Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

fetelor, am pus pozici noi la photo album...la semnatura.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Copii spun lucruri traznite

De ce circula singele in corp?
Sangele umbla prin corp, ca sa ii prinda pe microbi si sa ii
inece.(6 ani).

La ce folosesc sprancenele?
Sprancenele folosesc ca sa tina fruntea sus, sa nu-i vina fruntea pe ochi. (6 ani)

De ce ne spalam cu sapun?
Noi ne spalam, ca sa dam sapun in ochi la microbi. (5 ani)

Ce sunt amprentele?
Amprentele e cand punem mana pe o clanta si raman degetele acolo si le gaseste politia. (8 ani)

Ce este sufletul?
Suflet e cand iti pune mama prajituri pe farfurie si ii lasi prajituri si lu ala mic. (8 ani) Sufletul are o forma de inima. (8 ani)

Ce este tristetea?
Tristete inseamna cand un om vine la altul si bea mult. (7 ani)

De ce sa pun potcoave la cai?
La cal se pune potcoave, sa nu cada calul pe spate, atunci cand pune frana calul se intepeneste in potcoave. (9 ani)

Ce inseamna cuvantul "modern"?
Modern e cand vezi ceva frumos si e scump si n-ai bani. (7 ani)

Cum se face parfumul?
Parfumul se face din apa, dop si din parfum. (5 ani)

Cum se inteleg pasarile sau animalele intre ele, daca noi, oamenii, vorbim si de multe ori nu ne intelegem?
Pasarile sau animalele vin unele langa altele si vorbesc in soapta si noua ne spun numai "miau". (10 ani)

Ce este timpul?
Timpul este o vreme care trece tot timpul. (5 ani)

Ce sunt buruienile?
Buruienile sunt niste plante folositoare doar lor. (12 ani)

Ce este acela un secret?
Secretul este atunci cand nu trebuie sa stie militia. (6 ani)

Ce este zambetul?
A zambi inseamna sa razi parca in gandul tau. (8 ani)
A zambi este cand niste oameni rad cu gura inchisa, ca sa nu deranjeze oamenii de la bloc. (7 ani)

La ce foloseste steagul?
Steagul foloseste, ca atunci cand veneau turcii peste noi, ei nu stiau pe ce tara veneau si atunci noi le aratam steagul si dupa aia ei stiau.

Ce este acela un minister?
Minister inseamna, ca sa te duci acolo sa te razbuni. (9 ani)
Minister este o incapere mare unde se aduna toti ministrii ca sa faca sedinte pentru a imbunatati cartierul lor. (9 ani)

Ce este igiena?
Igiena este cand vin neamurile si vad ce curat e in casa. (7
ani)

Din ce se face sapunul?
Sapunul se face din mai multi clabuci, la un loc. (6 ani)

De ce isi fac oamenii cadouri?
Oamenii isi fac cadouri, ca sa nu fie nesimtiti. (7 ani)

De ce da dirijorul din maini, cu un bat, cand dirijeaza?
Dirijorul da din maini, ca sa arate ducerea sunetului. (11 ani)
Dirijorul are un bat in mana, ca e urat sa arate cu degetul, la ala care canta cu contrabasul ca sa vada cum merge simfonia. (10 ani)

De ce gaina nu zboara pe sus, ca celelalte pasari?
Gaina nu zboara pe sus ca celelalte pasari, pentru ca-i e frica sa nu scape oul, cand ii vine sa-l faca. (10 ani)

Catalina

12+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

Cristi-2003-eu am dpn pe 5 ianuarie,destul de aproape de revelion,dar nu imi fac probleme daca vrea sa isi faca aparitia atunci comoara noastra asta este si va avea o zi de nastere ca revelionul este la 12 noaptea pana dimineata iar ziua copilului daca se naste pe 1 o ti ziua nu?Deci tot va fii frumos.

11+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

deci sau 27-28 dec sau dupa 3 ianuarie. io in celelalte date nu ii dau voie sa iasa

11+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Scufita Rosie:
- Bunico, de ce ai ochi asa mari ?
- Bunico, de ce ai urechi asa mari ?
- Bunico, de ce ai dinti asa mari ?
Bunica:
- Hai gata, ca ma enervezi. Pune lupa aia pe masa si
cara-te!

