Primele miscari

Primele miscari | Autor: vali79

Link direct la acest mesaj

Salutare,

Sunt insarcinata in 19 sapt. Primele miscari le-am simtit la exact 18 sapt. Primele 5 zile simnteam aceste miscari destul de des, insa de vreo 3 zile nu le mai simt.E cazul sa ma ingrijorez?

Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

VALY79 , in primul rand felicitari sa ai o sarcina usoara , o nastere si mai usoara si un bebelus sanatos si mancacios. Nu este cazul sa te alarmezi la inceput il simti mai rara, poate chiar si la cateva zile, eu abia dupa 27 saptamani am inceput sa il simt miscand in fiecare zi

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita30+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Stai linistita ca pana la 27-28 de sapt exista multe zile in care nu-l vei simti pe bb miscand pt ca nu are putere sa loveasca atat de puternic incat sa-l simti de fiecare data.

Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Octavia75 spune:

Buna fetelor,

Noi suntem o burtica de 22 saptamani, iar primele miscari le-am simttit exact in urma cu 4 saptamani. In primele 4 zile le-am simtit indeosebi seara, stand intinsa in pat, si erau asa ca niste balonase de spun care se sparg. Mi se parea atat de ciudat si de minunat in acelasi timp, ca imi ma trezeam zambind, iar in momentul urmator imi veneau lacrimi in ochi, de emotie (bineinteles ca si lui tati). In urma cu vreo 2 zile, si eu m-am alarmat un pic (fiind novice in ale burticilor), ca nu am simtit nici o activitate, dar m-a linistit nenea doctoru, spunandu-mi ca e ok, se mai odihneste si bebele, nu e activ chiar tot timpul.
Acuma facem tumbe si kickboxing pe toata durata zilei, dar tot seara suntem mai zglobii.
Pai cam atat despre noi, pina acuma.
Tuturor burticilor multa sanatate, voie buna si sarcina usoara.

Cu drag,
Octavia75, 22+

bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Octavia75 spune:

Tecky sa ai o nastere usoara!!

Octavia75 22+

bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Depinde mult si de pozitia placentei cat de tare il simti pe bebe. Daca placenta este anterioara se amortizeaza mult din miscarile lui bb si il simti mai putin si mai incet.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput