Dulceturi si papanasi de sept-oct (160)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna seara fetele
nu de mult am ajuns acasa dupa o tura de shoppingareala si scarbici,m-am apucat sa fac iar un tort dar nu stiu de o sa iasa ceva
fata doarme dupa ce a halit bine si i-a ametit de cap pe mami si tati,cred ca se pregateste dintzulinu` nr 2,de asta e asa maraita,nu o doare,dar e ea asa nelinistita,nu e in apele ei,numai la mine in brate a stat de cand a venit dupa mine cu taicasau` mor de dorul ei cand nu o vad dar nu mai e mult si o sa stau numai cu ea,deja simte si stie cand o las si plec,e rau :(((

va tzuc,sa aveti o noapte linistita!

pozici

danielle de Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Nu am apucat sa citesc inca nimic. Azi am avut zi plina. Fost la spectacolul Winnie the Pooh la Polivalenta (mare mare nemultumire, va povestesc eu!), apoi piscina la greu. Papa, somn si iar pisicina. Abia acum am terminat de strans, spalat si imbaiat copii.

La Andrei 2 premiere:

- prima data in piscina, cu colacel din cel cu gauri pentru picioare. Nu s-a speriat deloc, i-a placut dar nu era perfect relaxat,

- prima data cand a urcat toate treptele pana la etaj. Incredibil. L-am lasat sa vad daca poate si a putut. Pe genunchi combinat cu ridicare in picioare.

In rest Alex era sa ma innece azi in piscina. Tati a carat-o in spate pe acolo, si la un moment dat s-a aruncat pe mine si m-a strans de gat si ma impingea in jos. Am tipat sa o ia tati de cred ca am speriat tot complexul. Alex era cu colac evident, in piscina adanca. Cu colac inoata chiar foarte bine si sare in piscina fara probleme. Sa vedem de luni la bazin.

Bag repede un ochi si pe forum pana apare tati de la baie. Daca nu mai apuc sa postez, va doresc noapte buna si o duminica placuta!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Woooooow, Alina, ce merge scumpica de Olivia! Felicitari si Cand te gandesti ca acum cateva luni te temeai ca e in urma.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Emma, ce mamica zambitoare si ca flacau scump!

Ana, daca te consoleaza, exact asa patesc si eu la cumparaturi. Uneori trebuie sa mai arunc din ce este ca sa incapa cele noi.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna.
alina - wow, ce plimbareata mica...ce bine merge....ai cu ce te lauda!pupici dulci matzei!
va doresc si eu o noapte buna si linistita.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am venit si noi de afara, am fost in parc si ne-am dat in spectacol, dupa ce a urlat ca nu vrea in carut, a mers de manuta aproape 300m dupa care m-a impins si a facut cativa pasi singur si s-a asezat jos si cu asta a terminat, nu a mai vrut neam sa se ridice. Era obosit cred, oricum nu a mai mers singur, deci avem 2 incercari la activ, cine stie poate o prindem pe Olivia curand.

Eu sunt obosita, am facut curat, gatit, calcat si am facut dulceata de caise.....a iesit super buna.

Roxana, felicitam voinicul Andrei, vezi usor usor ''ne arata cine e seful''

noapte buna

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Din codri pe plai la vale,
Venea un voinic calare,
N-avea nici o suparare,
Falnic si viteaz fecior,
Craiul mându al muntilor,
Si al mamei puisor.

Sus, sus, sus, la munte, sus,
Pe Ceahlau ai mei m-au dus
Numai somnul m-a rapus

La mai multe lunitze ! sarbatoritilor de azi :
frumoasa Runa de Lia_B
sportivul Andrei de Emma
brunetica Alexandra de a_alinta
voinicul Mihai de ceamica
dulcetzica Giulia de cristina85ss

Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, pusi pe nazbatii si curiosi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Buna seara si de la noi !

Nu vreau sa-mi puneti absente, insa nu prea reusesc sa mai postez, domnisoara Mishunel ma tine ocupata toata ziua, seara se culca destul de tarziu, de obicei dupa ora 22 ( de exemplu azi am rapus-o la ora 23 abia ), Si atunci abia mai am timp sa citesc ce ati scris in cursul zilei si sa mai compun cate ceva pentru sarbatoriti.
Am vazut zilele acestea numai poze superbe, nu as vrea sa uit pe nimeni, dar nu garantez la ora asta ca-mi amintesc de toti : minunata Erika si superba ei mamica, delicata Daria, frumosul Cristi pe malul marii. Am ras de n-am mai putut la poza cu bara
Cred ca de-aia radea si Eliza in clipul pe care ni l-a aratat gabitz , prea radea ea cu pofta...
Despre Olivia ce sa mai zic... m-a lasat masca, merge foarte bine ! Cred ca ea e prima din gashca. Si, asa cum zicea si Rox, imi amintesc si eu ca Alina era ingrijorata de eventuale probleme ale Oliviei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by luy

Din codri pe plai la vale,
Venea un voinic calare,
N-avea nici o suparare,
Falnic si viteaz fecior,
Craiul mându al muntilor,
Si al mamei puisor.

Pe Ceahlau ai mei m-au dus
Numai somnul m-a rapus

La mai multe lunitze ! sarbatoritilor de azi :
frumoasa Runa de Lia_B
sportivul Andrei de Emma
brunetica Alexandra de a_alinta
voinicul Mihai de ceamica
dulcetzica Giulia de cristina85ss

Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, pusi pe nazbatii si curiosi !

Multumimmmmmmmmmmm! Esti o dulce Luy!

Multumim fetelor! Sunteti tare dragutze!

emma

Mergi la inceput

Sarbatoritul Andrei vad ca s-a distrat la munte alaturi de frumoasa lui mamica... Pustoaico, ia sa ma mai uit o data cati ani ai... Parca ai fi in liceu, asa arati
Mi-o amintesc si pe rasfatzata Ebonee dupa un tratament special aplicat de tati . Auzi, Dani, da' tati era si eu "pestritz" ?
De Yanis ce sa mai zic... N-o sa mai comentez pozele lui frumoase ( i-am trimis pozele de la intalnire Annisiei, daca vreti sa le vedeti acu' puteti sa i le cereti ). Doar o sa va zic ca imi place la nebunie de el. Annisio, mare norocoasa esti... Eu cred ca el nici nu stie sa planga... Nu a protestat nici macar o data, indiferent daca nu l-a lasat sa faca ceva ce ar fi vrut el, a papat tot ce i-a dat, s-a rasfatat cand a vazut ca mami avea chef de giugiuleala... E un cuminte, ce sa mai zic ! Ptiu, ptiu, sa nu-l deochi !

Mergi la inceput