Cine va asteapta la Marea Neagra romaneasca

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

SuperMami, imi pare rau, nu stiu....Pensiunea noastra era chiar peste drum de gara, langa hotel Jupiter, Mara nu am vazut-o, pt. ca ieseam pe langa pensiune direct in sosea si de acolo coboram pe plaja, unde stateam zi lumina, nu am "bantuit" prin statiune.

Va urez distractie placuta,

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Am fost, in we, la Vama Veche. Cu cortul. Mi s-a parut cel mai fain, de cativa ani incoace (mergem in fiecare an). Sunt multe bune, sunt si rele, eu am ramas doar cu marea splendida, curatenie (cel putin in zona in care am fost eu, spre bulgari), lume buna, de toate varstele, nici o manea, nici un scandal, clatite bestiale, baie noaptea sau dimineata, la rasarit, cantari cu diverse trupe (no name).
Da, e mai bine in timpul saptamanii, in we vin si cei care gasesc cool sa vina in Vama, asa, de sanchi, dar dispar repede, nu prea are ce sa le placa...pana sambata la pranz nu am vazut nici un scuter, nici un ATV...va dati seama?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Eu m-am intors din Mamaia.Pe ansamblu,a fost mai bine decat ma asteptam dupa relatarile apocaliptice din vara asta despre litoralul romanesc.
Copilul n-a avut nicio problema de sanatate(n-am auzit pe nimeni in jur sa se planga de stomac),n-am vazut nicio seringa folosita/nefolosita pe plaja,niciun magar periculos sau vreo alta creatura muscatoare de oameni,niciun c ...in apa(surprinzator).
Plaja era mai curata decat ma asteptam sa o gasesc.Din pacate,cu toate cosurile de gunoi amplasate des,se gaseau destui nesimtiti care isi lasau gunoaiele pe plaja sau rontaiau la seminte scuipand cojile direct in nisip.
Poate vad totul mai luminos si din cauza unor zile frumoase de vara cu valuri superbe de scoteam copilul bazaind din apa.
M-au surprins in mod neplacut doua lucruri: numarul mare de copii grasi vazuti si tonele de aur agatate pe unde se poate de intreg familionul:mama,tata si copii.Eu,doar cu verigheta,copilul care nu are nici cercei dadeam dovada de originalitate.
Daca mergeam cu masina probabil trebuia sa o lasam sa zaca tot sejurul in parcare.Samabata si duminica ,nebunie ,sa vezi parcari pe iarba si tot arsenalul invatat in gherila de bucuresti.Noi am plecat cu un autocar cu aer conditionat care face 3 ore jumate pana in Constanta,cu o oprire de o jumate de ora la Cernavoda.
Puncte de atractie:acvariul ,lacul Siutghiol(pentru un pescuit misto),rasarit de soare la malul marii,seara (cand tot poporul dadea navala in Satul de Vacanta) mers langa mare,gradina hotelului la care am stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am venit duminica de la mare.Am fost cam prin toate statiunile.Nimic schimbat fata de alti ani.Ne miram ca e mizerie pe plaja,din vina noastra e.Doar nu s-or apuca astia de la salubritate sa mature plaja de mucuri de tigara...
Oamenii sunt tare nesimtiti.Am vazut un barbat,care manca seminte.Cosul era in stanga lui,la jumatate de metru,iar el arunca cojile pe jos.Acum imi pare rau ca n-am avut aparatul la mine,dar trebuia macar sa-l filmez cu telefonul si sa-l dau la tv.
Preturile ca la mare.Depinde pe ce terasa te duci.Poti gasi si terase frumoase si ieftine.Noi de exemplu am mancat la Sprintime,unde era mancare buna si ieftina si pentru toate gusturile.
Ceea ce m-a amuzat,pe o terasa in Mamaia,unde ma mancat,am cerut o apa minerala.M-a intrebat chelnerul cu lamaie sau fara???Am zis cu lamaie.Mi-a adus o felie de lamaie taiata in 2.Asa cum se pune in apa.La sfarsit,pe nota de plata era trecut Lamaie 1 leu.Dar macar m-a intrebat,cu sau fara lamaie.
La fel am observat si eu,foarte multi copii grasi(nu ca a mea e slabuta si mi-e ciuda)dar pur si simplu erau copii mici grasi.Vad ca nu numai eu am observat acest lucru.Si "romanii"care isi aratau tot aurul pe care-l au...in fine,fiecare cu gandirea lui...
Mie mi-a placut mult.O sa ma duc si in anii urmatori de-om fi sanatosi.Marea noastra e superba.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Eu in iulie am fost la un hotel de 3 stele, in Jupiter.
Serviciile din acest hotel au fost , sa zicem, ireprosabile. Lenjeria ne-a fost schimbata la 3 zile. Micul dejun era stil bufet suedez, mancare multa. Patronul statea tot timpul printre clienti te intreba daca e totul OK. Imediat isi atentiona subalternii cand nu era mancare deajuns sau cand se golea o masa sa se duca imediat sa faca curat.
Imi pare rau ca n-am luat si pranzul tot acolo. Daca stiam cum e...cu siguranta imi luam all inclusive
N-avea loc de joaca pentru copii.....dar nu era o problema asta.
Concluzia e....ca se poate si la noi sa avem servicii foarte bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Badjoke, care hotel, pls

