Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Cata azi a papat chiar bine - nu neaparat cantitativ, ci cooperant, chiar uimitor de cooperant... Dimineata a avut para cu banana - se stramba ca i se parea acru amestecul, dar tot cerea sa-i mai dau. Pranzul l-a servit dupa inot, in parc. Ii pregatisem juma de borcanas de fasole pastai + piept de pui + unt, dar cum nu stiam daca ii place combinatia, i-am luat rezerva si legume + vitel de la Hipp. Pana la urma a papat si fasolea si jumate din celalalt borcanas, dar cel mai important e ca fara cantat, aplaudat si distras atentia Sper sa nu fi fost doar o intamplare...

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

salutare si de la noi

mai fetelor m-am saturat de atata treaba!!!! toata ziua tot muncesc si tot nu sunt multumita! sotul imi zice ca vreau prea multe....mai ales ca stau si pe afara muuuult cu Iulia pt ca e tare incantata de copii,catei,pasarele.....

zau daca mai stiu cum sa-mi impart timpul....reusesc sa si gatesc dar prajituri zau ca nu ajung sa mai fac...voi cum reusiti?

am citit si din urma dar nu tot...

felicitam bbii care fac primii pasi si care stau in fundulet!

Iulia sta bine in fundulet,in carucior nu se sprijina deloc,daca stam 2 ore afara ea atata sta fara sprijin in fundulet. se impinge in picioruse si daca o sustin sta bine dar nu paseste....mananca fff putin,legume 2-3 lingurite iar restul le pun in sticluta cu putin lapte si asa reuseste sa bea 120-150ml(mai subtirel-de cantarit nu am cantarit)asta e!maruntzica mea!are 7 kg , e iute ca piperul , nu sta locului nici cat mananca si o iubesc enorm! ca doar n-am stat degeaba 6 luni la pat! si cum zicea si Pussi-daca ar fi urmatoarea sarcina fara greturi, contractii....mai ca m-as baga si eu....

pupam toate mamicile harnice si grijulii si toti bbii frumosi!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by g24hit

salutare si de la noi

mai fetelor m-am saturat de atata treaba!!!! toata ziua tot muncesc si tot nu sunt multumita! sotul imi zice ca vreau prea multe....mai ales ca stau si pe afara muuuult cu Iulia pt ca e tare incantata de copii,catei,pasarele.....

zau daca mai stiu cum sa-mi impart timpul....reusesc sa si gatesc dar prajituri zau ca nu ajung sa mai fac...voi cum reusiti?

Iulia sta bine in fundulet,in carucior nu se sprijina deloc,daca stam 2 ore afara ea atata sta fara sprijin in fundulet. se impinge in picioruse si daca o sustin sta bine dar nu paseste....mananca fff putin,legume 2-3 lingurite iar restul le pun in sticluta cu putin lapte si asa reuseste sa bea 120-150ml(mai subtirel-de cantarit nu am cantarit)asta e!maruntzica mea!are 7 kg , e iute ca piperul , nu sta locului nici cat mananca si o iubesc enorm! ca doar n-am stat degeaba 6 luni la pat! si cum zicea si Pussi-daca ar fi urmatoarea sarcina fara greturi, contractii....mai ca m-as baga si eu....

ENI si IULIA( 13.11.2007)

Eni, bagati si voi niste pozici noi

Filmulete si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Pai daca dati 160 de coco la inot...Oricum, nu mergea sa va luati in fiecare sambata mobila

quote:
Originally posted by lixa
noi mergem in fiecare sambata dimineata sa luam micul dejun, si, evident, sa ne mai imbogatim colectia de produse Ikea (de obicei chestii mici, asa ca pentru buget restrans)

Filmulete si nu numai

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Si Eva tot para cu banana a papat dimineata. Cum procedati cu papatul in parc? A mea se face ca un purcel cateodata si trebuie spalata dupa ce mananca.
Cat unt pui la manacarica?

quote:

Cata azi a papat chiar bine - nu neaparat cantitativ, ci cooperant, chiar uimitor de cooperant... Dimineata a avut para cu banana - se stramba ca i se parea acru amestecul, dar tot cerea sa-i mai dau. Pranzul l-a servit dupa inot, in parc. Ii pregatisem juma de borcanas de fasole pastai + piept de pui + unt, dar cum nu stiam daca ii place combinatia, i-am luat rezerva si legume + vitel de la Hipp. Pana la urma a papat si fasolea si jumate din celalalt borcanas, dar cel mai important e ca fara cantat, aplaudat si distras atentia Sper sa nu fi fost doar o intamplare...

Filmulete si nu numai

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adra_bell

Pai daca dati 160 de coco la inot...Oricum, nu mergea sa va luati in fiecare sambata mobila
quote:
noi mergem in fiecare sambata dimineata sa luam micul dejun, si, evident, sa ne mai imbogatim colectia de produse Ikea (de obicei chestii mici, asa ca pentru buget restrans)

Filmulete si nu numai

Printesa
Citeste o poveste

Sa stii ca... se simte tare la buget... Dar avem si eu si sotul un fix cu inotul

Filmulete si nu numai

Mergi la inceput

Eni eu nu prea reusesc sa gatesc. Nu ma plang de lipsa prajiturilor, asta mai lipsea sa mananc prajituri...Zic mersi ca mi-a mai trecut pofta de dulciuri pe care am avut-o dupa nastere. Acum ca mi-am adus aminte parca am niste ciocolata la frigider.
Ieri a vazut si Eva niste pisici si asa s-a bucurat si a strigat la ele...

quote:
Originally posted by g24hit

salutare si de la noi

ENI si IULIA( 13.11.2007)

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:

quote:
Originally posted by ram0nica

Ank am vazut pozele de la piscina: cat costa? e pe abomanent? sau e plateste de fiecare data cand mergi? Nu mai stiu pe cine auzisem ca ar costa vre 150 de eur, da' mi se pare cam mult...
Si am mai vazut la cineva poze de la piscina, dar nu mai retin la cine...

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

La noi ai vazut, cred Si nu e 150, ci 160
Din pacate, la noi nu e o optiune piscina, desi am avea loc (cu indulgenta) in curte.. noi nu avem canalizare, ci fosa septica, si e mai complicat cu schimbarea apei din piscina

Filmulete si nu numai

Daaa, sigur la tine vazusem. si cate sedinte te costa 160 eur?
Lasa, ca reusim saptamana viitoare sa ne vedem... Si mie mi-a parut rau...

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Mergi la inceput

Uite-ma Catalin ce citesc!

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adra_bell

Si Eva tot para cu banana a papat dimineata. Cum procedati cu papatul in parc? A mea se face ca un purcel cateodata si trebuie spalata dupa ce mananca.
Cat unt pui la manacarica?

Printesa
Citeste o poveste

Si Cata tot porcusor se face cand papa, ca mananca si cu picioarele, si cu mainile, si cu nasul, si cu sprancenele. Uite aici de exemplu cum arata dupa ce a papat spanac. Azi in parc am baricadat bine carutul cu un prosop, am scos bara din fata sa nu o ia la molfait, iar pe el l-am echipat ca in poza.. adica fara haine, doar cu babetica aia portocalie.
Unt am pus cam 1 cm cub la un borcanas de mancarica.
Si noi, dupa fiecare masa facem dus. In parc, l-am sters cu servetele umede de bb. Cum i-a placut Evei para+banana?

Filmulete si nu numai

Mergi la inceput