http://www.peaux-noires.com/body-to-hydrate/massage-cream-for-stretch-marks-p-260.html
am vazut la o emisiune din state, ca se discuta despre aceasta crema pt vergeturi! bineinteles ca nu vor disparea total, a fost si concluzia lor dar se vedea un aspect mult inbunatatit dupa ce se folosea crema! voi stiti de firma asta? ati folosit produse de la palmer's? am cautat pe google sa vad daca sunt in Ro produsele astea si aveau site in constructie! altceva nu am gasit...Eu am cateva vergeturi pe coapse care sunt inca rosiiatice si banuiesc ca daca "bat fierul cat e cald" le mai diminuez! astept parerea voastra despre cremele astea!:)
Eu nu stiu sa zic de vergeturi dar am vazut crema in Romania la un supermarket dintr-un mall din Bucuresti.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
eu momentan folosesc de la ei lotiunea de hidratare (formula cu ulei de masline) pt corp, cea autobrozanta cu unt de cacao, un balsam de par (formula cu bergamota) cat de vergeturi ma gandeam sa incerc asa poate pt fermitate a pielii, dar dupa ce temin rest.EU una sunt foarte mutumita de ele.
dar poti incerca mai ales ca nu sunt foarte scumpe!
Bafta
edit: nau magazine individuale, aici se gasesc in carefur, supermarketuri , etc
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Eu le-am gasit in supermarketul Primavara.
Am incercat "Firming Butter" cu Unt de cacao, Unt de shea, colagen, elastina, Vitamina E si pot spune ca sunt multumita.
Vergeturile bineinteles ca nu au disparut, dar pielea are o textura mai buna