Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

MissP, anul sobolanului este foarte bun, se nasc copii inteligenti si frumosi..nu ca-s ai nostri asa, dar chiar am discutat cu o colega chinezoaica despre asta si mi-a spus ca e un an perfect pentru nou nascuti...
Nicole, superb bebelus...
pe bb Iustin vad ca nu-l scoate afara nici sangerarea, nici diareea, nici contractiile pe care le mai am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Neatza fetelor, iaeri am venit aacsa cu Pogonici, care e ffff cuminte si papacios, VA ROG MULT CORECTATI DATA NASTERII E NASCUT PE 19 NU PE 20 , 52 DE CM SI SCOR APGAR 9, E BRUNETEL CU OCHI ALBASTRI, ARE O PIELICICA ALBA SI FINA SIE FFF. CUMINTE.Papa san dupa program adica la 3 orer 3 ore si jumate, alternez sanii, de ex acu il dau pe dreptul, acu il dau pe stangul, are ce sa pape ca sun o mini Milka , imi si curg sanii si incerc sa nu ii stimulez f. mult.
Din pacate eu am cam ambel;e sfarcuri ombilicate si mi-a facut rani in spital, dar am dat cu crema(Gramastan si Bepanthen) si mi-a luat tati mameloane de silicon asa ca acum e mult mai bine.
Azi probabil ca va veni pediatra sa-l vada si sa-mi spuna ce sa pap si eu ca pap fff. multe lichide cam 5 l pe zi din care 2 l ceai de fenicul chimen si anason, 2 litri apa, 1 litru lapte sau iaurt si gata papa ce apuc , deocamdata nu am papat decat bababe si branzica degresata plus supa strecurata,ca atat am avut voie in rest nik, de azi bag papica, azi am voie carnita.Nu prea stiu cu fructele ce am si ce nu am voie poate imi spune vreuna dintre voi.
Inca o intrebare, cate grade trebuie sa fie in camera unde doarme bebe? Tineti gemul deschis aciolo cat e el ca eu mor de cal chai si cu aerul cond din sufragerie, noi il tinem pe bebe in dormitor, si cam cum il imbracati?II puneti si ciorapei in picioare ca al meu le are reci.
Pupici la toate fetele si va multumesc de incurajari.Saruman Cleo esti o dulce, MISS hai liberere!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna, Magne!!!

Bine ati venit acasa!!!
Felicitari ptr laptic si ptr bebe mancacios!
Bebeluna mea acum e in body, ii pun sosetele noaptea si dimineata si cand ies afara (doar la inceput, i le scot apoi) si suntem cu geamul deschis. Ne merge foarte bine asa, dar nu e o regula. Asculta-ti instinctul.

Te pup.

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, eu ies pe afara!!! Mama mama, ce m-am invatat!!!

Aaaaa si azi sunt singurica, fara soacra!!!!!!!!!!!! Iupyyyyyyyy!!!!!

Miss, m-am gandit la tine cand a batut Spania!!!!

Te pup, si bag o mica armata de pentru tine!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata, fetele! Ieri nu am mai intrat ca ne-am intanit cu finutii pt pozele de la nunta lor, poze pe care o sa le uploadez dupa masa si pentru voi :) va trimit link atunci.

Miss Super patucul pentru Daviducu!
Leeloo, Alexuta, cu intarziere si de la mine, La multi ani fetele!!
Alina_anto, ce ma bucur ca e bine Sara!
Andreutza in sfarsit! Ai scapat si tu si de examen si de nastere, si de nunta! Am avut situatii asemanatoare pe ultima suta!
CEniaSuper pozici de la ceremonie si aia mica ce frumos era imbracata!
Bine ca spui de aerul conditionat, ca am inceput sa prind curaj de cand cu voi, fetele din strainatate, altfel muream toti fierti!!
Acum tot mi-e frica cand trec cu el dintr-o camera intr-alta ca trecem de la cald la racoare. Aveti vreun sfat si in privinta asta???
Ache, Cenia, CamiM?
NicoleAm vazut noile pozici cu dragalasenia de David! Vad ca deja a trecut la paturica de joaca!
Magnetisim, eu tot seara si dimineata+afara ii pun ciorapei. Geamul il mai tin si eu deschis, dar cand nu e bb in patut, ca patutul e la geam...of!Mai suferim si noi de cald...
Plecam si noi afara si revin
VA pupam

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

'Neatza!

Sunt cu pitica in brate care e super cuminte...se uita asa atenta in jur...imi vine sa o pap!!

Laura cu aerul si dif de temp dintre camere...dai drumul intr-o camera si apoi deschizi usa la cealalta.Incearca sa uniformizezi temp.Cred ca mai periculos decat aerul in sine este sa fie diferente astea mari de temp intre camere si bb expus la ele. Noi dsca nu reusim sa uniformizam in toate 4 camerele preferam sa deschidem geamurile (nu la pranz evident).

Miss superb patutzul!!

Inteba cineva de Bonisan si Sab Simplex. Noi folosim Sab Simplex si ne merge f bine!! Mai avem gaze, mai bolboroseste burtica, dar nimic grav si nu-s urlete de colici! Slava Domnului!

Va pup!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

buna fetelor!
ma mai tineti minte?
eu inca nu m-am adaptat stilului nou de viata, sunt restanta la capitolul somn........nu mai vorbesc de curatenie sau mancare..........
fata mea cred cca s-a invatat in brate(unde este si acum)si de aceea nu pot face nimic. sunt zile cand nu inchide un ochi de dimineata de la 7 pana pe la 7 seara.........uoffffff
dupa ce ii dau vigantolul vomita tot.......voi cum prpcedati? cand i-l dati? cum?
revin de indata ce pot
va pup e toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

mi_bebelina iti raspund eu..inainte de a merge la somn (a adormit micutza mea).

in primul rand nu e problema sa o tii in brate si nu s-a invatat deloc. pur si simplu acolo le e lor cel mai bine...la mami in brate! eu o iau de cate ori e nevoie. o mai las sa si urle, dar cand o vad asa mica si suparata si rosie...mi se rupe sufletul! iar la mine se linisteste instant. in curand pun in functiune wrap-ul ca sa am mainile libere, in timp ce bebe sta la purtator!

cu Vigantolul...hihi noi nu suntem parinti normali. ii dam numai la oraetarzii in noapte. nu o spun cu mandrie, dar tot amanam de la o masa la alta si ne trezim pe la 12 noaptea ca nu i-am dat Vigantol. am inceput de cateva zile, deci probabil in scurt timp o sa ne intre in reflex. ea nu-l vomita, dar i-l dam in lingurita cu cateva picaturi de lapte. problema la noi e ca mai mult papa body-ul decat Iasmina ...nu prea inghite ea. in fine, perseveram, crestem si poate la un moment dat il papa tot.

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzii spune:

monik16, poti sa-mi spui si mie numele doctorului sarei?

MissParker, linisteste-te, nu mai astepta asa intens sa nasti. o sa fie si mai nasol dupa ce depasesti termenul. eu eram convinsa ca voi naste pana in 15 iunie, asa ca saptamana trecuta efectiv am zacut tot asteptand.

legat de aer conditionat, eu cred ca problema cea mai mare nu e aerul conditionat in sine, cat trecerea de la un mediu cu aer conditionat la unul fara. eu am avut mari probleme anul trecut cand ma duceam la serviciu cu metroul (va dati seama in ce hal eram de transpirata la 9 dimi) si intram in birou la aer conditionat dat la maxim. la fel era la plecare, dupa 8 ore la racoare, ieseam afara si ma izbea un val de caldura la 40 grade, de-abia ajungeam acasa.
daca as fi avut aer conditionat si acasa, si in masina, si la birou, nu cred ca as fi simtit vreo problema.

a propos de temperatura din casa. noi avem in dormitor cam 28 de grade cu geamurile deschise.
iar cand dam drumul la aer conditionat, il tinem pana coboara pe la 26 de grade. am observat ca o temperatura de 25-26 de grade e destul de confortabila, poti sa respiri normal si nici nu transpiri.
iar iarna, temperatura ok pentru mine era 22-23 de grade, ca eu sunt mai calduroasa. iar sub 22 de grade, mie mi se infunda nasul instant.
nu stiu cum scrie in carti, dar eu as trage concluzia ca o temperatura de 22-26 de grade (in functie de anotimp si de posibilitati) e in regula si pentru bebelusi. mi se pare absurd sa tii copilul la 18 grade.

buburuza mea nu vrea sa iasa deloc de la caldurica. cred ca stie ca afara e canicula si i s-a facut mila de mamica ei, nu vrea sa o lase sa se chinuie pe caldurile astea.
ce sa mai zic, am fost la spital vineri si duminica, ritmul cardiac e bun, placenta ok, lichid amniotic suficient... mai asteptam.

va pup,
mihaela 40s4z cu o puturoasa
candidam la titlul "cea mai, cea mai puturoasa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, naste MissP!!!!!!!!!!1 I s-a rupt apa azi dimineata, la ora 9!!!!! A primit Cleo mesaj, dar i-a cazut netul, asa ca va anunt eu.

Hai MissP

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput