Cine va asteapta la Marea Neagra romaneasca
Raspunsuri - Pagina 19
loryi1974 spune:
Sambata si duminica(partial) e mare aglomeratie dupa cum spuneam.Cei care vin (nu toti desigur) aduc cu ei si regulile invatate in luptele din Buc.De duminica dupa ora 5 se schimba un pic situatia:raman doar cei care isi petrec vacanta acolo si este aglomerat in masura in care suntem totusi in varf de sezon.
Pe noi nu ne-a prea afectat aglomeratia pentru ca mergeam la plaja un pic dimineata ca sa intram in apa fara prea mare agitatie in jur,apoi la piscina hotelului unde era ok pana pe la 13 dupa care reveneam pe plaja in jurul orei 5 dupa-amiaza cand grosul pleca si stateam pana pe la 7,apoi mergeam din nou in jur de 9 seara si era absolut superb.
Eu oricum la mare ma duc pentru apa,nu prea stau pe plaja la soare decat maxim o jumate de ora pe zi,iar copilul se joaca cu mine sau cu tati tot in apa.Desi am stat destul de mult si am avut parte de o vreme foarte frumoasa nu sunt decat relativ putin bronzata.
Da,nesimtirea este mare si creste cu marimea lanturilor/cerceilor/bratarilor purtate de intreaga familie si cu burtile etalate de capul familionului.Eu nu pot pricepe cum de suporta atatea metale pe ei stand la soare.
La hotelul la care am stat copiii erau lasati brambura la masa,se duceau sa-si ia mancare singuri (noroc ca erau destul de vigilente supraveghetoarele si-i intrebau pe unde sunt mamicile/taticii),se jucau pe culoarul de trecere pana erau evacuati si returnati catre famelia ce-si umplea masa de dadea pe afara desi era evident ca nu pot sa ingurgiteze atata etc.Si aglomeratia de la masa se poate evita fentand orele de varf.
Stam prost la comportament si in RO sunt multi,majoritari ,in alta tara,mai sunt si turisti de alte nationalitati si poate li se face rusine.
Pentru ca stateam seara pe plaja,am vazut ca se facea totusi curatenie,dar a doua zi,dupa 3-4 ore(mai spre pranz cand unii mancau/beau etc)nu se mai cunostea.
april spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingridnen april, la ce hotel ai stat in Saturn ? Noi mergem la Sirena anul acesta. In anii prcedenti am luat la rand Balada, Hora si Cupidon. Noe, in septembrie e super lejer pe plaja... nu iti mai trebuie plaja ingradita...eu evit sezonul de varf tocmai din cauza aglomeratiei Ingrid si Cristi 5 ani si 5 luni |
cerna
ingridnen spune:
n-am stat niciodata la Cerna... insa mancarea la restaurantul lor mi s-a parut cam scumpa si nu prea grozava (am avut intr-un an bonuri valorice si puteam manca in mai multe restaurante... asa ca le-am incercat pe rand)
Sant curioasa cum va fi la Sirena anul acesta. Si noi avem cu mic dejun (altfel nu se putea), daca ar fi fost dupa mine as fi luat doar cazare.
Ingrid si Cristi 5 ani si 5 luni
anya spune:
Eu nu calc la noi pe litoral decat pana in 15 iunie sau dupa1 septembrie.
Noe, dupa cum povestesti, imi miroase a Eforie cu cazare la Europa? Si noi am avut aceeasi senzatie acum cativa ani. Aveam copilul ic, 8 luni si am zis sa nu ne riscam prea departe. Cand am vazut plaja...am zis ca plecam in ziua respectiva. Noroc ca ne-a zis cineva de o plaja privata intre cele 2 Eforii si acolo ne-am dus. Nu am calcat pe plaja din statiune. Nici nu puteai ajunge la apa. Cat despre miros...mie imi plac hamsiile, dar nu in ulei ranced/refolosit zile intregi
Parintii mei merg in Mangalia si e plaja mai ok, lumea mai civilizata. Noi am fost in Sulina - alta mancare de peste. E o plaja mai salbatica - pe 2 km de plaja erau 20 de cearceafuri.
Qamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya Eu nu calc la noi pe litoral decat pana in 15 iunie sau dupa1 septembrie. Noe, dupa cum povestesti, imi miroase a Eforie cu cazare la Europa? Si noi am avut aceeasi senzatie acum cativa ani. Aveam copilul ic, 8 luni si am zis sa nu ne riscam prea departe. Cand am vazut plaja...am zis ca plecam in ziua respectiva. Noroc ca ne-a zis cineva de o plaja privata intre cele 2 Eforii si acolo ne-am dus. Nu am calcat pe plaja din statiune. Nici nu puteai ajunge la apa. Cat despre miros...mie imi plac hamsiile, dar nu in ulei ranced/refolosit zile intregi Parintii mei merg in Mangalia si e plaja mai ok, lumea mai civilizata. Noi am fost in Sulina - alta mancare de peste. E o plaja mai salbatica - pe 2 km de plaja erau 20 de cearceafuri. Anya |
da, Eforie si Europa...
acum ne gandim la Mamaia si la hotel Vega, tocmai l-au redeschis si imi place cum arata...are si plaja aia frumoasa privata...
sper sa nu ma intorc mai socata decat sunt acum
P.S. inainte de bebe, mergeam numai in Vama, de la 1 mai pana in septembrie tarziu tot mergeam; dar si Vama parca era altfel, acum in weekend e o nebunie urata si acolo...
simali spune:
Noi am stat Hotel Carmen din Venus (4 stele). Aici tot hotelul - angajati, receptionere, etc. - se invrate in jurul patronilor si al prietenilor lor:
- la restaurant, masa cea mai buna, in mijlocul terasei, singura la umbra - este rezervata permanent pentru patron; asta in conditiile in care nu mai erau locuri la mese la micul dejun si situatia scapase complet de sub control;
- la plaja, cele mai bune sezlonguri - central, in fata marii - erau rezervate PERMANENT, printr-un sforicel cu biletel "Rezervat" - pentru patroni; alte sezlonguri, ceva mai la dreapta erau pentru fiica patronului, etc.
- in parcare - foarte putin spus supra aglomerata - patronii aveau 2 locuri de parcare rezervate permanent (pentru 2 masini Ferari care veneau sau nu, depinde) precum si un barcoi imens care ocupa 2 locuri. Clientii... sa-i ia dracu.
Imi vin in minte patronii de hoteluri din tarile civilizate, de aiurea, unde patronii nu numai ca nu-si stanjenesc clentii, dar servesc cot la cot cu angajatii si fac eforturi sa fie GAZDE. Aici patronii, familia si prietenii lor ne sufocau pur si simplu, zi de zi.
Angajatii hotelului erau oamnei de toata isprava si au facut si ei tot ce-au putut s-o scoata la liman. Dar degeaba. Gustul amar ramane.
Si am uitat sa va spun de o noua moda pe litoralul romanesc: cursurile gratuite - pe banii UE - pentru bugetari, desfasurate in plina vara, in luna August, la hoteluri de 4 stele. Platesc o diferenta la camera si-si aduc si familia. Salile de curs... goale 3/4 din timp.
Cursurile? Acoperire. Astfel, hotelurile de pe litoral au 100% ocupare - pe banii UE - dar ce ocupare... "Turisti" veniti moca, care nu au platit 4000RON pe o saptamana la mare si care, pentru ca e moca, sunt turistii perfecti: nu se plang de nimic, nu au nici o pretentie, etc. Si astfel litoralul romanesc are "cautare" in ciuda serviciilor mizerabile.
Cat am stat noi la hotel Carmen au fost doua serii de "cursanti", una dupa cealalta, cu cate 100 de oameni.
alice
Androix spune:
Mare mi-a trebuit, mare am! Iar borasc ai mei copii in patru zari...
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
ralucadiana spune:
eu -am intors de cateva zile de la costinesti. am stat la hhotel de 3 stele, conditii foarte bune, numai ca era putin departe de centrul statiunii, dar totusi era un lucru bun. la hotel totul ok, insa in statiune ii dezastru, niciodata nu mai merg acolo, mizerie ca la groapa de gunoi, inspre epava nu exista nici un cos de gunoi, . nu mai vb de aglomeratia din statiune,si de preturile din cluburi,patronii acestora au ajuns la un grad nemaiintalnit de nesimtire. oricum eu nu mai calc in costinesti never
Amethyst spune:
Oare numai noi ne-am intors multumiti de la mare? Am plecat fara asteptari spectaculoase.
Am stat la un hotel de 4 stele, cu mancare in sistem bufet pentru toate mesele, ceea ce e fost excelent, plaja apartinea tot de Vega si era relativ curata, erau chistoace aruncate dar in rest nimic altceva.
Copila mea a mancat si ea de la noi pentru ca totul era foarte proaspat si gustos.
Nu am avut nicio problema cu serviciile, asternuturile se schimbau la 2 zile, am avut conexiune internet care mergea destul de rapid, AC mergea struna si nu as putea sa ma plang de nimic.
Familii cu copii erau garla si fetita mea a avut cu cine se juca, ne-am facut noi prieteni si a fost totul bine.
ad_rianna spune:
amethyst si noi ne-am intors multumiti de la mamaia. am stat la hotelul modern, 4* all inclusive: servicii bune, toata lumea amabila, curatenie zilnica, schimbat prosoape, lenjeria schimbata la 3 zile, mancare buna si la alegere, piscina curata si intretinuta bine, nu am avut ce sa le reprosez. singurul minus: la mare, mancatul semintelor pe nisip ...bleah..., si in ultimele 3 zile marea a fost pliiiiiiiina de alge