Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Ramona,am primit DVD-urile.Multumesc! Inca n-am apucat sa le vad,azi am avut multa treaba,dar sper maine sa reusesc,chiar is curioasa. Multumesc inca o data.

Cred ca ma retrag catre patut,poate prind o nebunie. De somn!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Cu multa placere!!!
Ma plangeam ieri ca am gasit niste dvd-uri care se scriu la viteza mica.. abia azi la 13 fara un sfert am terminat toate exemplarele pt toate fetele dela care am primit PM (vreo 8). Si fericita, sun la Cargus sa vina sa lea ia.... Si primesc raspuns: "ne pare rau, sambata pana la 12.30 primim comenzi". Asa ca sorry, ramane pe luni cu trimisul

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Fug la culcare langa bebe ca acusi se trezeste si vrea tzatzi

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

Mai...chiar nu da nimeni iaurt la bebei?

Eu il scot din frigi cam cu o juma de ora inainte sa il dau. Ma gandeam ca daca il incalzezc, se "strica" ceva p-acolo. Voi de care dati? Eu Tnuva 0% (ca nu-i plac alea mai grase = dulci pt ca in general ii place mai acru: ca mama-sa) dar m-am gandit sa fiu nationalista si sa nu mai iau unguresc ci romanesc, ceva de genul Napolact sau Monor imi mai lace la gust.

Pussi multam' de raspuns.
Aralia ai fost bestiala la faze cu: acum ca i-au dat dintii, o sa zambeasca la baieti, baietii o s-o admire... o sa se marite. Si m-a amuzat si nedumerierea rudei: de ce tundeti fata la chelie. Zau asa, nu vrei sa recunosti, ai?
Aaaa, acu' am vazut ca voiai lapte la cafea... cam tarziu am vazut, da' cred ca a mers si fara ca n-ai mai zis nik .

Aaa, sa va intreb ceva: ce fel de pere dati la cupii? Nash: (d-alea din China parca)... sau d-alea care seamana cu clasica para romaneasca?
Gata, m-am 'carat' la somn, am pregatit apa in bibe' pt lapte in caz ca vrea bebe... ar fi o faza sa se supere sa nu mai vrea...

Genii in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata!
Ramo, dar e si lungut baiatul tau! A mea are 70cm si 9 kile, probabil sunt cam la fel de rotunzi. Eva nu papa noaptea. De cateva zile se scoala pe la 6 dimineata trage cateva guri de laptic si adoarme la loc. Eu cred ca ii este sete mai degraba
Eu ii dau para la borcanel, ca am un fix cu fructele alea de supermarket care arata proaspete si dupa 2 sapt
Catus, te asteptam mai des cu vesti despre puiut.
Alina, pe unde sunteti? Relaxare de week-end?
Eu cand o sa mai prind vreo relaxare d-asta ca luna asta nu se intrezareste nimicuta!

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Neata!
LA MULTI ANI TUDOR,MATTIA!
Poftiti la si la
Fetele,in legatura cu sfecla rosie,tocmai am aflat cum se fierbe...se pune la fiert pana ce zeama devine galbuie,apoi se adauga celelalte legume...Nu sunt eu medic,da' cica asa se procedeaza cu sfecla pt bebei...

MIHA,lumineaza-ma soro si pe mine,ce naiba inseamna sintagma"frisca lichida" pe care o tot gasesc eu in retete...

Mergi la inceput

ARALIA,felicitari pt micutul iepuras!!!
ROXXY80,fata frumoasa,multa sanatate mamei!
Fetele,am tot asteptat sa mai posteze ADINA,nu am apucat sa citesc din urma,dar ma bantuie o intrebare:a patit ceva???

Si eu sunt amatoare de conquiztador cand doarme Daria...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adra_bell

Neata!
Ramo, dar e si lungut baiatul tau! A mea are 70cm si 9 kile, probabil sunt cam la fel de rotunzi.

Am (re)vazut-o pe dulcica ta , parca ma vad pe mine in pozele de pana la 1 an si ceva. Chiar o sa aduc cateva sa scanez cand merg la VL (uraaaa, sambata plec pentru 2 - 3 sapt) sa vedeti ce bucalata eram, asa ca sa nu ma mai mir de Vlad...
Hai sa ma "laud" cu noua lui greutate (sunt convinsa ca am batut recordul): 11.700 . Abia il mai pot in in brate si afara s-a smecherit: dupa un timp indinde bratele si scanceste!!!

'neata, ca am si uitat.

p.s: va zisesem ca nu mai pacalesc copilu' cu ceai/apa in noaptea asta. Si rezultatul: s-a trezit la 3, i-am pus 180ml de lapte, a baut 140 si pana la 6.30 a dormit neintors!!!

Genii in scutece

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuli-ana
MIHA,lumineaza-ma soro si pe mine,ce naiba inseamna sintagma"frisca lichida" pe care o tot gasesc eu in retete...

Hai ca ma bag eu in seama: e o frisca vegetala ce o gasesti in comert (o stiu pe cea de la Hulala, alta nu-mi mai vine-n minte) si chiar arata dupa cum ii spune numele cand o pui in vasul de la mixer. Se bate nu-stu'cate minute si gata frisca. Mie personal nu-mi prea place, tot cea mai buna e cea din smantana, dar asta vegetala nu cred ca are multe calorii.. sau are?

Genii in scutece

Mergi la inceput

RAMO,si eu ma gandeam la genul ala de frisca,dar smantana aia subtire de la DORNA(subtire si cam scumpa) nu se cheama tot frisca lichida???Sunt un zero la capitolul dulciuri si vreau sa-mi surprind sotzu' cand vine...in septembrie.Asa ca ma pregatesc d-acu'...
Nu ma intereseaza caloriile,vreau sa iasa bun !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Neatza! Azi am dormit ca niste purcele pana la 10! E prima oara cand ma lasa sa dorm atat, mai ales in weekend! Ma simt atat de odihnita ca parca as urca Everestu'!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput