Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru complimente...aaah, ce bine ma simt! Va Alysh, Cleo, Alina_anto, Nicole, Sis, Esme.

Alysh, ai grija daca ai racit, poarta mascuta la gura. Daca nu are sotul tau, iti aduc eu, numai sa-mi spui.

Cleo Of Doamne, nu mai sunt gravida, dar nu stiu poanta cu popa inaltul. Sau e doar o gluma spontana si caut eu dedesubturi???
Sunt pentru chinezarieeee!! De fapt, insist!!!

Alina_anto, si al meu face la fel, dar cu tzitzi, cu bibe nu are timp ca-l haleste prea repede. Ah, sa vii si tu cu sis a ta la intalnire si sa ne anunti cand pui pozici.Asa de vazut, am vazut-o, dar mai pe larg..

S-a apucat si sotul meu de citit Mama si copilul. Niciodata nu e prea tarziu!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna si de la noi!!!deci eu am ajuns la disperare!!!fata mea e o puturoasa adoarme la san !!!suge 5 min si e gata de ea si dupa vreo 15 min urla ca ii e foame!!!nu mai stiu ce sa fac!!!!incerc sa nu-i dau nik decat o data la 3 ore!!!dar mie asa o mila de ea!!!cred ca nu se satura!!!
noapte cum va dorm bbi???cam cum se trezesc???din cat in cat timp???la baita ce puneti in apa???offffff!!!cate intrebari am si eu!!!!

Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by melly23

buna si de la noi!!!deci eu am ajuns la disperare!!!fata mea e o puturoasa adoarme la san !!!suge 5 min si e gata de ea si dupa vreo 15 min urla ca ii e foame!!!nu mai stiu ce sa fac!!!!incerc sa nu-i dau nik decat o data la 3 ore!!!dar mie asa o mila de ea!!!cred ca nu se satura!!!
noapte cum va dorm bbi???cam cum se trezesc???din cat in cat timp???la baita ce puneti in apa???offffff!!!cate intrebari am si eu!!!!

Melly, cred ca 3 ore e prea mult, incearca la 2 ore.. nu stiu ce sa zic...dar mie mi-a spus pediatra ca asta e intervalul minim de pauza intre supturi.

si al meu se trezeste des daca ii dau doar san, ca nu se satura la fel ca dupa bibe. dau uneori nu se mai culca deloc de pe la 2 pana dimineata - cel mai adesea, picoteste in brate la mine. ca sa stim o treaba.

Ce o fi cu Miss?? Sper sa nasca usor...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

quote:

1. nu o lasa doar 5 minute. joaca-te cu piciorusele ei, impinge-o cu degetul sub barbie cand se opreste din supt, acolo stimulezi reflexul de inghitit, ciupste usor obrajorul. Incearca sa o tii macar 10 minute la supt/san. Intre ei ca sa o trezesti schimba-i scutecul si da-o cu prosopel sau servetel umed si pe picioruse, poti sa o dai si pe capsor cu o batista curata umeda, asta o sa o mai trezeasca, in principiu o sa o faca sa plamga si asta va stimula dorinta de a mai bea. o sa se invete ea singura la trei patru ore daca reusesti sa ii dai cat trebuie intr-o tura mai usor decat o sa invete sa ia cat are nevoie daca o tii nemancata 3 ore.

2. a mea doarme bine de la 11 jumate la 3, de la 3.45 la 7 si apoi ochisori pana pe la 11. peste zi mai are o zona de ochisori lunga, de la 2 pana la 7

3. eu in apa ii pun tot la a doua baie ulei mustela sau galenco, cu randul ca sa nu se obisnuiasca doar cu unul.

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:

Parerea mea e sa-i dai laptic cand cere.
Am facut si eu greseala sa ascult niste asistente din maternitate care ne-au zis sa nu lasam bebelusul mai mult de 10-15 minute la un san.Si incercam sa nu-i dau mancare la interval mai mic de 2 ore.Si in prima saptamana urla saracuta de credeam ca are colici. Ea era de fapt flamanda.Deasta nu a luat in greutate in prima saptamana
Acuma mananca si cate-o ora la san(cu pauze de somnic si ragait).Dar se satura Papa cate 110-120 ml la o masa.Si apropo de interval,are momente cand doarme cate 4-5 ore, dar si momente cand cere papa dupa 2 ore sau 1 ora si ceva(cred ca atunci cere laptic pt ca ii e sete).
Bebelusa mea doarme foarte bine de la 11 si ceva pana pe la 3 jumate 4 (azi-noapte a fost o exceptie - s-a trezit pe la 2 pt ca ultima masa i-o dadusem pe la 9 jumate).Si-apoi doarme pana pe la vreo 7-8.Are si nopti cand nu mai vrea sa adoarma dupa ce mananca de la 4 la 5. Si ii tot dau sa manance,o leagan, etc pana pe la vreo 8 cand pica de oboseala.Si-apoi doarme pana pe la vreo 12
Noi deocamdata inca ii mai facem baita in ceai de musetel si o spalam cu sapunel pt bebelusi.

Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna fetele

Wow ...ce emotii pt Miss, abia astept sms-ul cu venirea lui Daviducu!!!

Eu am profitat ca doarme bibicu' si am intrat sa mai cetesc, voiam sa va zic ca am sunat dr. si s-ar parea ca e normal sangele din buricel, pt vreo 2 saptamani. Am schimbat picaturile pentru ochisori, combinate cu laptic de mami, poate scapam si noi o data sa ramanem cu ochisorii frumosi albastri si curati.

Cum azi facem 2 saptamani (Doamne, parca ar fi trecut cateva luni bune!!!) trebuie sa incep cu VIgantolul, nici nu stiu cum se da, o sa vad ce mi-a scris dr. pe hartiile alea.

Va pup si mai stau nitel cu ochii pe voi, pana se trezeste "sefu"

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

MissParker...se vede ca Daviducu a intzeles mesajul...e ca si Gabitza al meu...am vrut tauras si el mi-a venit geaman..lasa ca il pupa mama oricum.
x sa se termine cat mai repede

puiucului Lorelei, George Vladimir (care e mai mare cu o lunitza) si puiului meu Gabriel sa cresteti mari si sanatosi, nemaraiciosi si cuminti..., pui mici si dragi

Va multumesc fetelor pentru urari. Puiucul meu, dupa un weekend infernal in sfarsit doarme si papa(e mai lenes asa)..Il cam chinuie colicile insa nu prea avem ce ii face.

Azi pot zice ca am facut si eu nitzel treaba prin casa. Am reusit sa fiu si eu activa...ca mi se luase numai de stat cu bebe atarnat de mine. Vedem noi cum vom reusi sa ii facem noi program ca vad ca el il face cu noi...uneori am impresia ca ii place numai in bratze sa stea. Incerc sa il mai si las si singurel, insa taica-su daca vede ca plange imediat se agita si il ia in bratze.
Ei, invatam noi.
Am decis ca pe 12 iulie sa facem botezul..nu va fi in tzara, asta e, insa tot ce conteaza e sa fie bebe botezat.

Hai ca fug si eu sa mananc ceva ca mi-e o foame de mor.

Si MissParker, sper ca pana la ora asta sa fii facut deja cunostintza cu Daviducul tau.

