Abia am deschis un subiect si moderatorul l-a si inchis. Eu inteleg ca a vrut sa faca curatenie, dar putea macar sa il lase 1-2 ore. Mi-a mutat subiectul (de fact banuiesc ca il va muta ca inca nu a fost mutat) la un alt subiect, unde se cauta acelasi medicament dar de alt gramaj. Precizez ca cel pe care il caut eu este ptr adulcti, celalalt fiind ptr copii. Nu se poate totusi sa imi fie lasat cateva minute macar subiectul? Chiar am mare nevoie de acel medicament.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
In primul rand ca pentru astfel de cereri se foloseste rubrica de Mica Publicitate!
In al doilea rand, exista deja un topic despre acelasi produs, indiferent de dozaj, iar centralizarea informatiilor poate ca ar fi utila si altora care vor avea nevoie de produs.
Adica, in loc sa existe zece subiecte despre Pregnyl se face unul singur in care sunt toate informatiile de care va avea nevoie cineva.
Eu inteleg foarte bine ca propriul interes este mai presus de orice cand e vorba de sanatatea copiilor dar, ca moderator, trebuie sa ma asigur ca regulamentul este respectat si in plus ca existe o solutie utila si pt cei care vor avea nevoie de informatii in viitor.
Ok, inteleg regulamentul, daca nu se poate, nu se poate.
Macar acum apare si subiectul mutat, astfel incat este de actualitate. in ce priveste rubrica de mica publicitate, nu stiu daca acolo as fi avut chiar succes sa gasesc urgent ceva.
Am cautat la toate lanturile mari de farmacii care au site. Desi pe net apare ca ar mai avea, in farmacie nu mai exista. E posibil sa fie retinute, asa cum a reusit sa imi retina si mie cineva o fiola.