Puiuti de Randunici 2008!! (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Simo - o servesti? ce-ai mai facut cu analizele barosanelului?

Mimo - fa-i o uroultura lui Vladutz. De multe ori infectia urinara la sugari nu se manifesta cu febra. Doar iritabilitate si lipsa poftei de mancare.

Blankar - nu-ti fie asa de groaza pentru cistografie. Nu e atat de traumatizanta precum pare la prima vedere.

Amina Marina - multumim de info legate de diversificare! Nu ne mai zici si ce-ti fac puiutii?

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vera alina spune:

neatza fetelor,

Cristina
-buna ideea cu cafeaua, imi e o pofta nebuna de o cafea cu cofeina ,eu de cand am nascut beau fara cofeina si fara

Amina- multumim de info peste vreo 2-3 saptamani trecem si noi la supica pentru ca suntem cam grasuti

am citit in urma despre discutia cu aqua park-ul , noi miercuri pleacam la mare cu bebelusii si imi este tare frica sa nu faca balamuc pe acolo dar a insistat sotul ,a dat telefoane la doctora pediatra si a primit acceptul......dar cu recomandarile de rigoare

este cineva care mai pleaca la mare?

Vera mami de Nicolas si Matei (4.martie.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
multam de , Cristina! evident ca stii sa zici iar bine si frumos! Ilincai i-a iesit primul canin la doi ani, in timpul concediului la mare!
Ma rog, n-a fost chiar horror!
Mai nasol a fost cand i-au iesit maselele ca nu stiam de ce se trezeste copilul in fiecare noapte si nu doarme vreo doua ore, fara sa urle sau se ceara ceva! Intr-o zi nu stiu ceprostie a bagat in gura si cand am dat sa i-o scot am constatat ca avea 2 masele iesite!
mama denaturata ce sunt!
Simo, te-am bagat in seama, ce-i drept nu multumindu-ti pentru urari ci urandu-ti succes la nasit!
iertare!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

salut!

tocmai ce m-am trezit si mi s-a facut o pofta de finetti cu paine! si normal ca basculam la greu si ma gandeam: ce-ar zice tuchi acum? siapoi citesc la tuchi ca e in faza hipoglicemica dinainte de CM! gata, m-am scos! dar promit ca din iulie ma apuc de regim, si itzi fac o vizita tuchi!

am stat aseara pana la 11 in bucatarie sa ma chinui sa prepar tortul randunoiului! data viitoare sper sa-mi aduc aminte si sa comand unul dint timp! o sa fac si poze, sper sa fi iesit bun! multzumesc luny si tuchi pt urarile de LMA la adresa randunoiului!

delph sa-ti traiasca puiul crestinat, frumoase pozici!

kya, luny vreau si eu intr-un aqua park! desi la cum arat acum, nu cred ca m-ar lasa aia sa intru!

gata va las, ca ma pregatesc sa plec la tzaranoia, intai ma duc la biserica sa masor cristelnitza! va poopik, have fun!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!!!

Ultima si gata: cred ca toate ar trebui sa fim convinse ca ce scriem aici, scriem cu cele mai bune intentii. Ca nu intotdeauna ne iese in forma cea mai potrivita, asta este alta discutie, dar nimeni sa nu uite bunele intentii ale tuturor, ok?

Simo, chiar asta NU vreau eu, sa iti tii pliscul! Si e bine ca iti expui sentimentele, pentru ca asa putem clarifica orice neintelegeri. Hai, pregateste-te pentru botez, succes!!!

Mai, am si eu o intrebare: voi ii mai inveliti pe copii acum? Ca eu o gasesc de doua zile pe fii-mea fleasca dimineata, si ma gandesc ori sa renunt ori sa o acopar cu un cearsaf...ca mie noaptea si acum mi-e frig ( in sensul ca ma invelescu cu plapuma, da ? )

Luny, revin cu povestea! Vrem poze in costum de baie sa ne zgariem pe ochi de oftica ( ca mie abia mi-ai trecut cicatricele de la Vio ).

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Am facut un scurt de dimineata, Sebul doarme, Ilinca e cu tatal propriu plecat cu trebi si m-m gandit ca n-am zis nimic Violetei!
Vio, ai mare dreptate in tot ce spui, imi place de tine ca te documentezi mult si ca emiti pareri pertinente!
si ai dreptate si in privinta faptului ca fiind medic cuvintele mele pot cantari mai mult! aici pe forum consider ca nu sunt la serviciu, imi prinde bne sa vorbesc cu voi de toate, bune si rele, lucruri serioase si prostioare, sa-mi vars naduful si sa ma bucur!
insa am tot spus ca NU SUNT PEDIATRU, si ca parerile mele sunt formate pe baza lecturilor suplimentare trecute prin filtrul gandirii medicale si cel mai mult pe baza experientei anterioare cu Ilinca!
De multe ori mi-e si teama sa zic ceva, pentru ca daca eu am procedat intr-un anume fel si mi-a fost bine asta nu inseamna ca o sa fie bine si pentru altcineva!
si ma refer in principal la diversificare, ca cu alaptatul s-a zis deajuns!
Sper sa nu se inteleaga gresit nimic din ce-am scris!
oricum vad ca nu va lasa randunoii sa forumiti!
Ma duc sa ma epilez!

poze

Mergi la inceput

Mi-am terminat picioarele si tot n-a scris nimeni??!!!
sunt goala, nu se uita nimeni la emisiune??!!!

poze

Mergi la inceput

Olgutza, pe Seb il invelesc teoretic cu un scutec de finet, practic il gasesc dezvelit!
si eu dorm cu pilota de puf, desi de vreo 3 zile am calduri si dau drumul la AC seara! tot SPM!

poze

Mergi la inceput

Am spalat vasele, biberoanele, am pus fripturica la condimentat, Sebul doarme, astept sa se trezeasca sa ma duc si eu in parc( daca o sa mai pot din cauza caldurii!)
pe-aici vad ca toata lumea se plimba/doarme/gratareste!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tuchi goala! Uite ca io ma uit!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput