Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ramonica, da asa este sunt 2 tipuri de pareri: sa dai ceai noaptea sau sa hranesti copilul cat are nevoie; sa ii dai sa manance la ore fixe sau sa ii dai la cerere. Eu m-am gandit cum mi-ar place mie. Pai daca m-as trezi noaptea rupta de foame in loc sa mananc un biscuite, ceva, mi s-ar interzice accesul la mancare si as avea voie numai apa, mi-ar conveni? La fel si cu mancatul la ore fixe.
Ma gandesc ca poate Vlad e si mai lungut, in plus cand o sa inceapa activitati gen mers de-a busilea sau mers in picioare o sa ia mai putin in greutate. Mie mi s-a recomandat doar sa nu ii dau cereale deocamdata, in rest copii alaptati nu au risc de obezitate, ca si eu ma ingrijorasem la un moment dat, dar in ultimele 2 luni nu a mai luat asa de mult in greutate. Imi cer scuze, nu stiu daca tu alaptezi sau ii dai bibe.
Dar desigur sfatul medicului e cel mai indicat de urmat, dar nici asa sa te invinovateasca pe tine in loc sa te invete ce sa faci.

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

multumesc de raspunsuri fetelor.acum sa va povestesc istoria noastra ca sa intelegeti de ce sunt nesigura,daca aveti rabdare.PAULA mea inca de la nastere a papat sanul foarte bine dupa care voma in jeturi tot.asta tot asa vreo luna jumate.am auzit toate variantele ca nu e laptele meu bun,ca are intoleranta la lactoza,ca mananca prea lacom si sa n-o las sa suga decat un minut-pauza iar un minut-pauza(va imaginati ce mi-am chinuit copilul)laptele normal curgea valuri sanii ma dureau de innebuneam si tot asa.toti medicii spuneau la fel:"doamna daca ia minimul in greutate nu e problema ii trece cand papa solid si merge in picioare".uite asa din necunostinta am chinuit copila pina pe la 3 luni cand minune:am reusit sa am si eu net.invat sa butonez si surpriza:caut dupa simptome si descopar ca are reflux esofagian.din nou fuguta la medic la cluj(medic fff bun,prof. universitar sef clinica etc).acelasi raspuns .eu ma supar rau si incep:domnul doctor dar nu se poate sa fie reflux ca uite ce am citit eu etc? mai si incepe o serie de ....ma face cu ou si cu otet ca"voi mamele astea moderne cu internetul care va ia mintile" etc.pana la urme raspunde:"da doamna este reflux dar are si o complicatie esofagita de reflux"dar nu mi-a spus cica sa nu ma impacientez ca oricum nu are ce face ca trece de la sine.imi venea sa-i dau cu ceva in cap.
ajung acasa iar searche pe net si descopar ca nu tre sa-i dau metoclopramid cum zic medicii ci un lapte anti reflux (care e tare scump 50 ron cutia)care efectiv e uluitor.acum pitulicea mea nu mai varsa gram e bine mersi din punctul asta de vedere.cu acidul sta mai rau ca-i vine pe esofag in sus si se stramba saraca...........dar nu mai mg la medici ca tot degeaba.
acum ca v-am impuiat capul cu povestile mele ziceti si voi cate mame nestiutoare si innapoiate ca mine( care nu am avut internet )sunt in tara asta care au nevoie de ajutor si toaca degeaba banii cu caruta prin spitale si sunt tot fara raspuns la problemele micutilor lor.
na ca am umplu pagina de una singura scuze daca v-am plicti

paula mica(26.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

draga cuscra...nu suntem la iarba verde...dar mi-am facut un somn de frymuseteeeee...pana la 12:30 (s-a trezit radu la 8:30..a mancat si s-a culcat pe la 9:30 si eu lafel)...Raducu s-a trezit si a stat cu tati...eu in schimb....ce bine a fost!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

La multi ani,Maria de Zeynat,Maria Alexandra,Irina,Petru Cristian

Poze Radu

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2722656370103303905kWLARl

pozitii comode de stat in carucior la plimbare

Poze Radu

Mergi la inceput

Fericito! Esti o rasfatata! Eu am aspirat, am spalat pe jos si am gatit. Supa-crema de legume, musaca si orez cu lapte si stafide. Nimic complicat dar s-a facut o caldura infernala

quote:
Originally posted by cristi07

draga cuscra...nu suntem la iarba verde...dar mi-am facut un somn de frymuseteeeee...pana la 12:30 (s-a trezit radu la 8:30..a mancat si s-a culcat pe la 9:30 si eu lafel)...Raducu s-a trezit si a stat cu tati...eu in schimb....ce bine a fost!

Poze Radu

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput

Eu ii pun centurile alea ca altfel as culege-o de cateva ori pe zi de pe jos

quote:

Poze Radu

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adra_bell

Eu ii pun centurile alea ca altfel as culege-o de cateva ori pe zi de pe jos
quote:

Poze Radu

Printesa
Citeste o poveste

cred ca e una din putinele dati cand nu i-am pus centurile...chiar radea Lixa de mine ca ii tin teorie cu centurile...si Radu o ia la blimbare...

ai fost vrednicuta azi...budinca de orez e pt oameni mari? ce ai pus in supa de legume?

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Salutare!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

salutare dragi mamici!
In primul rand multumim mult de urarile pt mami de 7 iunie si pt buburuz mic de 6 lunitze!
Eu recunosc ca am inceput sa va citesc tot mai rar...ca nu ma lasa bebe...trebuie sa fiu mereu cu ochii pe el. Ieri, de exp, tocmai ca venise si tati acasa am zis sa profit sa merg la bucatarie sa spal vasele si sa fac ceva de papa pt noi...vine si el o clipa...de fapt era pe drum spre bucatarie...si se aude un planset jalnic...cazuse din pat....noroc ca nu a patit nimik...!!
De papat papa chiar f bine, dim la 7-8 un laptic de 210 ml, apoi la 11-11,30 fructe in dif combinatii...un pic mai acrisoare daca se poate, la 14-15 piure de legume cu piept de pui, odata a papat si out, legume in numeroase combinatii, la 18 un iaurtel...de fapt 2 iaurtele simple, pe care le papa ca haplea..deschide gura laaaaarg de parca vrea sa manance si ambalajul..si pe la 22-23 un laptic tot de 210ml! Mai are si zile cand il apuca plansul la masa ,dar ii trece relativ repede si cu joaca!
E un pui fff vioi, a inceput sa stea si sg in fundulet, cam aplecat in fata si cu ochii de vultur ai lui mami asupra lui, chiuim de trezim toti vecinii dupa strada si experimentam dif sunete, inca nu sunt dintisori si nici semne de ei!
Multi pupici pt mamici si puiuti!

Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!

Mergi la inceput