Mamici norocoase de sept-oct 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si burta mea tot tuguiata este

Iar Andrei cand pune soacra-me amana pe burta se ascunde stie el ce stie Ca sa nu va mai spun ca in ultima vreme, de cand mi-a crescut burta are obiceiu sa mi-o pupe si ma apuca toate cele. Yaks

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz Andrei

AMR 82 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nici eu nu pot dormi pe spate, doar intr-o parte

24+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Yuhuuuuuuuuuuu 2000 de mesaje pe forum

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz Andrei

AMR 82 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Monica ce soacra pupacioasa ai!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 12s!

28+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Angelynna ti-a dat prelungire la ce aveai tu de la ginecolog ? Cu spitalizare ? Ce diagnostic aveai trecut ? Sper ca nu te stresez..

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare fetele!
Imi pare rau ca suferiti din pricina caldurii!Aici e racoare, vantul bate cu destula putere as zice.Eu "simt" ca Lucas si-a schimbat pozitia, nu mai este cu spatele in stanga ci in dreapta, zic eu.Sper sa fie tot cu capul in jos, sa nu-mi faca figura si sa se intoarca acum.
Anca, noi stam cateva zile in Livada(SM) la fratemiu ca si ei asteapta un bebe si atunci poate va fi venit deja.
Mimi si la mine a aparut celulita si stiam ca nu e voie de tratamente in sarcina ca as face si eu ceva masaj, impachetari, nu stiu..daca nu, dupa nastere...intru in "reparatii" capitale.
angelynna, felicitari pt printesa activa.
Fetelor gospodine, ajutati-ma si pe mine!!!!!!Vinetele se pot coace la microunde in folie de aluminiu sau..cumva...ca vreau si eu salata de vinete!!!In tara eu le coc fie pe tava de tuci fie in cuptor, dar aici n-am cuptor!!!HELP

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

bitza, fericito... auzi, bate vantul :)
aluminiul nu ai voie sa bagi in microunde... cel putin la cele pe care le stiu eu asa zice... nici macar o cana/farfurie care sa aiba vreo dunga d-aia metalizata pe margine nu e voie, ca face scurt-circuit.
Ai cumva ceva in genul unui gratar pt aragaz? Eu am d-ala cu apa, acolo coc vinetele si ies foarte bune, fara sa se arda deloc-deloc.

_
Our future determines our past
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

bitza, eu nu cred ca ai ce cauta cu folia de aluminiu in cuptorul cu microunde. nu ai cum sa pui pe plita un gratar ceva si sa le coci asa ? ies si mai gustoase decat in cuptor.

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Si pe mine ma intereseaza va rooooooooooog !!!! Deci dr de familie poate da sau nu in prelungire daca ai deja un concediu dat de ginecolog ?

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Bitza, nu fac decat sa ma dau cu crema pe pulpe, nu-mi fac masaj sau alte cele ... n-o fi rau, sper.
Cu vinetele, nu gasesti la punga, inghetate? Eu parca am vazut pe aici. E drept ca eu m-am scos ca mi-a facut mama in toamna si le-a inghetat si eu doar le dezghet si le bat :-)

Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput