Ei, mai am ceva pana incepem scoala , dar am zis ca sa mai intreb si pe altii daca stiu cate ceva. Eu am o problema, stau intre Oraselul Copiilor si Big, in Bucuresti si nu stiu unde sa-mi duc copilul la scoala pentru clasele primare.
Daca stati in zona, sau cunoasteti cate ceva, va rog informati-ma pe si pe mine.
Va multumesc.
tot Orasel dar spre CityMall...scoala cea mai:79 (la Budapesta), apoi 190 (Big)...toate inv sunt ok, dezastru e la info si la lb straine, dar 1-4 merge.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
La Budapesta e prea departe...190 e aia la care votez....o stiu unde e adica.
Nu-mi fac griji de limbi straine sau info...alea sunt mai tarziu. Acum ma intereseaza o invatatoare buna si o scoala cat de cat linistita si cat de cat sigura...adica sa nu lase copii sa se bata sau cina mai stie ce...
Consider ca sunt multe mamici care cauta in prezent scoli pentru copii lor.Avem de ales intre scolile de cartier sau cele cu semiinternat.Eu mai am de asteptat 2 ani pana cind strumfi al meu va incepe scoala.
Fata mea a trecut clasa a II-a la scoala 97, pe strada Viorele ( intre pod Timpuri Noi si Piata Norilor).
Sunt f. multumita. E o scoala f. buna - poti vedea rezultatele obtinute in anii trecuti la admiterea la liceu. Nu o egaleaza pe 79, dar nici "criteriile de acces" nu se pot compara.
Scoala are semi internat (am platit anul trecut 29 lei/zi, pentru masa, supravegere lectii/teme si cate 2 optionale/zilnic), sala de sport, cabinet de informatica...
Conteaza insa f. mult si de invatatoarea de la clasa. Nu-ti pot recomanda pe nimeni, insa stiu ca cele de la clasele A si B sunt in general cele mai cautate (cel putin asa a fost la generatia fiicei mele).
Iti doresc ca stradania ta de a inscrie copilul la o scoala/clasa buna sa nu fie in zadar.
Fetelor s-a mai discutat despre scoli, in general, dar mai ales despre clasele 1 - 4 aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103532&whichpage=1
Caprioara a muncit mult la acel topic.
Poate ar fi bine sa continuati discutia acolo ca sa fie mai comprimata informatia pentru cei care au nevoie de ea.