Regasiri (20)
Raspunsuri - Pagina 9
dayanara spune:
dbunny - tot ce stiu e ca tipa i.a luat din farmacie crezand ca sunt mai buni, ea nu stia de marca crocs si din cauza asta, sunt asa modelul de camuflaj iar in spate nu sunt goi, poate gasesc un model asemanator sa.ti arat,si cand o vad ma uit sa vad ce scrie tre sa fii prin farmacii care mai vand incaltaminte ortopedica, sandale de baba etc :))
ivan nu s.a iritat niciodata la fund, nici pe caldura
ivan si dayanara
Dbunny spune:
Dodo felicitari pt progrese, esti oriflame-ista? merg bine vanzarile?
Mephala ce le dai copiilor bun si racoritor? baga o reteta si la gurita noastra...
Aici se vinde in comert lapte cu scortisoara si lamaie si se bea rece ...e asa buuuun, o sa guste si Dani in curand dar nu chiar recent scos din frigi...
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dayanara spune:
diana uite aici
www.skechers.com/catalog/browse.do?function=displayProductList&gender=B&catId=-1&index=0&viewAll=true&sort=popular&prodId=22802&styleCode=92042 br / " target="_blank">papuci
asa vin la spate doar ca nu sunt de la skechers ci din farmacie
ivan si dayanara
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Dodo felicitari pt progrese, esti oriflame-ista? merg bine vanzarile?
sunt si reprezentant avon,vanzararile merg asa si asa dar e ok am si alta ocupatie in afara de cele de recuperare......
daynara ai latit pagina cat o zi de post
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dayanara
diana uite aici
http://www.skechers.com/catalog/browse.do?function=displayProductList&gender=B&catId=-1&index=0&viewAll=true&sort=popular&prodId=22802&styleCode=92042
asa vin la spate doar ca nu sunt de la skechers ci din farmacie
Si cum s-or numi in spaniola? ca ieri m-am tot invartit, prin Decathlon si-am tot vrut sa intreb, dar nu stiu cum sa-i chem...
dayanara spune:
ah imi pare rau nu mi.am dat seama ca s.a latit ca eu vad la fel pagina, dodo
as incerca sa editez dar cum daca nu.mi dau seama ?
dbunny pai cred ca zuecos cum ai zis tu sunt toti, apoi aia de la skechers sunt zuecos cali gear, aia din farmacie am sa vad ce marca sunt , in decathlon nu stiam ca au ca nu.s in pagina, dar posibil, ca vad ca nu au puse toate produsele
ivan si dayanara
Dodo-pui spune:
daynara ti-am trimis PM
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
dayanara spune:
acu merge?
mi.am salvat link/nume pe desktop ca mi.era lene sa.l scriu de asta dateam linkul intreg :)
ivan si dayanara
Dbunny spune:
Cica-n dupamasa asta ma duce barbatul la plaja...na, vreau s-o vad si pe asta, nu de alta dar el nu suporta caldura...si de obicei nu tzine cont de pasiunile celorlati
Angi,Desiree haide-ti mai la mine c-am aer centralizat in toata casa...si nu stiu cum má-sa functioneste ca la 25 de grade in cool e casa congelata si la 26 grade in heat te topesti de caldura...cine naiba-i mai intelege? adica 25 de grade in caldura nu-s la fel ca 25 de grade in rece? am luat-o eu razna? iar?
Stiind ca temperatura ideala pt nani este 18-20 grade(ceea ce niciodata n-am respectat fiindca as ingheta de frig) acum vara la ce temperatura setati aerul conditionat pt copii?
danita ...sa petreceti cu bine pe plaiurile natale...
roana inca mai asteptam poze cu sexoasa
Dolores spune-ne de David, ce nazbatii face?
Dbunny spune:
Carla a mai facut Alex febra? cum va sunt noptile?
Mayaione cum e mama ta?
Dastefaaaaaa))))))))
Bamboooooo))))))))))))))
yo-s responsabila cu strigaturile luna asta))))))))