Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

super tare buna de reviste

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by paxela

super tare buna de reviste

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

io credeam ca de asta zici, ca asta e buna de vedere

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Sal'tare, in miez de noapte!

Am gonit barbatu' in alte camere ca deranjaza, de doua nopti, plodu' adormit cu sforaitul propriu si io ma bantui p-acilea. Am fost de ne-am tavalit la parc si ne-am preumblat pe toate tricicletele existente. Exista vreun remediu? Zic. Ca habar n-am. Da' , totusi, m-am saturat sa o tot culeg de pe toate seile. Si e incantata si de role, da inca nu sare in fata lor, slava Domnului. De masini se fereste, de biciclete, mai putin, da' invatam, ce sa facem? Avem o problema cu ochelarii lu' mami, asa ca i-am luat si i-am trantit de asfalt. Numa' ca, la culcare ne punem pe urlat ca n-are mamai "lali" pe nas. Si io ... de un' sa iau ochelari in puterea noptii? Asa ca ma bantui sa aflu pareri pro si contra lentile de contact sau operatie cu laser pentru corectare miopie. Si nush catre ce sa ma inclin.
Si acu' mai incep sa ma si intreb, totusi, 15 picaturi de Vigantol pe zi? Da'mi revin si-mi spun ca numa 2 saptamani, dup'aia D-zeu cu mila. Poate ca il schimb si pe pediatru' asta, ce mama....
Va las ca incepe deliriul de noapte !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Buna dimineata! O cafeluta, un ceai, un capuccino... avem di tati

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

'Neatza! O cafea cu lapte si cu capuccino de alune... MMM! Ce bun!

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata!

Ce tot faceti??? Sunteti plecate la padure? HAi ca am facut cafeaua demult!

Ce ma faaaaaaaac eu cu baietul meu? ii dau vreo 2 masele si trei dinti! are gingiile zdrentuite, se freaca continuu cu degetele, nu mananca, nu doarme, tipa si maraie, face kk moale si des... imi este asa de mila de el! Azi noapte a stat atarnat numai de gatul meu. cum il puneam in pat cum incepea chinul. Si pe deasupra am renuntat si la AC ca ma doare in gat, imi curg ochii si imi e teama sa nu imbolnavesc copilul care mi-a cam stranutat! Groaznic de cald...am deschis geamul si lucrau astia la drum. un zgomot infernal si o noapte alba!

Am inceput ziua cu vaicareli.

Dar voua va doresc o zi minunatat si cat mai racoroasa...

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Neata ssi de la mine,o cafea va rog,neagra ,tare si amara!
Si la noi tot cald.am dat drumul la AC si am stat cu castronul sub el ca picura apa,era stricat,la reparat ursul aseara,asa ca am reusit sami calc si toate rufele,azo plecam la tara asa ca va pup fetele si vorbim cand ma intorc.

Eliana ma bucur ca v-ati mai distrat si voi,frumoase poze.

Karla
iti inteleg chinul tau si al piticului,pupam sa treaca repede

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Eliane, super pozele si excelente peisajele. De Elena ce sa mai zic... superba, ca intotdeauna.

Karla, Luca sa-i iasa mai repede dintisorii si sa nu-l mai chinuie.

Andra, vacanta placuta si distractie frumoasa. Asteptam poze.

Aseara, am descoperit intamplator ca ambele conturi de pe 4shared au fost dezactivate, deoarece nu au fost folosite de mai mult de 30 de zile. Incerc acum sa incarc cate ceva, ce mai gasesc pe la mine prin calculator. Care mai aveti carti, cantece, povesti, mai incarcati-le o data si sa speram ca nu le vom pierde din nou.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUna!

Am fost afara de la 9 la 11.30, in IOR. La intoarcere am facut dus cu Maria, de fapt e asa o balaceala sa scapam de crema de soare si praful pus peste, a mancat gaza si acum am pus-o la somn desi ea avea alte planuri.

ELPOWER- mie mi se pare ca-i dai f mult vigantol... 15 picaturi pe zi eu nu am mai auzit sincer. Stiu insa cazul unui baietel cu o luna mai mare decat Maria , cu rahitism sau de fapt semne de rahitism(fontanela mare, picioarele curbate, capul nu stiu cum) care a luat 6 picaturi de vigantol /zi timp de 2 luni (aprilie si mai) si s-au trezit ca nu mai manca nimic copilul, cadea din picioare, era f palid si la spital i s-a spus ca ar fi intoxicat cu vitamina D si timp de nu stiu cate luni (vreo 2 parca) nu are voie sa-i mai dea deloc iar apoi cate 2 pic pe zi iar pentru rahitism cica sa-l duca la mare de vreo 2 ori anul asta.Asa ca mare grija... poate gresesc eu si chiar se poate da o doza asa mare dar mie mi se pare prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

ciao fete!

stiu ca nu am mai scris ,si imi cer scuze dar nu sunt chiar in apele mele; va citesc din umbra totusi
Timeea e bine si va arat si cateva poze cu EA

PA

Mergi la inceput