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Hotel Rio. Nu gasesti prea multe informatii sau comenztarii,pe net, despre acest hotel. Eram un pic sceptici in privinta lui. Dar ma bucur ca am ales acest hotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Am fost dezamagita anul asta de servicii. Saturn, hotel de 3 stele, mic dejun suedez dar slabut rau de tot, abia aveai ce alege. Au fost dimineti in care m-am rezumat la unt cu dulceata pt ca doar parizer si branza sarata aveau. Cafeaua rea, copilul manca cereale cu lapte insa zicea ca laptele are un gust ciudat.
In hotel nu ne schimbau prosoapele decat la 3 zile, am facut nitel scandal si s-au schimbat la 2. Tot nu e ok pt ca la 2 dusuri pe zi nu te poti sterge de 4-6 ori cu acelasi prosop. Noroc ca mi-am luat de acasa prosoape suficiente. Si noroc ca ne-am luat doar mic dejun pt ca mancat mult mai bine pe cont propriu, ce am vrut.

In concluzie: e ultimul an la litoralul nostru. Si peste toate, 3 din 7 zile a fost timp urat, asa ca sa fie in ton cu restul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

am facut greseala sa ne imaginam ca un weekend la Marea Neagra, inainte de a zbura peste mari si tari, va fi ok...
as vrea sa pot spune ca litoralul din RO are si parti bune, insa singura parte care a fost chiar ok a fost hotelul; imediat ce ieseai din gradina hotelului, nimereai intr-o atmosfera ce mie imi amintea de p-ta Obor, o nebunie si un amestec de mirosuri de ulei ranced, transpiratie, WC public si alte chestii gretoase...

plaja, desi oarecum privata, supraplina--pentru ca puteau intra si cei care nu erau cazati la hotel, pentru o anumita suma/sezlong...

cam asa arata plaja la ora 11, era o adevarata provocare sa ajungi de la sezlong la apa!

trecand peste cele de mai sus, ceea ce m-a dat gata au fost vecinii nostri de plaja: sot si sotie, cu o fetita de 4-5 ani; la un moment dat fetita ii spune mamei:

mami, facui caca pe mine!

mama ii zambeste fin, ii face semn sa taca si ii spune

hai in apa

si merg in apa...

oare cati fac la fel?

concluzia: am plecat de acolo cu o sila care sa ne tina departe de asemenea experiente...

rezolvarea: in septembrie voi sta cu junioara la un hotel de 5 stele cu plaja privata si inchisa accesului celor din exterior; daca nici acolo nu va fi ok, asta e, mergem mai departe

goodbye, Marea Neagra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

april, la ce hotel ai stat in Saturn ? Noi mergem la Sirena anul acesta. In anii prcedenti am luat la rand Balada, Hora si Cupidon.

Noe, in septembrie e super lejer pe plaja... nu iti mai trebuie plaja ingradita...eu evit sezonul de varf tocmai din cauza aglomeratiei

Ingrid si Cristi 5 ani si 5 luni

Mergi la inceput