Juniori de iunie-iulie 2003 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
Magdone spune:
La multi ani proaspetilor sarbatoriti, cum zicea Maadi mai devreme, sa cresteti mari si voinici.
Gabi, ti-am vazut pozele, ce fain v-ati distrat, cate ore stateai cu aia mica pe plaja?
Cornelia, vazut si tie poze si de la party cu piratii, super frumoase.
si noi o sa facem ziua lui Razvan saptamana viitoare, in curte la noi, nu mai mergem nicaieri, sper doar sa nu ploua.
Oare o sa moara subiectul nostru, ca vad ca f putine fete mai scriu, pe unde a disparut toata lumea, chiar asa nimeni nu mai are chef de scris?
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
gabitz78 spune:
magdone - stateam pe plaja de la 8 la 11, cu eliza aproape tot timpul la umbra.
si noi facem un party la un loc de joaca duminica.sa vedem cum o fi.
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Maadi spune:
"La multi ani!" celor mai recenti sarbatoriti!
Gabitz78 - Super frumoase pozele. De puiutii tai nu mai zic, sunt dulci foc. Ati tras o balaceala pe cinste. Ati venit bronzati? Pupici.
Si noi abia asteptam sa plecam la mare, dar mai avem cam 1 luna.
Un we minunat sa aveti!
Maadi si Calin (19.07.2003)
madic spune:
Si eu, si eu , neata fetelor,
LA MULTI ANI pentru David, Tudor, Teodora, Alexandra, Iulia si in avans lui Stefan - sa creasca mari si sa le lase pe mamicile lor macar sa ne povesteasca cum a fost la petreceri.
Gabi - bine v-ati intors din concediu. Unde ati fost de data asta?
Magdone - nu ne moare subiectu', macar ca-i mai facem respiratie artificiala cateodata, supravietuieste el .
Eu mi-am intrat in ritm repede, dac-o mai tin tot asa si saptamana viitoare, am si uitat c-am fost in concediu...
Am reusit sa pun si eu cateva poze in album, le vedeti aici.
In rest, copilu e inca la mama, diseara ne ducem la Ploiesti, maine o serbam pe sora-mea care a facut 40 de ani si si-a luat licenta cu 10 si pe nepoata care a intrat la clasa de arhitectura (clasa a 9a), asa ca se anunta un w-e placut (cel putin asa sper ).
Mariuca mai ramane o saptamana la socrii, apoi o aduc acasa ca se apropie ziua ei si trebuie s-o serbam. Anul asta noi facem la Mc'D, desi eu nu sint foarte incantata.
Macar dupa ce-i terminam de sarbatorit pe copii punem si noi de-o intalnire? Cea de la terasa de vara trecuta a fost super...
V-am pupat.
Madi si Mariuca
gabitz78 spune:
madic - am fost tot in bulgaria, la obzor.frumusel, dar e loc si de mai bine...carcotasa de mine!
stef e din ce in ce mai obraznic si marait.eliza e o dulceata.n-am noutati deosebite.
pupici dulci.ma duc sa rezolv cu petrecerea lui stefi.
eu abia astept sa ne vedem....
gabitz78 spune:
poze...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/stefi%205%20ani/
Kehleyr spune:
Buna fetelor,
Eu sunt pe aici, nu mai avem concediu decat in septembrie. Am fost la munte sambata si duminica, a fost o vreme superba. Le-am cumparat fetelor trambulina de sarit si a fost atractia zilei :). Faceau coada sa intre. Stefania deja plange cand trebuie sa ne intoarcem la Bucuresti si o inteleg - acolo are curte, tobogan, mini-piscina si acum si trambulina, asa ca toata ziua sta pe afara si se joaca...
Sofia adora apa, cum se trezea dimineata sau dupa somnul de pranz ma lua de mana - "pis'ina, pis'ina" si nu o mai scoteai de acolo. Au cules amandoua zmeura direct din tufa, le place mult de tot... Venisera niste prieteni in vizita cu un catzel simpatic, un golden retriever foarte iubitor si afectuos. Sofia nu e obisnuita cu cainii (spre deosebire de Stefania care a copilarit cu Clara) si la inceput se temea de ea, pentru ca era destul de mare, dar dupa ce s-a convins ca nu ii face nimic statea numai de coada ei (la propriu), "Molly, Molly", o si striga...
