Puiuti de randunici 2008! (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

http://picasaweb.google.com/deea.no1mum/Iunie2008/photo#5213929334795138114
Ca sa ne vedeti si pe noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Naty, saru-mana de avertizare..nu vreau sa fac vreo nefacuta..
Luny, Clau, multumesc de raspuns..cred ca azi ma si duc sa iau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, merci de raspuns! Uite, eu tot de 2 ori pe noapte ii dau sa pape, ea se scoala si la o jumatate de ora dupa masa si nu-i mai dau normal. De-asta cred ca are alte motive si dau vina pe colici caci o apuca rau frichineala in patut si apoi se trezeste plangand. Plus ca o vad ca-si freaca piciorusele. Iar ea a avut colici zdraveni in " tinerete". Nu stiu , ma tot gandesc si le intorc pe toate fetele, tot oi descoperi ceva si sa remediez situatia caci e greu pentru amandoua asa. Inutil sa spun ca in orele alea din noapte n-am nici-un fel de dragaleala cu ea, doar imi pica ochii in gura si vreau sa dorm.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

am dormit si eu langa pitik mea...ce bine a fost!

olgutzika potzi sa-mi spui ce mi-oi spune ca eu tot nu sunt de acord cu tinutul copilului pe 1 linguritza de glucoza doar de dragul de a stimula declansarea laptelui la mama! nu frate, prefer sa stiu ca e hranit copilul meu pana imi revin in fortze! si eu sunt sigura ca bebelusii care refuza sanul mamei in favoarea biberonului sunt f putini!exceptii! parerea mea!

clau ii povesteam si lui luny, poate am fost eu mai ghinionista, dar sa stii ca la medlife la mine nu a insistat nimeni cu alaptatul! pana nu le trageam eu de maneca sa-mi explice ce si cum, sa mi-o aduca la alaptat, nu s-au sinchisit! iar ceai imi aduceau de acasa, 1 singura data m-au intrebat daca as vrea ceai! in sfarsit, deja se discuta prea mult pe subiectul asta! fiecare face cum vrea, cum crede ca e mai bine!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

buna randunime!

Cica sa-ti lasi copilu cu soacra! AM intrebat-o daca stie cum se face laptele, o masura la 30 ml apa si n-am apucat sa termin intrebarea ca mi-a raspuns DAAAAA foarte sigura. Bun. Vin acasa, zice ca parca i-ar mai fi foame si sa-i mai faca putin laptic (tocmai facuse de 3 ori kk in interval de 3 ore), eu eram la baie si cand ies vad ca ii pusese 50 ml apa- din ochi si o masura de lapte rasa cu cutitul dar mai mult decat rasa, parca scobise si in masura. Si cica sa nu ma enervez!
OF! Lu mama i-am facut circ ca punea 100 ml apa in loc de 90 si socrela mi-a spus ca i-a pus apa cat sunt gradatiile la bibe si vreo 3 masuri. :((

Am fost la a doua tura de scos fire si nu mi s-a lipit sunca si nu mi le-a scos pe toate- tre sa ma mai duc si luni. Si mama tre musai sa plece la tara. Ce ma fac eu? Ca ma si ustura in locul operatiei, nu numai ca n-ar trebui sa o iau pe bubu in brate.

De luni o trec pe bubu iar la san si sper sa-i placa. Am inceput de azi sa iau nutrinatal, sper sa fiu in stare sa stimulez mai mult la pompat ca sa am ce sa-i dau fetii, poate reusesc sa ii dau iar doar san.

OF! M-am descarcat putin, acum tre sa il las pe sot la pc si am reusit sa ard si friptura.

Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2519665650103514128fYuHGO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by amira_roxana

am dormit si eu langa pitik mea...ce bine a fost!

olgutzika potzi sa-mi spui ce mi-oi spune ca eu tot nu sunt de acord cu tinutul copilului pe 1 linguritza de glucoza doar de dragul de a stimula declansarea laptelui la mama! nu frate, prefer sa stiu ca e hranit copilul meu pana imi revin in fortze! si eu sunt sigura ca bebelusii care refuza sanul mamei in favoarea biberonului sunt f putini!exceptii! parerea mea!

clau ii povesteam si lui luny, poate am fost eu mai ghinionista, dar sa stii ca la medlife la mine nu a insistat nimeni cu alaptatul! pana nu le trageam eu de maneca sa-mi explice ce si cum, sa mi-o aduca la alaptat, nu s-au sinchisit! iar ceai imi aduceau de acasa, 1 singura data m-au intrebat daca as vrea ceai! in sfarsit, deja se discuta prea mult pe subiectul asta! fiecare face cum vrea, cum crede ca e mai bine!

