Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 4
M&M spune:
Mada, sanu te superi pe mine ca m-am bagat ca musca in lapte si mi-am dat cu parerea
, dar chiar ma intriga cand vad cate faze aiurea face mama ta.
Si , ca sa nu mai debitez tampenii la ora asta, ma retrag...noapte buna!!!
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 59 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Caprioara spune:
Didi, merci de info
. Sper sa ajung.
Dana, io nu prea imi aduc aminte de acum 6 ai si jumate cum a fost cu lohiile, dar parca totusi abia dupa 1 luna au trecut. Dar repet, e muuult de atunci si nu mai tin minte bine...
Gallyb, ti-am trimis mail despre restaurant.
Flo, bafta la gasit localul pentru botez. Tu in ce zona stai? Ca noi azi am mai fost la un local la gara si la unul pe Strada Neculce, aproape de iesirea in 1 Mai, iar preturile sunt tot pe acolo (1-2 sute in plus, dar iti mai bagau cate ceva in plus: a doua cafea sau desertul, sau apa, etc). L-am preferat pe asta doar pentru ca era peste drum de noi si avea liber pe 30, adica sambata, ca altfel mergeam la asta de pe Neculce (asta nu avea insa liber pe 30 ci doar duminica pe 31 august, si era si mai departe de casa).
Dia, nu-ti mai face griji, ai vazut ca masuratorile astea nu sunt intotdeauna exacte...
Boti, ai fost harnicutza! Zici ca-s multe hainutze? Sa vezi la mine cate s-au strans, de la 3 copii
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 37+
AMR 3 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Didi81 spune:
Cami, nu eu am zis de alti nasi de botez decat cei de cununie, cred ca te referi la Kimmy, sau la Tecky ![]()
Didi
36+ 
vias spune:
...aaaa..si inca ceva....este posibil ca bebelusul sa se intoarca din nou cu capanetul sus si piciorusele jos????
...eu cred ca asta a facut bebelusul meu.,..de vreo saptamana cele mai puternice lovituri sunt jos...foarte jos...numai simt nimic sus...doar din cand in cand ceva tare...si mare...
...e posibil asa ceva???

Cami 36s+, cu
???????
pustai
MissJJ spune:
Cristina stai linistita ca nu ma supar, sa nu va suparati voi ca ma descarc aici, da uneori am impresia ca oi fi eu chiar dusa cu pluta da zic ca ma comport destul de normal totusi.
Faza e ca asa face de cativa ani buni deci ea e mereu pe dos fatza de altii ea e mereu ceam mai obosita cu toate ca ea mereu a avut-o pe bunica sa spele sa frece sa fac toate celea chiar si cand facem cuyratenie generala ea da indicatii si se plimba de colo colo, eu tata si bunica muncim si apoi la sf zilei ea e cea mai obosita.
Si exemplele pot continua...
Tata mereu mi-a zis sa nu faci ca mama ta ai grija si te controleaza si nu repeta si el e satul saracul... Tare as vrea sa nu repet greselile ei de asta si cu Ari am incercat sa fiu f open minded sa nu ii impun nimic iesit din comun sa o las sa se bucure de toate sa fie copil nu sa ii fie frica sa vina acasa ca si-a rupt pantalonii la joaca si vai de mine o usuca mama cu bataia pt asta. Ca faza e ca degeaba am avut de toate daca nu am avut o vb buna si intelegere ci numai reprosuri si jigniri din partea mamei si batai cat incape.![]()
Didi normal ca bebele e cel mai important, eu am fost tare socata cand m-am trezit asa deodata in ultima secunda cu o tona de vergeturi mai ales ca eu in viata mea nu m-am ingrasat asa mult si eram tare mandra de picioarele mele si etc da de acuma asta este bine ca Ari a fost ok si este si acuma, asa sa fie si Ami ca restul cu bani si timp mai reparam.
Mi-a placut la emisiunea aia de aici how to look good naked ca ziceau ca majoritatea femeilor au vergeturi, dar ca sunt "signs of love".
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 4 Zile
vias spune:
Didi e posibil...scuze...dar e greu cu o ditamai farfurie de cartofi in fata...sa si mananc...sa si tin minte...![]()
Cami 36s+, cu
????????
pustai
vias spune:
cred ca o sa merg si eu la nanica....mai vb maine...
...
toate fetele
Cami 36s+, cu
?????
pustai
Didi81 spune:
Cami, nu-i nimic, se mai intampla
, cred ca si eu mai incurc din cand in cand ca tare zapacita sunt, dar imi vazusem numele cu verde si nu stiam ce punct pe I am pus
. Pofta buna!
Didi
36+ 
mcoca spune:
MAi Boti, hai sa-ti zic eu cum e faza cu concubinajul :)))). So, pui un nas, nasa ce-o fi, in regula ortodox, dar nu e bun daca sta in concubinaj cu cineva, ca asta e pacat
. Sa-ti mai spun ca pentru preotii de aici ai fi o pacatoasa clasa 1??????
Vicky
39+ si
Maya
AMR 5 zile
Bebele casei
Tecky spune:
Am pus cateva poze pe picasa cu patutul,scoica,landoul si cadita Ralucai.
Caprioara eu zic ca iti ofera putina mancare pt 90 Ron pt ca vei ajunge la 1 mil si ceva daca mai cumperi bautura si tortul,alunele,etc.Este bine ca restaurantul se afla aproape de casa ta.
Dia,Camy nici eu nu i-am anuntat pe nasii de cununie ca nu ii mai vrem pe ei desi cu prietena mea,nasa fetitei, am stabilit totul.Pe mine nasa de cununie nu m-a sunat deloc pe parcursul sarcinii sa ma intrebe cum ma simt,ce sex are bb,nici de ziua mea nu da tel asa ca chiar nu merita sa fie si nasa fetitei mele.Acum sa vad cum o sa le spun.
V-am pupat,noapte buna!
Tecky 38 sapt
Raluca Ana
AMR 13 ZILE