Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by cristi07

ma mananca mana si nu ma pot abtine sa nu scriu

fetelor voi mai avei timp sa si jucati???? (zic eu care mai bag din cand in cand un luxor!)

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Eu mai bag cate un Dynomite (PopCap Games).. Vorba lu' mama: Daca e cu bilutze, il joc! Si Bounce Out..alea si scartzaie haios!
Sfecla se fierbe cu celelalte legume, cam cat morcovul si se face piure...nu-ti tre' facultate de fiert sfecla.. A iesit piureul roz si i-a placut Alexiei foarte mult!
POzele tre' sa le resize, si ma .... o leneeee! Asa ca maine poze!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by Aralia

quote:
Originally posted by cristi07

ma mananca mana si nu ma pot abtine sa nu scriu

fetelor voi mai avei timp sa si jucati???? (zic eu care mai bag din cand in cand un luxor!)

Poze Radu

Eu mai bag cate un Dynomite (PopCap Games).. Vorba lu' mama: Daca e cu bilutze, il joc! Si Bounce Out..alea si scartzaie haios!
Sfecla se fierbe cu celelalte legume, cam cat morcovul si se face piure...nu-ti tre' facultate de fiert sfecla.. A iesit piureul roz si i-a placut Alexiei foarte mult!
POzele tre' sa le resize, si ma .... o leneeee! Asa ca maine poze!

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

bine-bine...
sunt de acord cu mama ta legat de bilute

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80
cred ca o sa ramanem ultimii pe aici la capitolul dintisori si par in cap .

Si noooooi!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Roxxy, sanatate multa mamei tale

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lixa

Aralia, cu ce se mananca joculetul ala? Si eu ca si creem sunt cu joculete mici-mici de genul puzzle. Sau ma mai bag pe la un quest

Filmulete

Iti faci un caracter (eu am un vampir) il cresti in nivele, ii iei armuri, inele, santinele, castele si te bati cu varcolaci. Si se fac si clanuri, razboaie intre clanuri etc. Gen Travian, dar mai horror...

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:

quote:

Aralia, cu ce se mananca joculetul ala? Si eu ca si creem sunt cu joculete mici-mici de genul puzzle. Sau ma mai bag pe la un quest

Filmulete

Iti faci un caracter (eu am un vampir) il cresti in nivele, ii iei armuri, inele, santinele, castele si te bati cu varcolaci. Si se fac si clanuri, razboaie intre clanuri etc. Gen Travian, dar mai horror...

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Aha, deci asa:

Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Roxxy80
cred ca o sa ramanem ultimii pe aici la capitolul dintisori si par in cap .

Si noooooi!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

La par cred ca noi o sa fim codase...azi m-a intrebat un cumnat daca o tundem de e asa cheala... As vrea io sa am ce tunde...
Am facut praji cu caise...de fapt reteta de chec economic intinsa in tava si cu caise pe deasupra, ca nu am avut rabdare sa caut reteta de pandispan clasic. A iesit super!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

quote:

quote:

quote:

Filmulete

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Aha, deci asa:

Filmulete

aham! Dar e super, mai ales cand mai arzi cate un fraier si-l cureti de bani si se oftica! De parca n-ar fi un joculete...

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

quote:
Originally posted by Victo

eni, cum mai e Iulia la capitolul program de somn? ca al meu e tot asa..la 7 e stingerea, ca e frant.si eu sunt super obosita..si de sapt viit.incep si scoala de soferi..iar luni am de la 20-22..iti dai seama ce randament am eu la ora aia...

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

salutare

gand pe gand!!!! chiar ma gandeam sa te intreb cum mai e Stefanut cu programul....Iulia cam tot asa,ieri si azi a adormit numai la 8 pt ca a dormit un somnic de 30 min la 5.30-6pm.si tot asa o trezesc pt papa la 22.30-23.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

noi azi am fost la gratar( tata e pescar si a iesit cu cortul si am profitat si noi ca are cine sa faca gratarul) iar maruntzica mea a facut baita in piscina si ce i-a mai placut....si a dormit somnicul de la 17.30 in cort....maine mergem iarasi...

Mergi la inceput