Catalina

12+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by miereamara

Mai, in ceea ce priveste fumatul, eu m-am lasat f f usor. Nu mi-am inchipuit niciodata ca o sa pot. Cat sunt acasa, nu simt nevoia sa fumez, dar eram ieri in masina, oprita la un stop si a trecut unul cu o tigara aprinsa pe langa mine si a intrat fumul in masina. Va jur ca eram ca in desenele animate, adulmecam dupa omul ala si pt un moment am avut un moment de slabiciune....dar m-am imbarbatat cu fraza "Lasa ca mai ai 6 luni si poti sa fumezi din nou"!Oricum maine ma duc la o petrecere si o sa am fun, ca sunt o gramada de invitati care fumeaza, cred ca o sa ma tin dupa curu' fiecaruia si o sa-i adumec

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

tare de tot asta.Am ras la faza cu matza ta...acum cu fumatul..

Fetelor zau,stati pasnice,ca mai incolo vedeti voi sub de disputa...cu scutec,fara scutec,cu mancare borcanase,fara,cu alaptat exclusiv..si cu si cu.. cu vaccin,fara vaccin..si tot asa.Cine e demult pe forum si a mai citit stie despre ce vbesc..nu roxana?Pana la urma fiecare isi creste copilul cum doreste si cum crede mai bine,sunt convinsa ca fiecare doreste sa-i fie bine copilului
pupam burticile.

POZE
my baby
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

vreti sa ziceti ca copilul meu va plange si va face urat si ca nu va sta cuminte pana ce creste? vai, dragelor, acum sincer, abia acum m-a lovit si pe mine ideea ca va trebui sa am grija de un nou nascut. Scuze, stiu ca suna ciudat, dar deocamdata nu imi pot inchipui viata (plina de scutece, si nopti nedormite

12+ (mai e muuult pana la 40)

Mergi la inceput

Alte perle...de cultura (sper ca nu vi le-am mai postat)

La sesizarea lui Hamlet, un control inopinat a constatat ca e ceva putred in Danemarca.

> Lapusneanu s-a tinut de cuvant cand a zis 'De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu!' dovada ca azi cel mai
intilnit nume este Popescu.

Zoe si Tipatescu se iubeau pe la spate.
>
> Imparatul avea o gradina si in fund un mar.
>
> Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.
>
> Eminescu se indeparteaza pentru a lumina dorintele celei moarte.
>
> Este bine sa mai si citesti, decat sa tai frunza la caini degeaba.
>
> Liviu Rebreanu cand a scris romanul era putin trotilat.
>
> Cristofel Columb a plecat in America unde s-a insurat cu o bastinoasa.
> >
> In cunoscuta balada Miorita, sunt descrise cateva > intamplari in care sunt implicate doi criminali, o oaie turnatoare, si
un cioban ce socheaza prin prostia lui.
>
> Toma Alimos era viteaz pt. ca cu o mana conducea calul, cu o mana isi tinea matele si cu o mana se batea cu Manea.

> Capitala SUA este Casa Alba.

Catalina

12+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

fetele, acuma vreau sa va rog ceva serios pt mine

joi fac minunatele 12 saptamani - adica cred ca sarcina nu mi-ar mai fi in pericol din cauza unor nervi puternici

si vreau ca din ziua aceea sa ma las de tot de fumat

dar o sa am nevoie de ajutor

11+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

miereamara am vazut pozele. Tare scumpa e Tzitzi a ta. Cat despre tine, same comment ca data trecuta - esti foarte, foarte frumusica si fotogenica pe deasupra.

Eu plec acasica asa ca va pe toate si va urez weekend placut. Pentru michelle: cat mai putine greturi!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 9+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Cristi bine ca ne-ai spus, eu personal voi pregati , deci tot arsenalul sa te iau de urechi cum simt miros de

12+ (mai e muuult pana la 40)

Mergi la inceput