o masina..in concluzie..pana la toamna sper sa se imbunatateasca lucrurile si la noi

ma rog..sper sa ne acomodam cu totii binisor si va mai scriu cand voi avea din nou internet si buna-dispozitie..:):)

va pupam si uram sanatate multa tuturor copilasilor!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput