Azoospermie - cap 20 -

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

MikisorsiEvanescente multumesc m-ati mai linistit,chir nu stiam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mikishor: de ce zici ca nu merg luate impreuna? Chestia aia contine multe proteine(fiind facuta din organe de bou/porc),iar noua ne daduse dr.Soare Miopeptidul tocmai pentru ca era facut din inima de vitel si continea extrem de multe proteine.Iar Maca contine plante,deci nu e de origine animala,cum e chestia aia.Eu nu vad nici un incovenient.Combina carne cu legume...hihihi

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Off topic. Ma uitam marti la Grey's Anatomy si era o fata mandra, doctor ginecolog care voia bebe prin FIV cu donator. Ce sa vezi! Best friend-a ei ii zice "imi pare rau dar ai FSH-ul f mare, draga mea esti infertila".
Aaaaa...deci asta e o chestie care se intampla si la case mai mari.
Nu stiu de ce la noi e un subiect tabu, astia fac filme cu d-astea si noi nu vorbim nici cu prieteni apropiati subiectul. Suntem f inapoiati sau ce?
ca aici chiar pot sa dezbat subiectul, in alta parte nu prea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

ella problema la noi e la mentalitatea celor din jur
chiar daca mie nu imi pasa de gura lumii, sunt o rebela de felul meu, dar daca as reusi sa obtin bebe in urma iAD, i-as face mult rau lui daca s-ar stii, in primul rand la noi este alta mentalitate, oamenii te arata cu degetul si pt ceea ce faci bine, sunt invidiosi, e o chestie hai sa vedem cum putem sa ii omoram capra vevinului, si am vz si pe soacramea cum nustiu daca din rautate sau prostie de fiecare data cand o vede pe nepotica din partea fetei care s-a despartit si recasatorit ii scoate ochii mititicii ca seamana cu tasu ala isteric si nu cu noul tata, consider ca desi are numai 5 ani o sa ii ramana in minte ac cuv si o sa o framante pe viitor, asa ca daca ea ca mama a fetei/bunica face asta ce sa te astepti la altii, a si mai e ceva in strainatate si mai ales in state lumea nu socializeaza si nu se baga asa in seama cu oricine, vecine bla bla, sunt mult mai reci si distanti, asa ca si daca se aude ca cutarescu a facut cutare lucru nu ii priveste asa personal, nu au treaba cu omul ala, pe cand la mine vecina de la parter tr sa stie la ce ora am parcat masina, de ce cu fata si nu cu spatele, etc. iar rudele celor din strainatate sunt imprastiate in tot statul se vad rar ei nu tin legatura si nu sunt asa uniti ca noi, eu ii vad mai mult ca pe niste vrabii, gata te-ai facut mare zbori din cuib si esti pe contul tau nu mai esti reaponsabilitatea mea nu ma mai priveste
au si ei avantaje si dezavantaje
scuze ca m-am intins dar simteam ca tr sa spun asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Monty ai dreptate, tocmai de aceea cred ca ne simtim libere sa vorbim aici , sub protectia anonimatului, decat cu prietenii sau cu familia.
Ce liniste e aici...ati plecat toate la mare, la soare?
Apropo...mai stiti ceva de Pisix?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Fetelor sunt de acord cu voi vis-a-vis de optiunea de alege un donator. Lumea in general nu intelege, am intalnit oameni, colegi, cunostinte, etc care ne intreaba " voi cand?" de parca noi nu vrem. Si daca lasi sa se inteleaga ca ne straduim, ma intreaba dar de ce nu urmez tratamente, de ce nu ma duc la nu stiu care dr pe care au auzit ei ca e bun, adica nici prin cap nu le trece ca e de la sot. Adevarul il stiu putini adica parintii si foarte putini prieteni si sincer de multe ori imi pare rau ca stiu si ei, pentru ca nu ne-au inteles si simt eu ca nu sunt de acord chiar daca nu o spun.
In alta ordine de idei, noi maine dimineata plecam spre Sibiu, luni avem prima intalnire cu dr. Chicea si marti seara va povestesc cum a fost.

Va cu drag pe toate

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Buna fetelor,

Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca v-ati confruntat cu asemenea probleme.

Sotul meu a facut 2 spermograme in decurs de 2 luni prima in 15.MAI si a 2-a in 14.IULIE, al carui rezultat este diferit. Intre timp a luat ceva antibiotic pt ca la spermocultura ia iesit stafilococul auriu; nimic altceva nu a luat.

Ultima spermograma care a facut-o arata astfel (din 14 IULIE )

Mobilitate la 1h: 23,5% din care 17,7% in mob. progresiva
(Val. normale: 50% sperm. mobili la 1 h)

Nr. spermatozoizi/ejaculat: 479,7 milioane
(Val. normale: >40 mil)

Nr. spermatozoizi functionali/ejaculat: 9 milioane
(Val.normale;>14 mil)

Viteza medie; 10 micrometri/sec
(Val.normale: > 5 micrometri/sec)

Nr.spermatozoizi/ml: 106,6 milioane
(Val. normale: > 20 milioane)

Nr.spermatozoizi cu mobilitate progresiva/ml: 18,9 milioane
(Valori normale: >10 milioane/ml)

Nr. spermatozoizi functionali/ml: 2 milioane
(VAl. normale: >7 milioane/ml )

Spermatozoizi cu morfologie normala: 29%
(Valori normale: > 15%)

CONCLUZIE: ASTENOZOOSPERMIE

Ambele spermograme le-a facut la Bioclinica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Continuare.....

Spermograma din 15 Mai 2008 arata astfel:

Vascozitate: crescuta

- lichefiere obtinuta dupa 4ore prin metode mecanice

Mobilitate:

La 1 h: 60% mobili dintre care 50% cu mobilitate normala progresiva

Numaratoare:

spermatozoizi: 28mil/ml (VN: > 20 mil)
Leucocite: 0.1 mil/ml (VN; <0.5 mil/ml)
Celule rotunde : rare

Spermocitograma:
frecvente hematii

FORME ATIPICE: 50%
FORME TPICE: 50%

CONCLUZIE:

HEMOSPERMIE
NORMOZOOSPERMIE

Si-a facut spermocultura si i-a iesit stafilococul auriu, care se pare ca a fost cauza lichefierii greu obtinute la 4 ore.

Acum nu mai are acest stafilococ, dar diagnosticul este altul.

Am observat ca si prezentarea celor doua spermograme sunt diferite si sunt facute si de biologi diferiti.

Vreau sa va spun ca am stat de vorba cu o persoana care lucreaza la laborator (mama unui amic carelucreaza de 30 ani) si a spus ca uneori analizele nu sunt concludente pt ca se incurca. Va dati seama !?

Urmeaza sa mergem la urolog sa vedem ce zice!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nusy imi cer scuze ca-ti raspuns asa de tarziu, am avut ceva pb care m-au impiedicat sa deschid netul. Ti-am zis ca nu merg pt ca am vazut ca produsul acela are actiune hormonala f intensa plus ca are si remedii homeopate. Maca este reglator hormonal si dc o combini cu alte chestii hormonale nu-si mai face efectul cum tb. Eu pot sa-ti zic ca at cand am luat maca simpla si-a facut efectul cum tb dar cand am amestecat-o cu vitex sau zmeur nu a mai lucrat cum tb. Asta e concluzia mea.
Bytzi fii linistita ca nu ai FSH f mare. Au fost fete cu FSH mult mai mare care au facut FIV si acum au bb-i.
Iuca succes pe drumul cel nou. Sa vii cu vesti bune.

Am citit acum cateva zile la cap din urma istoria lui Pisik06 si am fost tare impresionata. Cand o sa am timp am sa fac o retrospectiva si o sa o rog pe Iuca sa dea apoi link cu ea pe prima pagina. O sa fie o poveste de succes lacrimogena asa cum ii plac lui Pisix

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Mikishor minus 4 kg.

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput