mobila in baie din MDF sau PAL

mobila in baie din MDF sau PAL | Autor: andanii

Link direct la acest mesaj

Trebuie sa imi fac la comanda un dulapior sub chiuveta .... trebuie pentru ca nu gasesc de cumparat dulapior cu blat avand chiuveta de aplicat pe blat (forma patrata) ... caut de 2 luni sa cumpar si m-am decis sa fac la comanda cu cineva .
Parerile sunt impartite unii mi-au oferit varianta cu pal si blatul din material termorezistent ce se pune la bucatarii iar altii totul din MDF care este rezistent la apa.
Tot in aceeasi baie vreau si un raft care sa incorporeze masina de spalat (baia este de serviciu , deci una micuta , fara dush sau vana) deasupra si pe lateralul masinii va fi raft unde sa depozitez aspiratorul, masa de calcat, galeata si mopul, cutii de pantofi, detergenti )
Intrebarea mea este ... acest raft trebuie sa fie neaparat din acelasi material ca si dulapiorul???? daca fac dulapiorul de sub chiuveta din mdf si raftul din pal , avand in vedere ca voi pune jaluzele de bambus in fata sa nu se vada ce tin pe raft, da nici usi de dulap nu vreau pentru ca optic ar parea infernal de mica baia atunci
sper ca am fost explicita ... m-am cam grabit

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

din ce stiu eu si ce ne-au explicat altii cand ne-am facut dulapul de baie, ideal e sa fie MDF, palul se umfla din cauza umiditatii excesive din baie

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput