Carmen Harra
Raspunsuri - Pagina 3
valentinag spune:
quote:
Originally posted by rory76
Hai ca tanti asta a dat-o in bara! A zis ca la meciul Rusia-Spania bate Rusia! Si au luat aia o bataie!!! Nu mai cred in prostiile alea pe care le indruga!
"sky is the limit!"
La asta ma gandeam eu acum!Dar o fi confundat europeanu cu mondialumai asteptam!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Tethys spune:
Hmhhh... mi se parea mie cam ciudat... cum sa castige Rusia?!?... hmhhh...
Deci, m-am cam "zbatut" degeaba sa iau legatura cu ea... m-am cam "ambalat"... da'nu face nimic ... N-o fi chiar totul pierdut ...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
antosit spune:
Prea frumos sa fie adevarat , nu?
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"
maraki spune:
Maruta de ce nu pomeneste nimic in emisiunea lui? ca doar a chemat-o de 2-3x....eu bagam mana in foc ca e asa cum a prezis, vedeam deja Rusia campioana Europei
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Tethys spune:
Mey, io cred ca, ea a facut doar un pronostic... si atat! E o diferenta intre prezicere si pronostic , nu-i asa?!? Pana si eu, care-s slabuta rau de tot in "asa ceva", stiu diferenta ...
Voi ce ziceti? Hmhhh, hmhhh...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
valentinag spune:
Am si eu o prietena care m-a strsat nu's cate zile sa sun la ea sa-mi spuna daca fac copii sau nunorocul meu ca ma tin tare pe pozitii!
Dar cum am zis,sa asteptam si mondialu ma!Nu fiti rele!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
maraki spune:
Nu a facut prognostic, a spus clar: finala e Rusia-Germania,CASTIGA Rusia! Foarte sigura pe ea, nu a zis "cred ca".....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
rory76 spune:
Da, asa e! Eu daca eram mai nebune, mergeam la o casa de pariuri si pariam, asa de bine ma convinsese. Si chiar am vazut chestia asta la ea: nu prezice niciodata ceva negativ. In viata noastra se intampla de multe ori si chestii negative, nu neaparat tragice, dar oricum...sa vezi numa' roz mi se pare destul de suspect. cred ca ea merge mai mult pe sugestie si pe programare neuro-lingvistica, decat pe prezicere.
"sky is the limit!"
CameliaBianca spune:
Voi glumiti, sper. Ce a putut spune atat de interesant de v-a convins ca e atat de capabila? Din ce spuneti a dat-o mai mult in bara.
Protv-ul a terminat cu manelistii si a inceput cu prezicatorii?
Tethys spune:
Bine mey... reusii si io sa inteleg... ceva de genul: preziceri = un fel de "horoscop" ... Ca si horoscopul, zilnic mai ales, este mai mult pozitiv decat negativ (adica mincinos)... nu-i asa?!?