Juniori de iunie-iulie 2003 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Neatza la mine!

Gabi, da ca ce chestie l-ai dus la psiholog pe Stefi? Oricum felicitari! Nu stiu ce sa zic cu scoala dar daca el e asa avansat si s-ar plictisi acasa sau la gradi merge sa-l dai la scoala.

Anamaria, ti-am vazut pozele, sa-ti traiasca frumosii!

Voi ati mers cu copiii la dentist? Eu l-am intrebat pe doctorul meu si a zis ca sa mergem asa doar ca sa se obisnuiasca cu ideea ca sa-i numere dintii, etc..

In rest pe aici a venit toamna ploua si iar ploua, inca nu e f frig, dar lumea nu se lasa, tot in slapi, la fel si eu

Pupici

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

magda - l-am dus pentru ca multa lume imi spunea ca mic pentru scoala la 6 ani....si am vrut sa ma conving daca e asa sau nu.am gasit invatatoare foarte buna si nu vroiam s-o pierd.cam astea ar fi fost motivele.
madic - bineinteles ca fiecare isi ia deciziile cum vrea.eu acum sunt mai hotarata ca niciodata.si eu tot la 6 ani am fost la scoala si aveam colegi mai mari, dar n-am avut complexe...ba dimpotriva!ma simteam bine ca sunt mai tanara!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Gabi

Sa inteleg ca de la toamna ne scindam in grupul scolarilor si cel al 'gradinarilor'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madic

Gabi

Sa inteleg ca de la toamna ne scindam in grupul scolarilor si cel al 'gradinarilor'?

ca sa vezi ce repede trece timpul....

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salutare dragi mamici,

In materie de scoala la 6 sau la 7 ani si eu cred ca depinde de copil si e benefic faptul ca poti alege. Unii copii sunt gata la 6 ani altii nu sunt inca pregatiti. Eu am fost la 6 ani si mi-a placut. Probabil ca m-as fii plictisit de moarte daca mergeam un an mai tarziu. Pe de alta parte diferenta s-a vazut pe la varsta la care toate colegele mele se uitau dupa baieti in timp ce eu jucam fotbal cu ei pe maidan.
Aici nu poti sa incepi scoala la alta varsta si cand am voluntariat la scoala am vazut cat de bine le-ar fii prins unora sa stea un an acasa. Unul dintre copii chiar a trebuit sa repete clasa I-a si sunt sigura ca asta o sa-l marcheze multa vreme.

Am fost ieri la intalnire cu invatatoarea lui Matei. E impresionant sa vezi ce de culori si feluri de parinti s-au strans. Un tata a intrebat daca o sa aiba teme si cele trei invatatoare s-au uitat una la alta si au spus ca ele nu cred in filozofia asta si ca temele nu ajuta, daca le citim si ne jucam impreuna e mai mult decat destul. Iuhuuu, cartile pe foc - hai cu toti la joc. Eu recunosc ca, desi in teorie, nici eu "nu cred in filozofia asta", din cand in cand ma loveste invatatura primita si intru in panica - ce o sa stie copiii astia cand termina scoala daca nu fac nici un fel de teme. Probabil ca in cativa ani o sa mi se para revoltator sa ai de lucru acasa, si tocmai cand m-am adaptat, Ana o sa treaca in "junior-high" (clasa a7a) si o sa aiba teme si o sa o iau de la capat cu adaptatul.

Magda, nici noi nu am fost la dentist si cica ar fii trebuit. Tot incerc sa imi fac curaj, dar eu iubind dentistul ca apa in pantofi, mi-e greu sa ma hotarasc. Mai trebuie sa-i duc si la verificat ochii, dar uit mereu. Apropo de scoala franceza, un tip de la colega mea (valabil aici cel putin): in timp ce ei fac cititul-scrisul in franceza, raman in urma in engleza asa ca trebuie lucrat cu ei acasa.

Sedinta ma cheamaaaaaaa
pe curand,
madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Madishor, stiuuu asta si m-am gandit normal ca o sa piarda, am intrebat si la scoala si au zis ca da intr-adevar trebuie lucrat putin cu ei acasa. Eu o sa vad si cum se adapteaza Razvan la franceza si ce-o sa-mi mai zica si invatatoarea cand m-oi duce sa dau ochii cu ea si mai vedem.
da si eu trebuie sa merg la control la ochi cu el neaparat.

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

sa avem un nou an gradinicios si/sau scolar muuult mai bun decat cel care a fost!

tudor s-a trezit un pic mofturos si nu s-a lasat pana cand nu i-a promis taica-sau ca il ia la 12 de la gradi

am fost cu bogdan la scoala, la deschiderea anului - si m-am plictisit ingrozitor, ca atare incep sa fiu destul de hotarata ca anul viitor va fi destul de mare ca sa nu il mai insotesc la acest evniment

cat despre scoala lui tudor, daca nu cumva se da legea aia cu scolarizarea de la 6 ani eu il dau la 7 ani, ca are toata viata inainte de inavatatura si munca, dar la vremea gradinitei nu se va mai intoarce!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Salutare fetelor,

Ne-am intors si noi ieri din Antalya si am avut un soc termic la cele 11 grade de pe aeroport , noi veniti de la 30. Ce sa zic, a fost bine, nu regret deloc ca ne-am dus acum in septembrie, a fost cald dar suportabil, iar apa era de-a dreptul ciorba. Un pic prea scurta insa vacanta, data viitoare clar ne luam minim 10 zile.

Stefania a fost senzationala cu inotul, acum ca o fi cine stie ce campioana, dar nu are absolut nici o frica, inota cu aripioarele si cu ochelarii, sarea in apa, se dadea pe cele mai mari tobogane, nu vroia sa stea decat in apa.

Sofia in schimb cred ca a ramas marcata de cazatura in iazul cu pesti de la munte, pentru ca primele 5 zile nu intra in apa nici macar cu varfurile degetelor de la picioare, tot zicea "f'ica, f'ica" (frica), asa ca stateam in apa cu maimuta de gat in permanenta, pentru ca nici macar in colac nu voia. Si-a dat si ea drumul dar abia in ultima zi, dupa ce a vazut ca nu se ineaca si nu cade, si atunci se plimba cu colacul superfericita in toata marea si in toata piscina.

Altfel, bine, dar obositor cu doi copii (parintii stiu de ce ), pentru ca fiecare dintre noi avea in permanenta un copil in grija, si nu ne trageam sufletul decat cu randul in timpul somnului lor de pranz, cand ieseam cate unul singur la piscina...

Nu regret deloc ca am ales pentru a doua oara Antalya ca destinatie, totul a fost foarte bine, hotelul super, piscinele senzationale (erau vreo 3 mari + cele de copii + cele cu tobogane...), mancarea mult mai buna ca data trecuta (nu m-am suit pe cantar, nu am curaj dupa cate baclavale am bagat in mine ).

Fetele s-au intors cu nasurile un pic curgatoare, pe Stefania a durut-o un pic urechea, Sofia a plecat stricata la burta si s-a intors aproape la fel (era greu sa o tin la regim pentru ca cerea in permanenta "pepepene" ), dar per total nu am avut nici o surpriza neplacuta majora...

Eu am amanat gradinita cu o saptamana datorita racelii si ca sa o si las sa isi mai traga sufletul dupa vacanta, care a fost taaare obositoare si pentru ele . Azi o duc si la stomatolog sa vad ce imi zice de ultimul dinte cazut...

Va pup, sa ne auzim cu bine.

What if this is as good as it gets?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Succes tuturor in noul an scolar !

Am revenit si noi, dar inca suntem in recuperari. CUm ajuns, direct la gradi.

Concediul a fost frumos, exceptand crizele copiilor. Am ajuns la concluzia ca sunt cei mai obraznici de pe continent, dar asta e, sunt ai nostri. Iar drumul ne-a extenuat pe toti.

La dus ne-am oprit doua zile si in Luxemburg si am fost la "balci" si intr-un parc - gradina zoologica f. frumoase.

Disneyland-ul e intr-adevar magic. Si cel mai incantat a fost Stefan. Chiar nu ma asteptam. Intai s-a speriat un pic de personaje, dar dupa ce s-a convins singur ca sunt "adevarate" a fost cel mai fericit. Fraiera de mine, ii spuneam ca sunt oameni mascati(ca asa functiona la Maria), incercand sa rup magia. Dar nu... el a fost in entuziasmat ca a dansat cu Pluto, Minnie etc. La Tigrila si Aiurel era in extaz.

Poze aici:http://picasaweb.google.ro/cornelianis/2008SeptembrieLuxemburg#
http://picasaweb.google.ro/cornelianis/2008SeptembrieDisneyland#
http://picasaweb.google.ro/cornelianis/2008SeptembrieSealife#

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

desi noi am revenit din concediu mai de multisor, dinainte de 1 septembrie, abia acum mi-am facut putin timp sa arunc un ochi pe aici si sa va dau un salut rapid.

in mare parte as putea da copy-paste mesajului Danei: greu cu 2 plozi in concediu, noroc ca Fred doarme mult ziua (2 reprize de vreo 4 ore in total) si maninca orice-i da de nas, Luca a stat numai in apa, cu aripioare, labe si pluta, e mare si obraznic si intr-o perioada de "eu si tati sintem contra" (conta mea, evident ). Din pacate, spre deosebire de Dana, eu n-am ales Turcia, ci Grecia - Vourvourou, unde a fost cam prea liniste ptr gustul meu, nu tu un supermarket, nu tu magazin cu produse grecesti, nu tu terase pe faleza - noroc cu vizita la Salonic unde ne-am mai dezmortit ochii si portofelele . Fred a plecat stricat proaspat la burtica, si a tirit boala dupa el inca vreo saptamina dupa ce ne-am intors, dar a supravietuit ok concediului ptr ca el maninca bucuros orice , inclusiv orez cu pui si morcov

acum sintem bine, am reinceput gradinita, eu muncesc din greu la job, poate mai puneti de-o intilnire ca as veni si eu

pup u,
Andra

Mergi la inceput