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Varsta Ursuletzului-pufarina

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Ma intreb ce face Miss?
Hai Daviducu!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Miss nastere usoara iti dorim, cred ca ai nascut insa pana acuma, daca la 9 ai mers la spital, acuma e 5, sper sa nu te fi chinuit prea mult... Pentru orice eventualitate bagam in continuare Haide mic Daviduc, la mamica ta in brate care te iubeste si te asteapta! Uite ca e pana la urma Racusor insa la limita, va avea influente si din Gemeni. Oricum o sa fie un sensibil si un artist ca mamica lui, caci Racii sunt toti artisti din fire. Ai sa vezi ce copil iubaret si familist o sa ai!
Iar de anul sobolanului, si eu stiu ca e un an bun pentru bebeii nostri. Prima jucarie primita de Patrick a fost un soricel, Toupie, la targul de bebei de aici de la noi. Si-am zis ca e un semn l-am pastrat si i l-am dus si la spital, i l-am pus acolo pe incubator. Acuma Toupie tot asa sta la loc de cinste, pe patut si se uita la Patrick si Patrick la el

Cleo tare m-am distrat la glumitele din fotbal, le-am trimis si lui sotu', sa se mai amuze si el la servici, mi-e mila de el, cand pleaca in fiecare dimineata ca tare ar vrea sa mai ramana cu noi si cu bebe. Mai ales ca el nu are treaba cu trezitul, isi pune dopuri in urechi si doarme tun, el dintotdeauna a dormit cu dopuri in urechi. Asa ca Patrick poate sa urle langa el pana maine. Deci pentru el e o placere sa stea acasa cu noi, ca e odihnit si relaxat. Ca sunt unii tatici care abia asteapta sa mearga la servici sa se mai relaxeze

Cenia vizionat poze! ce printesa frumoasa aveti voi acolo! Nici eu nu prea as avea timp de postat daca nu ar fi mama la mine, care imi preia din treburi. In plus, tu mai ai un nazdravan, deci nu e deloc usor, imi inchipui.

Laura si pe mine m-ai dat gata cat de frumoasa ai fost ca nasica, ii eclipsati de tot pe miri. Te-am aratat si lui mami meu. Ai stat toata noaptea cu pantofii cu toc? Eu cred ca nu rezistam nici 5 minute si nici nu am fost in luna a -9-a.

Aldaesme foarte frumoase poze, Lorelei e o scumpica! Are niste mutrisoare simpatice foc!

Simonix merci de aprecieri la adresa lui Patrick, si eu ma uit pe furis la pozicile voastre mai mereu, Robertel e un scump si jumate si iti seamana asa de bine, e uimitor. La mine inca nu stie nimeni cu cine seamana, vorba unui prieten, cred ca seamana cu un vecin mai aratos. Mai ales comentariile la pozici ma distreaza tare.

Cand am inceput mesajul tocmai voiam sa ma laud cu cateva nopti si zile de exceptie fara colici, cand colo iata ca l-a apucat criza! Am trecut la contraatac cu o noua arma, se cheama Cocyntal, asta i-am dat si ultimele doua dati si vad ca a functionat. E tot ceva natural, nu stiu daca la voi este. E o fiola pe care o dai exact cand incepe criza. Si functioneaza, iata ca i-a trecut in vreo 5 minute. Bine ca am dormit, pot face fata, azi noapte a dormit legat 5 ore
In rest, tzatza suge insa e ca un desert asa, la inceput cand ii e foame tare vrea numai biberon, apoi dupa biberon vrea san, in genral suge vreo 5 minute si adoarme, deci sunt mai mult pe post de suzeta. Deci tot nu am scapat de muls, sterilizat biberoane etc. Dar eu insist in continuare, poate-poate...

Doloress si minunea mea Patrick

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Melly si aici ni se zice ca atunci cand alaptezi trebuie sa il hranesti de cate ori vrea el. Daca adoarme trebuie stimulata cumva, cum zicea si Aldaesme.
Eu il spal cu Mustela si in apa cu care il clatesc pun ceai de galbenele. Are o pielicica superfina, nu a avut niciodata nici o bubita. Numai ca se zgaraie din cand in cand, lui tati ii e frica sa ii taie unghiutile cum trebuie si manusile si le scoate una, doua. La spital i-au pus manusi care se legau ca pe celelalte le tragea din mana si isi scotea perfuziile si tubusoarele singurel.

Doloress si minunea mea Patrick

Povestea nasterii

Mergi la inceput