Gravidute & Mamici de IASI (55)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

VonHelen du-te cu cea mai mare incredere la dr Iliev .La o adica , ceea ce conteaza e "ochiul" care vede , nu aparatul .

O zi buna tuturor .Cafea nu mai servesc la ora asta ,mai ales pe o asemenea caldura .As prefera o inghetata Dar din cauza de copii mucosi si care tusesc ma abtin si eu .

Bine ati revenit din concediu ,fetelor ! Si vreme frumoasa celor care se pregatesc sa plece .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

merg cu cea mai mare incredere in el; am inteles ca este cel mai bun in ecografie pe Iasi.
dar nu e vorba aici de cat de bun este el ci despre faptul ca parametrii ce trebuie masurati nu se pot masura decat la un ecograf 3D...cica morfofetala in sine inseamna 3D. nu stiu ce sa zic...credca am sa sun la cabinet sa intreb daca are 3D..

17+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mihamora

Ralu - dar tu unde esti acum?

Din pacate, acasa... Tot ce e frumos se termina repede, nu?

quote:
Nu se mai bea cafea si nici ceai,uite dau eu acum o mare, mare , sa vedem cine vine cu noi sa bem impreuna.

hai ca mai dau si eu un ceai rece, numai bun pe vremea asta. Desi... la noi inca nu e asa cald cum am auzit ca e in alte zone, spre sud. Inca stam bine la capitolul asta

--------------------------------------------------------------------------------
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by alynta27

Ralu tu te-ai intors? Ceva poze? Povesteste-ne!

pai da, m-am cam intors, ca n-am avut de ales
Poze sper sa reusesc sa pun azi... Deocamdata sunt la capitolul spalat si imi bat creierasul cu intrebarea: ce fac de mancare, totusi?
Ce sa va povestesc? Ca asa multe am vazut si prin atatea locuri am fost, incat nici nu stiu cu ce sa incep si cu ce sa termin...

--------------------------------------------------------------------------------
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Von Helen , nu are 3D ,sau cel putin nu avea pina in luna mai anul trecut.Eu stiu insa ca masuratorile se fac in 2D.In 3D se pot observa mai usor anumite malformatii , nereguli .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Anynta -as vrea eu , dar nu se mai poate...

Gabi - atunci maine dimineata pregatesc un milk sake, e ok? Sanatate multa copilasilor.

Ralu - sa-ti fie de bine vacanta ! Bine ai revenit!

Am fost cu copilul la dr. are niste bubite, a facut alergie de la ceva..fructe, sau mancare....

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fetelor care v-ati intors de pe alte meleaguri. sa va fie de bine plimbarile.

Eu dau o inghetata cu rom si ness, pentru cine poate si vrea.

Ella, voi sunteti un caz efricit ca plecati toti trei, sotul e de ieri la Suceava la bac si se intoarce pe 9 iulie si noi am ramas acasa. Cel mai rau e ca Stfey de cand se trezeste intreaba de el. Nu stiu pina cand va mai tine figura cu tati e la servici.

Ieri a trebuit s-o duc la control si ne-a dus un prieten si se uita dupa masina in parcare si la un momentdat a facut o fatuca mirata si cu umerii ridicati zice: nuuuuuuuuuu-i, adica masina lui tati nu-i.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

indrazneste DIANA!
BINE AI REVENIT!!!
NE-a fost dor de tine!!!!!!!!
ce fac zgatiile?
pupici

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna fetelor!!!

von helen eu am facut 4d la 22 sapt la eco explora vis a vis de maternitatea cuza voda...din ce am retinut eu atunci in multitudinea de emotii care m-au cuprins cand l-am vazut pe bebe la 4d, masuratorile toate le-a facut in 2d si muta ecograful pe 4d doar sa-l vedem in diferite pozitii si sa-i faca poze pe care mi le-a dat pe un cd

deci ce pierzi practic sunt acele imagini misto cu bebe color(sau ma rog pe un portocaliu maroniu asa) in rest totul e ok si la 2d mai ales daca mergi la iliev care vorba aia e renumit in tot iasul

bafta sa intri sa ne zici cum a fost!!!

multa sanatate copilasilor!

23+ DAVID

Mergi la inceput