Cine va asteapta la Marea Neagra romaneasca

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Noi am luat sejur la Eforie nord in Septembrie la complex Mara de 3 stele. Stie cineva de acest hotel? Va rog mult sa-mi dati informatii cele care stiti pentru ca mergem cu Bebe si n-as vrea sa ne surprinda neplacut, mai ales ca vom manca pe la restaurant.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Tocmai ce m-am intors de la Mamaia. Am stat 7 zile si a fost bine.

Noi deobicei facem plaja la sfarsitul statiunii, pe plaja Vega, pentru ca nu este aglomeratie iar plaja este foarte lata.

Sambata tocmai ce strabateam mamaia cand la radio ni se spunea ca iti ia 2 ore sa strabati statiunea. Aiurea! ne-a luat 10 minute. Si la ducere si la intoarcere.

Am prins si fenomenul "algele", dar noi nu prea le-am vazut si nu prea ne-au deranjat. Probabil fenomenul s-a petrecut undeva pe plaja de la Perla, unde apa se aduna ca intr-un fel de golf si se strang si alge. Dar, nu-i nimic au facut din asta vesnica isterie nationala.

Nu am facut nici insolatie, nici enterocolita, nici diaree estivala, nu am stat nici in spitale si nici nu am inotat printre alge.

De ce? Simplu? Avem intotdeauna grija ce bem si ce mancam. Nu ne asezam cu popourile direct pe nisip, si nici nu ne scaldam in piscine.

Singurul lucru adevarat din tot ce s-a spus pe la televizor a fost faptul ca intr-adevar duminica nu am gasit loc de parcare.

Dar, si luni si marti, Mamaia a fost pustie. Pe plaja eram maxim 20-30 persoane, iar restaurantele goale. Chelnerii asezati la intrare in restaurant ne trageau de maneca. Singurul reasturant plin trei sferturi unde am si mancat de altfel a fost La Mama.

Nu pot sa va spun ca a fost naspa caci nu a fost. A fost chiar dragut.

Dar daca cineva vrea sa se duca sa numere mucurile de tigari si algele in loc sa se bucure de soare si mare... E liber sa o faca! Dar sa nu uite sa filmeze si sa puna pe youtube.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

vivi multumesc pt.mesajul tau. vom merge si noi in august la mamaia si ma bucur ca mai citesc impresii despre statiune. m-am cam speriat si eu in week end cand am vazut la stiri algele....brrrr...dar m-am gandit ca exagereaza putin. unde zici tu ca e plaja vega? ca noi vom sta la hotelul modern si m-ar interesa care e starea plajelor in nord. desi hotelul are si piscine si daca nu ne place la mare...avem unde face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Plaja Vega este aproape de iesirea din Mamaia spre locul numit "La Butoaie", in fata hotelului cu acelasi nume, recent refacut.

Am trandavit zilnic pe 2 sezlonguri sub 1 umbrela mare.

Fata s-a jucat in nisip, a cules scoici si melcisori, a facut castele si a stat in marea majoritate a timpului in apa. am prins 2 zile cu valuri si a fost super frumos.

In afara de vrabiute insistente si de pescarusi galagiosi nu ne-a mai intrerupt trandaveala nici un alt specimen din regnul animal. Nici din regnul manelist.

Imi place Mamaia. Este o statiune frumoasa. Are farmecul ei numai ca trebuie sa stii sa o privesti.
Sa vrei sa o privesti asa cum merita.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Tocmai ne-am intors si noi de la Eforie Nord. Am stat la Pensiunea Roxana, f. curata si eleganta, cu mic dejun suedez pe bune, adica cu tot ce trebuie... Plaja era ok, apa a fost super calda, rar am prins la Marea Neagra asa apa calda...
Si acum sa zic si "minusurile"...Intre pensiune si plaja mergi 5 min. pe jos, iar cand cobori scarile spre plaja tre' sa-ti tii respiratia... Aici nu e numai vina administratiei locale ci si a onor. concetatenilor nostri, caci e plin de fecale, pampersi ( mamicile cu pricina nu au mai avut rabdare sa ajunga cu ei la cosul de gunoi aflat putin mai incolo..) si doze/sticle de bautura...Cosuri de gunoi sunt, dar...trebuie si folosite...

Pe plaja curat, se ridica gunoiul des, insa m-au innebunit "minoritarii" care vindeau porumb fiert ...anul asta si-au "imbunatatit" tactica de vanzare cu urlete in versuri" ia porumbul cu sarica/sa te bronzezi la pasarica" auzit de cca 50 de ori pe zi. Si aia care urla cu megafoanele anuntand in fiecare zi concertele cu "regii manelelor", te ia groaza... Problema e ca n-ar urla daca nu ar avea clienti, asta ma umplea de scarba...

Concluzia la plecare a fost insa ca, per ansamblu, a fost placut

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Va citesc cu sufletul la gura caci din 15.08 mergem si noi la eforie nord si am asa emotii...cu stirile de la TV...E bine ca aici dati informatii cat mai clare. cui/ce a placut/nu a placut.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui oprietena

Va citesc cu sufletul la gura caci din 15.08 mergem si noi la eforie nord si am asa emotii...cu stirile de la TV...E bine ca aici dati informatii cat mai clare. cui/ce a placut/nu a placut.

Mirela, la Eforie Nord mergeti pe plaja pe langa cherhanaua aia acoperita cu stuf, mai precis chiar perpendicular pe Hotel Solero (e ca un cub verde, pe plaja).Acolo apa e mica, se adanceste treptat si plaja e mai putin aglomerata.Asta am descoperit si noi in ultima zi, caci primele am stat in fatza la Hotel Europa( cca 100 m mai la stanga cum privesti spre mare) unde era f.f.f aglomerat si apa f. adanca de la mal.

V

Mergi la inceput

Acum am citit postarea initiala...Nu am vazut nici gandaci, nici caini... Iar mirosul de marea "noastra", ceva intre alge, iod si pepene verde( asa e in capul meu) nu l-am intalnit la nici una din marile si oceanele pe care le-am vizitat ( nu putine...)Mizeria cea mai mare pe plaja am vazut-o ( si mirosit-o) pe plaja la Ostia, langa Roma, si de atunci mi-a trecut reflexul conditionat, se pare, la tot romanu', de a critica tot ce e la noi si de a admira tot ce e "afara".

Pentru "Sper sa alegeti alta destinatie in aceasta vara" dau minim de "stele" acestui subiect...

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Am renuntat la Marea Neagra inca inainte de 89, mergeam cu parintii in Grecia. Acum 3 ani am fost cateva zile cu sotul (el a plecat in interes de serviciu) si nu mi-a placut, hotelul f.scump, in Mamaia chiar la intrare. Personal nu inteleg persoanele care merg acolo, cand sunt atatea posibilitati de a calatori acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Multumim de informatii Victoria, ne sunt de mare folos. De Complex Mara din Eforie stii ceva? Vom merge acolo la sf lui AUgust, am inteles ca e situat pe langa pensiunea Roxana, unde ati stat voi?!

Albumele noastre

Mergi la inceput