Puiuti de randunici 2008! (39)
Raspunsuri - Pagina 22
ariel_7000 spune:
mimo, si eu ma uit la badea in reluare, pe net:)) am avut o perioada in care adormeam numai cand il aveam pe badea in fundal....ai dreptate, le zice bine! si ce daca??? cui ii pasa de ce zice el? cainii latra...caravana trece. si ca sa inchei subiectul asta..."TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL"...
referitor la celebrele borcanele hipp...au un gust oribil! alea cu fructe mai merg, dar alea de legume, bleahhhh! eu am preferat sa iau un pasator brown, care merge bine merci si in ziua de azi si sa-i fierb eu leguma si sa o pasez cu mana mea. mai mult de 15 min. nu ia toata operatiunea. chiar citeam intr-o revista de piure de avocado cu banana, miam miam!!!
aaaa, de ce folosesti tu bepanthene??? incearca alta crema. eu de exemplu la alex foloseam sanosan pt fundulet, acum am si sanosan, dar prefer bubchen, iar pt deplasare am o cutiuta mica de dalin, e ca un jeleu...sanosan si bubchen costa cam 12 ron si au cutii mari, de 150 ml, iar dalin e mai mica si costa cam 6 ron.
apropos de febra din motive neelucidate....exista "febra de sete"
uffff si teo are febra (si nu e de sete), cred ca a racit
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
luny spune:
mah ariel, pe bune ca nu cred ca tot ce-i cu 'p' face rau la copil!! am rupt-o pe pepene rosu de 2 zile incoa, piersici, pere, doar prune nu am gasit
..si nu a avut nimic Mufiny!..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
plus ca in diversificare, cand se ajunge la fructe, pediatra a zis ca piersica e ff bine tolerata si se da de la inceput, de ce ar face rau in alaptare sa dea diaree?..stii ca eu in parc mancasem piersica si cand am ajuns acasa, s-a kkrit rau Mufy, ca niciodata, diaree in toata splendoarea! si dr a zis ca in mod sigur de la caldura, nicidecum de la piersica, asa ca am mai mancat si nu au mai fost probleme!![]()
LUNY
luny spune:
soro Naty, cat timp ai de forumeala?![]()
LUNY
natynic spune:
Luny, randunoiul e la piata, apoi mai are vreo 2 drumuri de facut, insa trebuie sa mai deretic si eu pe aici, ca altfel se prinde; deci nu f mult 
Pana una-alta:
CAPITOL NOU!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ariel_7000 spune:
luny, pai nici eu nu cred asta....dar tanti asa zicea....eu am mancat piersici la greu pana acum...
simo-mimo - mai era ceva:) i-ai termometru suzeta! si scapi de stres...si eu vreau sa-i iau. am vazut in auchan, dar nu am mai avut drum...si parca si la cora erau unele la 30 de ron ....parca.
am pierdut toate ofertele salvate! mama lui de windows cu bill al lui cu tot!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
mimonix spune:
Ariel, daca a urlat/varsat si are febra eu zic ca-i de la stomac totusi si febra de la deshidratare.Ca asa zise doctorul:NUMAI daca varsa sau are diaree se poate deshidrata!Ma rog, se presupune ca vorbim despre un copil alimentat normal si care nu sta in soare/caldura toata ziua! O fi de la pepene ca doar ce am convenit ca fiecare reactioneaza altfel! Poate si Teo , ca Alex (frumoasa da scufita rosie
) are o sensibilitate la fructe ! N-am aucat sa mai vorbesc si de mare, ca s-asa ieri am stat numai cu telefonul la ureche de o sa creada copilul asta ca asa e pe lumea asta, cand te faci mare iti creste un telefon pe ureche!
Si sa va explic de unde mi se trage disperarea asta cu diversificarea.Vladutul meu nu mai vrea lapte.Ma lupt cu el sa manance pur si simplu.De unde pina acum nu se mai satura, de vreo saptamana parca e otrava laptele...bea la inceput vreo 80 max 100 de ml , probabil de sete si foame crunta si dupa ragaiala respectiva impinge cu limba tetina si se stramba de zici ca-i cine stie ce in biberon...si daca insist, se ineaca, tuseste, icneste...Doamne face intr-un fel atat de sugestiv ca mi-e si mila de el.Faza e ca nici nu plange de foame dupa, nici la stomac nu are nimic...E in grava pur si simplu.Asa ca sa va faceti o imagine, aseara a mancat 170 ml la 6 si pe la 9 inca vreo 80 si gata! Si a dormit pina azi dimineata la 9 neintors.Dimineata as fi zis ca o sa devoreze biberonul si chiar asa s-a manifestat la inceput, s-a aruncat sa apuce tetina ca disperatul sdupa care a scuipat-o cat colo .A mancat tot pana la urma dar a durat vreo 3/4 ora , cu mare panarama dupa care a adormit mai greu ca se trezise de-a binelea....Ieri a mancat in total max 700 ml ceea ce la 7,7 kg inseamna putin de tot.
Si ca sa inchei pe un ton mai vesel, stiti care e noua lui porecla ?
NEO ca face figura aia din Matrix cu datul pe spate asa cu mainile desfacute 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze