America (114)
Raspunsuri - Pagina 8
sinzi_ana spune:
Poti sa iei charger...dar poti si cu baterii (e drept ca se consuma repede...)
Nunchuk se ataseaza la telecomanda si il folosesti in stanga (sau dreapta daca esti stangaci)
TEnis poti sa joci fara racheta (de fapt racheta, crosa de golf, volanul etc) sunt simple suporturi de plastic in care fixezi telecomanda...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf
corinadana spune:
Fetelor eu nu m am agitat niciodata ptr scoala. Care, unde... cine invata invata oriunde. Numai sa vrea.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Eu am tinut cont in primul rind de scoala cind am cumparat casa. Mi se pare normal sa fie un criteriu important.
In oras mi-e teama de criminalitate, droguri etc. Toate cite se intimpla in scoli. Stiu ca la o adica nu esti scutit niciunde, dar am fost si eu la scoala in US, deci din experienta personala am preferat varianta asta.
La o adica pot fi atacata pe strada la mine in cartier, dar sansele sint mult mai mari sa se intimple asta in alte parti din oras. N-am putut sa zic "ce-o fi o fi".
The best thing you can do for your children is to love your wife.
arminad spune:
Corina ,zici tu asa acuma da sa vezi cind incep 'focurile 'alea ale adolescentei si cind incepe sa ti se schimbe copilul sub ochii tai ca nu stii ce sa mai crezi.Eu am trait asta anul trecut si stiu cum e .Desi era si este un copil bun ,fiica-mea,m-am cam speriat .
Evident ca adolescentii au probleme oriunde ,si in suburbii si la tara chiar dar cind e la virsta critica parca simti ca e mai 'safe' intr-un mediu normal decit printre colegi ai caror frati se drogheaza ,ei la fel si multe altele .Ce oferi tu ca parinte nu e totul si mediul isi are influenta lui.
Ramona ,iti cumparasi Wii sau esti in cautare ca si pe mine ma intereseaza pretul ,unde as gasi mai ieftin .Noi suntem inca la PS2.Da cica ar cam trebui sa evoluam .Mie mi-era frica de evolutia asta din cauza dependentei.Al meu asta micu a fost mai mereu dependent de ceva ,ba de calculator la virsta f mica ,apoi video game ,da mai nou constat ca devine mai echilibrat .Ieri si-a cumparat un ceas de mina de la mall si acum il poarta toata ziua si-si fixeaza singur pauze de joc .Imi vine sa-l maninc de dragut ce e da mi-e si ciuda ca eu am incercat la metode sa-l invat sa-si gestioneze timpul si nimic nu-mi iesea.Cred ca indirect a dat roade stradania mea.
Ramona J spune:
Wow, asta chiar ca-i impresionant! Alexandru ar sta la calculator intr-una daca l-as lasa. Nu-si impune limite de nici un fel. Dar el e genul care greu se apuca de ceva si apoi nu-l mai iei de acolo.
Cu Wii sint in tatonari. Citeodata cica apar la pret bun la Circuit City. Gamestop are o lista de asteptare pentru un package de Wii. Am mai vazut la Toys'R'Us o varianta ceva mai scumpa. De gasit se gasesc, dar eu as vrea o varianta de baza, sa adaug eu jocuri. Magazinele profita de faptul ca se vinde repede sistemul asta si adauga tot felul de nimicuri, cam cum se vindeau in Romania cartile la pachet. Mai tineti minte?
Cum ziceam, am reusit sa nu cumparam nici un sistem din asta pina acum. Vinerea trecuta l-am dus pe Alexandru la biblioteca, a fost ora de jucat la Wii. Au ris niste baieti de el, ca nu stia sa joace. Saracul, nu vreau nici sa-l fac eu un "weirdo". Dar motivatia principala e sa atrag eu copiii la noi in vizita, macar mai stiu ce se intimpla. Cum zici, urmeaza perioade critice in viata lor si am emotii.
Apoi ca s-o spun pe-a dreapta ma atrage si pe mine Wii asta, cu varianta lor Fit.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
corinadana spune:
Arminad conteaza mult cum ii cresti si CU cine se inhaiteaza.
Azi - la plaja e asa de cald! Ralu abia asteapta.
Ramona ai zis ca au ras de el ca nu stie sa joace. Eu i am zis Ralucai sa se uite la cine rade de ea si sa nu dea un ban pe ala si sigur un copil bun/istet nu va rade niciodata de ea. Restul nu conteaza...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
arminad spune:
quote:
Wow, asta chiar ca-i impresionant!
Stai ,ca e doar prima zi si e impresionat de ceas ,om vedea miine...
quote:
Arminad conteaza mult cum ii cresti
Ehe, asa crezui si eu.Da mai vorbim.. mai vorbim..
adriana_m spune:
Si eu zic ca conteaza mult cum il cresti si ce vede in familie. Cel putin acum cat sunt mici conteaza mult.
Mai eu cu jocurile astea nu m-as incurca inca ca sigur nu as mai face nimic altceva decat sa ma joc, ca sigur ma prinde. Sigur o sa devin dependenta si am zis ca mai incolo sa mai creasca copilul sa poata sa se joace si el si poate atunci luam si noi unul.
Fetele care s-au lasat de fumat va admir pt vointa. Si eu tot incerc sa ma las si tot nu reusesc. Poate tot asa daca e sa mai facem un bebe poate asa ma las. Greu mai e cu vointa asta si cu viciul asta. Mi-as dori sa nu ma fi apucat niciodata dar asta e acum. Sper sa si reusesc vreodata sa ma las de tot. Cand am fost gravida si am alaptat m-am lasat dar imediat dupa ce nu am mai alaptat iar m-am apucat din cauza la stres si oboseala. Sper ca daca ma mai las sa fie definitiv.
miereamara spune:
Pozici noi...12 weeks:))
http://flickr.com/photos/14984866@N07/
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
arminad spune:
Pai si eu cred ca e important cum ii cresti si chiar sunt mindra ca fiica mea a trecut cu bine etapa asta si eu zic ca si eu am facut ceva pt asta .Ceea ce vroiam sa spun e ca la adolescenta riscurile sunt mai mari pt copii sa fie influentati de mediu ,in ciuda educatiei sanatoase decit la gradi cind sunt toti nice and polite indiferent de mediul din care provin.Eu cred ca tocmai de aceea se muta parintii nu neaparat pt prestigiul academic al scolilor din suburbii.
Am citit pe aici despre inot ,tenis etc .Eu l-am inscris pe al meu la karate ca e inebunit da nu stiu ce fac ei la sase ani la karate .Are cineva experienta cu asta ?