gradinita Kids First

gradinita Kids First | Autor: AmethystRain

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Dragi mamici, a venit tipmpul sa facem pasul spre gradi...pas mare, emotii si responsabilitati in alegere. Mie mi-ar fi usor sa imi dau fata la Kids First (au supraveghere online) Toate-s bune din prezenatre, din dialogul cu doamna directoare. Aveti cumva vreun puiut acolo? Voi ce parere aveti despre aceasta gradinita?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AmethystRain spune:

Dar despre Mami si Tati, Garfield sau Ada? Va rog frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de_Alex spune:

Buna! AmethystRain
Si noi tot la Kids First o sa mergem din 8 septembrie...si pe 11 sept. implinim 2 anisori. Noi am optat pentru program scurt (pana la 14.00). Vreau sa-l duc cate un pic in fiecare zi pana se obisnuieste. Nu stiu de ce, dar eu sunt tare optimista. Mai rau ma panichez de virusi, microbi si posibile boli ce le poate lua de la gradi, decat la momentul adaptarii.
Poate mai revii cu nouati sa ne spui unde ti-ai inscris puiutzul!

Mergi la inceput

Buna, Mami de Alex si scuze ca raspund tarziu.
Cum e la Kids First?
Noi am ales sa mergem la o gradi cu predare in lb straina...speram sa mearga totul bine si sa ramanem aici.

Numai bine si adaptare usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

La ce gradinita l-ai inscris pina la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de_Alex spune:

Buna iarasi
Natasa, daca pe mine ma intrebai la ce gradi l-am inscris pe baietel..sa sti ca de First Kids este vorba. Acum ce sa fac??!..merg inainte, am citit atatea pareri negative, aici pe forum..., da stii cum e, pana nu vezi cu ochii tai, nu-ti poti face o parere 100% reala!

Sapatamana viitoare il voi duce, luni va fii prima zi de gradi a lui Alex...si o sa vin atunci cu noutati.

Pupici la bebelusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Scuza-ma, Mami de ALex, eu sint de vina ca nu a fost clar pe cine intrebam . Inceput frumos de gradinita!
O intrebam pe AmethystRain pentru ca am mai vorbit cu ea despre gradinite.

Mergi la inceput

La o gradi germana...iti dau detalii in PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelapelin spune:

Buna
Bb David merge de o saptamana deja la Kids First si pana acum toate bune. Le-am cam stresat pe educatoare cu webcamul, dar au fost foarte dragute.
Cam putine jucarii, dar ingrijitoarele grupei mini sunt super rabdatoare. Am gasit intelegere mai ales cu partea cea mai stresanta - somnul.
Va tinem la curent daca apar noutati. De orice fel

Mergi la inceput