Noi (adultii :-) ) am fost si la un concert rock vineri seara, si am plecat spre munte la 12 noaptea, imediat dupa... parca ma simt si eu ca mai exista viata dupa copii in momente din astea :-).
Va pup, aveti grija de voi.
PS. Daca vreti sa vedeti cateva poze din Norvegia (alea cu mai mult soare :-) ) puteti www.dreamstime.com/temp_upload/norvegia/index.htm" target="_blank">aici.
Who is the more foolish? The Fool, or the Fool who follows him?
nma spune:
La multi ani tuturor copilasilor care si-au serbati ziua de nastere!
Dana superbe pozele!
Gabi mi-a placut mult tortul lui Stefan. Mi-ar placea sa-i fac si lui Alex ceva asemanator.
Nu am reusit sa gasesc subiectul decat in arhiva mea. Nu stiu la ce pagina era.
Nico, mami de Andra si Alex
anamaria spune:
salutare fetelor!
noi ne-am intors ieri de la mare. bogdan a stat efectiv numai in apa, s-a balacit pe cinste. tudor mai iesea din cand in cand pe mal, pt ca ii era frig - de altfel, tremura la greu...
am fost in mamaia si cred ca e ultima data cand facem aceasta alegere! eu n-am fost niciodata 'fan' mamaia, nu pot sa zic clar de ce nu-mi place, dar nu ma simt bine acolo. am zis sa mai fac o incercare, dar asta n-a facut decat sa-mi confirme convingerea
de data asta m-a deranjat in primul rand atitudinea, erau toti balzati si scarbiti... am avut bilete la un hotel de 3*, cu tot cu mese (bonuri). totusi, chelnerii erau atat de prost crescuti ca nu am vazut un zambet pe fata vreunuia, daca ii multumeai pt ceva se faceau ca nu aud
am avut si ceva 'aventuri', pt ca ne-am trezit ca bogdan a facut o alergie urata pe piele, cred ca de la soare; facea niste bube/ basicutze rosii. in prima zi am ajuns pe plaja dupa ora 16, i-am dat cu crema, s-au balacit vreo 2 ore si spre seara era plin de bube pe umeri si spate. s-a linistit dupa ce i-am dat claritine si crema de dupa plaja...
a doua zi am stat doar pana pe la 11 la plaja, si i-au aparut din nou, de data asta si pe burtica, peste tot pe unde-l vazuse soarele.
taica-sau intrase in priza, la un moment dat a zis ca plecam acasa... in ziua urmatoare n-a fost vreme prea buna asa ca am fost la delfinariu, unde am spart o gramada de bani pt mai nimic - ma rog, copiilor le-a placut 'spectacolul' cu 1 delfin si 1 leu de mare... dar sincer nu face banii! dupa vizita la delafinariu copiii mei si-au schimbat numele: tudor a devenit 'marc' (delfinul) si bogdan 'john' (leul de mare)
una peste alta, a fost o vacanta reusita mai ales pentru ca au mai crescut si se vede, au fost cuminti si destul de intelegatori - sa nu credeti ca nu au facut si pozne, dar acceptabile
de mancat au maincat bine, mai ales bogdan care a fost practic la intrecere cu taica-sau...
tudor se mentine pe linia de incapatzanare crasa din care nu iese de vreun an, asa: aproape in tot concediul nu s-a imbracat decat cu 1 pantalon si 2 tricouri care ii placeau lui, restul nu le accepta si pace sper sa devina mai docil, desi in felul asta facem economie, ca nu-i trebuie decat un set de haine (va fi o problema la spalat... )
azi am avut program administrativ () si de maine vreau sa ma apuc cu bogdan de lectii, cata vreme mai sunt in concediu; sper sa reusim sa facem cat de multe, pt ca soacra-mea nu va putea sa lucreze cu el cata vreme e si tudor prin zona...
in plus, vreau sa-i inscriu la lectii de innot, chiar si zilnice - asa ar face ceva miscare, lor oricum le place balaceala, si sper sa si invete sa innoate (bogdan pare sa fi deprins deja stilul 'cainesc' )
va pup
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!