De acord;
De acord;
De acord.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Aoleu, Dana, ce-i faceam si eu randunoiului care la inceput mai avea chestii de-astea!-aa, ca a scapat mai multa apa si atunci mai adauga praf din ochi; sau uita ca o masura vine la 30 si punea la 40...
Dar i-a trecut
Succes la alaptat!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cu o mana duc la gura, cu o mana scriu ca se intreb: cum isi intra mama in fortze de alaptare, daca bebe e bine-merci satul dintr-un lapte praf si bun? Tocmai asta este secretul instalarii unei lactatii rapide si eficiente: suptul eficient al sugarului. Nu ii tine nimeni sa moara de foame, fiti sigure! Si de ce as sari la lapte praf, cand nici nu am incercat sa vad daca merge alaptarea?

Alice, RalucaS, sa nu va prind iar la butoi din cauza discutiei asteia! Si pe nimeni altcineva, discutia este de principiu. Toti copii sunt bine, sanatosi, asta este important pana la urma!

Clau, nu stiu ce sa zic cu somnul Rebeccai...Zicea cineva ( Tuchi, parca ) oare foame sa fie noaptea, dupa ce ziua suge la 4 ore?Incearca, da, cu solutia de colici. Eu stii ce mai fac atunci cand mi se pare ca a supt putin? O las 10 minute, si o pun din nou la san. Invariabil, papa din nou. Incearca sa faci si asta seara, sa fii tu convinsa ca e plin stomacelul ei. Ca citez din Capraru : "proba suptului nevrozeaza" ( ce m-a amuzat expresia!!! ). Succes!

Pidana, succes in revenirea la alaptarea!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Ei, vedeti? Nu mai bine nu mai ziceam eu de ce-s suparata? Oricum, ideea e ca sistemul ca sistemul, dar e si vina mea pt. ca nu m-am informat din timp ce si cum e cu alaptatul. Doar stiam ce e in maternitatile de la noi (poate ca sunt si exceptii, dar, in general, nu intereseaza pe nimeni cum te descurci). Acum imi cad in mana sumedenie de articole despre alaptat, despre importanta lui, despre mentinerea lactatiei etc, etc, incat imi vine sa-mi dau pumni ca nu am fost capabila sa le citesc din timp. Pur si simplu eu nu m-am gandit la alaptat pana in ziua in care am nascut si atunci eram chiauna de la anestezie, de la tot ce se petrecea in jur, de la cele peste 40 de grade C care erau in Maternitate , numai reviste sau carti de specialitate nu-mi ardea sa citesc . Ma rog, au fost multe chestii, chiar au dreptate fetele, acum nu mai conteaza. Oare v-am povestit cum am dat eu 1milion jumate pe o branula?

Olgutza, gata, promit sa-mi revin! Numa' vino fara la Bz!!

Naty, da, am citit ce ai zis de fiecare data, sunt cu "cetitul" la zi.

cleme, te inteleg perfect. Tot zglobie Diana, vad. A mea nu vrea sa se sprijine pe maini cand sta pe burta, sper sa prinda curand ideea, altfel parca-i o barcuta cum se chinuie asa, sa-si ridice capul fara pic de sprijin. A descoperit in schimb ca poate pleca la plimbare dc se impinge in calcaie si uite-asa nu o mai gasesc niciodata in locul in care am lasat-o si am inceput sa n-o mai las decat in patutul ei, sa nu o culeg de pe jos.

Cristinaaaaaa, daca tot caninul ala va face probleme, eu ti-o trimit pe nora-ta in vizita, sa-l pupe pe Vladic, poate-poate trece durerea! Problema e: cu 2 vad ca te descurci, da' cu 3? Asa ca mai bine da si tu un semn aci , sa nu primesti 1 bucata nora, in colet.

Mergi la inceput

Olgutz, sunt onorata a fi confundata cu Tuchi, dar eu eram aia de ziceam...
Si eu fac seara mai ales la fel cu Iulia, ii fac pauza, se trezeste si suge din nou. Si e ghiftuita si n-am grija noaptea. Ca mai demult imi ziceam asta e, n-are pofta de mancare dupa baie; aiurea! Cine-mi tipa peste 2 ore de foame?...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput