Cine va asteapta la Marea Neagra romaneasca
Raspunsuri - Pagina 5
XIO spune:
La Costinesti n-am vazut alge n-am vazut gandaci , muste nut in minte , da' ar fi culmea acum sa ma plang de muste!
N-am fost decat o data in discoteca , in rest ieseam in fiecare seara la restaurant. Cazare impecabila la privat.
Valuri cat curpinde, salvamari atenti , cosuri de gunoi pe plaja , muzica buna.
Inghesuiala si preturi mari.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
ingridnen spune:
Asa este, XIO, si noi avem niste prieteni (cu copil) care merg cativa ani in Costinesti si sant supermultumiti. Si au fost si in Antalya, si in Spania... deci nu se pune problema de posibilitati... dar Costinestiul le place.. chiar saptamana asta pleaca... ii invidiez eu mai am de asteptat.
Ah, si noi mergeam cu parintii an de an la Eforie Sud... si acolo este frumos, mie mi-a placut
Ingrid si Cristi 5 ani si 3 luni
pearl84 spune:
Mie imi place mai mult la Marea Neagra decat la Golful Persic...toata viata mi-am dorit sa traiesc langa mare...si iaca, mi s-a implinit dorinta. Daar..plajele publice aici sunt groaznic de murdare, pline de cioburi, carbuni de gratar, resturi de mancare...Apa e super, calda ca o supa si sarataa..
Imi amintesc cu placere si nostalgie de atmosfera de la marea romaneasca...muzica vacantelor..oameni care danseaza pe plaja...vanzatorii de banane si namol...tarabele colorate...cafea calda si covrigi...culoarea locului...
Pearl
anky spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Da, mi-a fost si dor si nici n-am stat atat de mult ca tine, Tonnia - acum 2 ani - doar 7 zile si anul trecut 10 zile, deci scurt si poate de asta aparent safe si prin statiune circulam numai cu masina - vreau sa zic dintr-un capat de Mamaia in celalalt.
Uite, ce m-a enervat pe mine teribil era ca o singura data am avut si eu nevoie de niste pastile si aproape farmaciile toate se deschideau la ora 9, putine la 8.30 si mie pe la 7-8 imi trebuiau! Chiar, exista o farmacie nonstop in Mamaia?
Si inca ceva - scarbos!!! - intr-o dimineata, in parcare - tocmai ne pregateam sa mergem in Constanta la Delfinariu cand am gasit langa masina asa ceva - a trebuit sa intram toti in masina pe partea cealalta si s-o ducem imediat la spalat ca era stropita - dar asta pentru ca am avut noi ghinion sa se intample chiar langa masina noastra. Dupa aia ne uitam foarte atent in ce loc parcam, insa ma indoiesc c-a venit careva sa curete locul respectiv
Si a mai fost o data un incident - s-au certat mai multi si a venit politia - asta chiar in fata unui hotel.
Si inca ceva negativ - de 2 ori au incercat sa ne incarce nota de plata la restaurant cu niste cactailuri fantomam, noroc insa ca ne uitam introtdeauna pe bon inainte sa platim. Am aflat apoi de la prieteni ca practica e frecventa. Culmea e ca oricum lasam un bacsis, dar alora nu le-am mai lasat.
Cristina,e bine ca ai putut circula cu masina prin statiune.Cind am fost noi era mare inghesuiala,inclusiv in parcarea din fata hotelului.Am preferat sa ducem masina intr-o curte in Constanta la niste cunoscuti.Oricind te puteai trezi cu masina zgiriata sau avariata,nu se tinea cont de nimic,se conducea foarte aiurea.Au fost multi care s-au trezit cu masinile zgiriate sau indoite in parcare.
Am inchiriat si noi sezlonguri,insa plaja era murdara chiar de la intrare.Erau doze de bere si suc aruncate pe jos,resturi de fructe,peturi..etc.
Ce sa zic,in rest,am fost multumiti,nu ne-am putut plinge.
Incidentul de care vorbeai cu bonurile,mi s-a intimplat la Cora de vreo doua ori,bine ca am fost pe faza.
Anca, mami de Bianca si Cris
dayanara spune:
prefer republica dominicana de fapt prefer orice in afara de marea neagra
ivan si dayanara
Cristina_C spune:
Asrta da, e o problema: http://www.hotnews.ro/stiri-mediu-3345823-consiliul-europei-marea-neagra-supraexploatata-poluata-este-aproape-dezastru-ecologic.htm
ellej spune:
Am fost in Valencia si zau daca nu e mai mishto la Marea Neagra! Din punctul de vedere al plajii, marii si climei prefer oricand litoralul nostru. Chiar si cazarea si masa, la doua stele serviciile sunt la fel de proaste ca la noi.
Pe de alta parte, Valencia e un oras frumos iar Oceanograficul e super, nu te mai saturi de el.
Litoralul in Grecia si Turcia e mai frumos decat la noi, serviciile net superioare, insa, ca si XIO, mie imi plac valurile si sunt fericita cand ma parte de ele, m-as balaci toata ziua.
Peste tot sunt avantaje si dezavantaje.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
blackpanterro spune:
Nici o mare nu se compara cu valurile oceanului.Sa vedeti in sud-vestul Frantei valuri uriase bune de surf.Mai frumos ca acolo nu a fost nici unde.
A, ba da in Maroc a fost extraordinar!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Nici o mare nu se compara cu valurile oceanului.Sa vedeti in sud-vestul Frantei valuri uriase bune de surf.Mai frumos ca acolo nu a fost nici unde.
A, ba da in Maroc a fost extraordinar!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
DA DA DA!
Tocmai ne-am intors din sudul Frantei unde am vazut valuri care pe mine sincer m-au tinut pe mal oricat de curajoasa sunt eu, si am vazut ceva ce sigur vreau sa incerc intr-o zi: kite surfing.
Uitati un filmulet www.youtube.com/watch?v=ppIIs4oZDAI" target="_blank">aici
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
ralnied1 spune:
Eu am fost cateva zile la mare, incepand de pe 12 iunie, deci acum aproape 2 sapt.
Ce am gasit pe-acolo?
Priviti:
Dupa apus, pe plaja de la Eforie Nord
De la balconul camerei
Plaja de la Vama Veche
Tot la Vama Veche
Apus de soare la Mangalia
Tot apus la Mangalia
Acelasi apus
Nu mai este delfinul Marco
Faleza din Constanta, inainte de furtuna
Marea - la Constanta