Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

acum ma chinui sa incarc poze in sectiunea Sara de la 3 la 6 luni si sunt deja fff multe si vreau sa va arat ca si noi avem o gradina frumusica cu multi trandafiri care atunci cand au inflorit a fost o nebunie iar eu eram asa de mandra ca sunt pusi de mine

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Sara da semne de trezeala asa ca zbor sa i pregatesc fructele ca de nu chirlaie ....dupa ele nu dupa lapte ...ptiu drace sa nu il vada

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

nu ajung in Herastrau...e departe si nu-s locuri de parcare iar mie-mi tre ceva generos ca-s dezastru la capit asta...ma gandeam sa vin cu metroul dar nu m-am dumirit cum poate cobora o mamica pe bebe in carutz? Nu-i lift sau banda speciala...voi iesi in 20 minute in Tineretului... Tudor e si el cam nervos...isi baga tot pumnisorul in guritza, loveste efectiv in gingiute, maraie ca un catelush...Azi i-am dat 25gr de piure de piersici in speranta ca face si el kk...am bagat si 20ml de ceai de musetel si sper la ceva multumitor...e a 4-a zi cand nu a avut scaun...
Cristina unde mergi la mare? Sotul meu este acum la Nisipuri (ce rau i-s fi...teambuilding cu firma...) si zice ca apa are cam 22-23...e super...noi ne-am propus sa mergem la EfNord dar m-a ofticat si cred ca trec repede pe Tudor pe pasaport si merg tot la Kempinski in Nisipurile de Aur...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Stoisor , nu cred ca e conjuctivita.Ii curge dintr-un ochi ca si lacrima si cand se usuca e albicios,dar e foarte putin si cred ca e de la praf cum zici tu, vad ei cum evouleaza pana maine.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele!!

uite si noi, am tras ieri prima cazatura cu fata-n jos, ne-am revenit din sperietura amandoi, altceva n-a fost, doamne-ajuta!

pe mine tot ma doare burta, la doc. n-am ajuns, sper sa nu se agraveze pana luni, mai iau cate un no-spa din timp in timp...

sa vedeti ce a fost ieri in Cta, uitati vedere de la balconul meu: http://www.flickr.com/photos/monicu/2595064448/in/photostream/ BRR!!

asta dupa o noapte cu fulgere, pe la 11 cand a venit sotul in pat incepuse, mama zice ca s-a culcat la 1, cand s-a oprit, da' pe mine m-au trezit tunetele si luminile pe la 3 juma, si la 5 cand m-a trezit Serban iara se apucare sa tune/fulgere. Clima tropicala deja!!

pupici de la malul marii ude!!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Monica este frumusel foc Serbanelul tau! Sa va traiasca!

tuturor bebelutilor ce se serbeaza astazi!!!

Mergi la inceput

si fetelor din CT ...cum e apa marii? E buna de baie sau e rece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

stoisor , si matei a avut cojite tare urate pe pielea capului. doc mi-a dat unguent salicilic 1% , se prepara in farmacii, se aplica cu masaj cu 30 min inainte de baie

Matei-Florin 24.01.2008

POZE NOI
ALBUM ZUZE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

quote:
Originally posted by stoisor

ceau zuzelor......mor de dorul vostru....se pare ca daca sunt numai eu cu Sara nu mai apuc sa intru deloc mai ales de cand papam MANCARICA vb vine dar oricum iti ia umpic de timp pregatitul si mai ales servitul mesei ...care masa e o placere deocamdata doar cand vine vb de lapte e JALE MARE efectiv nu il mai suporta si gata si cred ca intr-o sapt renuntam la 3 mese de lapte....ce parere ave-ti voi??la 4 luni sa scot 3 mese de lapte??e grav nu??

creato ce papusica ai tu acolo .....ai revenit in forta

am o problemuta.....Sara a facut niste cojite in caput de vreo sapt, vad ca tot mai grunjoase se fac ,ca solzii la peste,pe zi ce trece tot mai mare i zona ....va rog frumos ...cu ce sa o dau in caput,mi ciuda de mor ca nu o avut nimic nimic ,nu am schimbat samponul,uleiul ,nimic si dintr-o data au aparut

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

stoisor pt. solzi incearca cu ulei de bebe aplicat pe capsor (daca are parut putin nu mult)inainte de baita cu jumate de ora apoi baia si masaj cu buretele sa se inmoaie.dupa baie incearca cu o perie din par natural sai masezi pielea capului pina se desprind.noi am scapat repede asa cam in 2-3 saptamani si avea solzi galbeni si grosi

0

paula mica(26.12.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ereena

stoisor , si matei a avut cojite tare urate pe pielea capului. doc mi-a dat unguent salicilic 1% , se prepara in farmacii, se aplica cu masaj cu 30 min inainte de baie

Matei-Florin 24.01.2008

POZE NOI
ALBUM ZUZE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

si asa simplu cer "unguent salicilic 1%"??sau i zice cumva ?? si a avut efect la voi??

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

Mergi la inceput